• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Як встановити теплу підлогу під ламінат? (Відео)

Ламінат є найбільш затребуваним і гаряче улюбленим покриттям серед мільйонів громадян.

Завдяки його неперевершеним характеристикам і прекрасному імітуванню деревних порід, він ідеально увійшов в повсякденне життя середньостатистичних жителів мегалополісів і маленьких містечок. Сфера його застосування вражає: дитяча, кухня, передпокій, зали і т. д. До того ж, він відмінно справляється з вологою, пилом, добре захищає квартиру від сторонніх шумів.

Ще зовсім недавно, багато будівельники навіть не думали про те, що ламінат можливо поєднувати разом з ще одним дивом будівельного ремесла як тепла підлога. Однак, як показала практика, вони відмінно працюють в тандемі, доповнюючи один одного. Так як встановити тепла підлога під ламінат? Чи є якісь особливі прийоми і технології, які варто враховувати в цьому копіткому процесі?

як покласти теплу підлогу під ламінат

Як укладати тепла підлога під ламінат?

Перш ніж приступати до безпосереднього укладання, необхідно визначитися з типом теплої підлоги, який ви будете використовувати в процесі ремонту. На будівельному ринку існує два види електричної підлоги:

  • кабельний – не застосовується для укладання під ламінат, у зв'язку зі своєю низькою тепловіддачею. Найбільш ефективний при монтажі під керамічну плитку, яка сприяє більшому поширенню тепла по всьому периметру підлоги. Не економічний в плані споживання електроенергії;
  • інфрачервоний або плівковий-вважається найвдалішим варіантом для використання під ламінат. такий вид підлоги вважається максимально зручним для монтажу і експлуатації, а також абсолютно безпечний для тварин, людей і підлогового покриття безпосередньо. Вигідний така підлога завдяки низькому споживанню електроенергії, але величезній віддачі тепла в результаті експлуатації.
як встановити теплу підлогу під ламінат

як укласти плівкову теплу підлогу під ламінат?

щоб домогтися максимального ефекту і не допустити прикрих помилок в процесі укладання інфрачервоної теплої підлоги, необхідно слідувати певним пунктам, які гарантовано, забезпечать вам правильну підлогу з максимально якісним підігрівом:

  • Вирівняти поверхню підлоги – прибрати всі нерівності, шорсткості.
  • Наступним етапом буде усунення тріщин і поглиблень в підлозі.
  • На наступному кроці знадобитися чистка поверхні від сміття, пилу та інших речовин.
  • Четвертим кроком слід укладання гідроізоляційного шару. Він актуальний для тих приміщень, які знаходяться в близькому контакті з погребом або відкритим ґрунтом.
  • на цьому етапі відбувається нарізка плівкової підлоги. Потрібно пам'ятати, що при укладанні слід відступити 1 см від стін, а також не допускати укладання плівки внахлест. Всі лінії повинні бути геометрично рівними і прямими.
  • Останнім етапом слід підключення підлоги до електромережі. Залежно від обраного Вами способу, воно може бути як внутрішнім, так і зовнішнім. Другий варіант передбачає формування спеціальної ніші в стіні, де буде знаходитися перемикач.

Відео, як зробити тепла підлога під ламінат

Якщо ви знаходитесь в пошуках якісних будівельних матеріалів і не знаєте, де купити тепла підлога, інтернет-магазин підлогового покриття в Україні «Еніта» радий допомогти вам у цьому питанні. Ми спеціалізуємося на продажу ламінату, лінолеуму, ковроліну та інших видів покриттів. Щоб ознайомитися з діючим асортиментом товару, достатньо пройти за посиланням- каталог ламінату тут.

Рекомендовані статті

Як укладати підкладку під ламінат? Відео

Як захистити ламінат від води: практичні методи

Як правильно укласти ламінат на бетонну підлогу?

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Как положить ламинат на неровный пол? (Видео)

Новый ковролин Ideal

Классификация виниловой плитки

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток