• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Штучна трава для інтерєру

Ландшафтний дизайн вражає своєю різноманітністю і оригінальними ідеями. Для створення тієї чи іншої картини використовуються різні матеріали: натуральні і не натуральні. У другому випадку це штучна газонна трава. Вона являє собою спеціальне полотно, що імітує натуральну траву. Його використовують не тільки на вулиці, але і всередині будівель.

Штучну гумову траву можна зустріти біля басейнів, на дитячих майданчиках, біля альтанок і на декоративних клумбах. Досить часто можна зустріти подібний матеріал в магазинах з відповідною тематикою, також використовується декоративна штучна трава для інтер'єру, що дозволяє внести в приміщення особливу атмосферу тепла і затишку.

Штучна трава рулон

Види штучної трави

Кожен вид штучної трави для ландшафту відрізняється між собою:

  • Розміром;
  • Товщиною полотна;
  • Структурою волокна;
  • Вартістю;
  • Кольором;
  • Зовнішнім виглядом.

В цілому, прийнято розділяти газонну траву на дві категорії:

  • Фібрильована. Дане волокно являє собою широкі волокна з поздовжнім розрізом. Така доріжка не сильно схожа на натуральну траву, але з такою структурою поле ніколи не запилитися і не з'їде в сторону. Настил виготовляється з поліетилену, що пояснює привабливу ціну;
  • Монофиламентовая. За зовнішнім виглядом вона являє собою пучок з декількох травинок, які з'єднуються до низу в одне стебло. Пучки можуть бути однаковими, а також, відрізнятися між собою по товщині, довжині і кольором, наприклад, кілька штук можуть бути зеленими, інші жовтими або коричневими, все залежить від побажання покупця. Настил має кілька позитивних якостей: натуральний зовнішній вигляд, тривалий термін служби; легкість догляду, можливість швидко відновлювати структуру волокон.
  • Види штучної трави

Також, висока штучна трава може бути тафтинговій і тканинної. Другий варіант виділяється особливою міцністю, завдяки можливості пропускати воду. Деякі виробники пропонують траву в рулонах зі спеціальним підшерстям, який збільшує термін служби матеріалу. Варто звернути увагу, що більш дешеві моделі не виділяються різноманітністю кольорів. Більш дорогі варіанти дають можливість вибрати щось оригінальне.

Штучна трава для декору

Використовувати штучний газон можна, як в інтер'єрі, так і в екстер'єрі. Подібний килим буде ідеально виглядати в японському, прованському або екологічному стилях. Також, ковролін створить комфортну обстановку в дитячій кімнаті. Звичайно, подібний дизайн в квартирі зустрінеш не часто, але це і на краще. Адже ви зможете вразити гостей оригінальністю, здатністю створювати щось незвичайне і переконаєте всіх, що у вас є хороший смак.

Штучна трава в інтер'єрі

Інтернет-магазин «Еніта» спеціально створений, щоб кожен клієнт міг замовити для себе якісний штучний газон, за своїм індивідуальним перевагам. Ми надаємо не тільки великий вибір товарів високої якості, але і послуги професіоналів. Наші працівники обріжуть полотно, згідно із загальноприйнятими правилами, здійснять швидку доставку і зроблять укладання, дотримуючись точних технологій.

Ландшафтна штучна трава

Бажаєте купити штучну траву рулоном по демократичній вартості? Залиште заявку на сайті з вподобаним товаром і дочекайтеся дзвінка від менеджера. Він передзвонить вам для підтвердження покупки і уточнення всіх деталей. При необхідності ми з задоволенням проведемо повну консультацію і відповімо на будь-які питання, що цікавлять вас. Доставка здійснюється по території всієї України.

Рекомендовані статті

Поради з укладання ламінату на дачі або в неопалюваному будинку.

Ковролін в сучасному інтер'єрі.

Ламінат і плями: що робити? Кращі поради.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

График работы магазина в Киеве на 18.09.2021

Чистка синтетического ковролина в домашних условиях

Все, что вы хотели знать о кварц-виниловой плитке: 15 вопросов об ультрасовременном материале

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток