• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Кілька порад з організації простору в житловому приміщенні

Отже, перший порада-стеля.

В переважній більшості квартир стелі не дуже високі і багато хто з нас бажають їх візуально підняти.  Це можна зробити абсолютно в різних приміщення. Так домогтися ілюзії» піднімання " стелі можна, якщо, наприклад, у передпокої трохи опустити стелю, а в інших кімнатах залишити їх без зміна. Ще «підняти» стелю можна візуально витягнувши стіни, наклеївши на них шпалери з вертикально розташованими смугами.

Другий рада — двері та вікна.

Запам'ятайте: все ті двері, які видно одночасно, неодмінно повинні бути з однієї і тієї ж серії або хоча б один на одного схожі. Це ж правило поширюється і на вікна. Не варто захоплюватися асиметрією - вона досить рідко прикрашає, тому найкраще віддати перевагу класичному варіанту.

Третій рада — повторювані елементи.

Золоте правило дизайнера приміщення: якщо в інтер'єрі є які-небудь виразні помітні предмети (ліпнина, арки, яскраві кольорові плями, оригінальні стійки та ін.), їх неодмінно потрібно повторити або створити «відгук» серед інших речей. Разом з тим дуже важливо не перестаратися, цілком достатньо двох-трьох елементів.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

ENITA.UA - «ВЫБОР ПОТРЕБИТЕЛЯ 2019»

Все об искусственном газоне

Акция! Бесплатная укладка ламината Balterio в Киеве

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток