• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Комерційний лінолеум. Укладання комерційного лінолеуму

Призначення комерційного лінолеуму

Якщо необхідно застелити приміщення з великою прохідністю, то Комерційний лінолеум це те, що вам потрібно. Термін служби до 25 років, красивий естетичний вид, небоязнь до перепадів температур роблять це підлогове покриття самим популярним в наш час. Широка палітра кольорів і дизайнів комерційного лінолеуму, а також, можливість робити з нього малюнки і логотипи, обмежує варіанти оформлення статі лише Вашою фантазією. Сфера застосування комерційного лінолеуму це: медичні установи, лікарні, школи, дитячі садки та різні офіси.

в нашому асортименті предславлени такі фірми як:

Укладання комерційного лінолеуму

Основні типи комерційного лінолеуму гетерогенний і гомогенний лінолеум.

Гомогенний лінолеум складається з одного цільного шару. Він втратить свій зовнішній вигляд тільки тоді, коли зітреться до діра.

Гетерогенний лінолеум складається з трьох шарів. Це перш за все основа, декоративний і великий верхній захисний шар. Цей тип лінолеуму більш привабливий візуально і також має довгий термін служби.


Вибір укладальників комерційного лінолеуму

Настил комерційного лінолеуму, це не та стаття витрат де потрібно економити. Укладання комерційного лінолеуму - це ювелірна робота, яку должнвы проводити фахівці з великим досвідом роботи і мають все необхідне обладнання.

   Майстри нашого магазину підлогових покриттів «Энита», з радістю візьмуть на себе відповідальність по укладанню лінолеуму у Вашому приміщенні. Ми з радістю займаємося укладанням комерційного лінолеуму в Дніпропетровську, Києві, Харкові, Одесі та звичайно ж в рідному Кривому Розі. Вартість укладання комерційного лінолеуму розраховується індивідуально в залежності від складності та обсягу робіт.

Підготовка підлоги до укладання коммеческого лінолеуму

все почнемо з підлоги: він повинен бути рівним (перепади висот не більше 2-3 мм на 5 метрів), сухим , без перепадів висот і помітних вад. На підлозі не повинно бути сторонніх явищ у вигляді пилу, фарби, жиру, інших затвердінь та інших твердих компонентів, герметики, смол і старих залишків лінолеумного клею. Якщо бетонна або цементна стяжка підлоги відповідає цим умовам, то можна починати.

Укладання коммеческого лінолеуму (Київ, Кривий Ріг)

1) Пилососимо всю площу

2) Грунтуємо пол

3) Розстеляємо лінолеум там де він буде лежати, даємо йому вирівнятися

4) Приклеюємо наш комерційний лінолеум – сама важлива частина з укладання

5) Розбираємо шовні з'єднання

6) Варимо шви за допомогою фена

Пам'ятайте! Термін служби комерційного лінолеуму безпосередньо залежить від якості його укладання.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Виниловый ламинат, его особенности и характеристики

ENITA.UA вітає з Новим Роком! Графік роботи

Развенчание мифов о виниловой плитке

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток