• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Надходження штучної трави

На наш склад надійшли нові позиції, тепер ви можете купити штучну траву CCGrass Ample 20CCGrass Green E 12 прямо на нашому сайті в розділі штучна трава.

Представляємо Вам новинку - штучну траву eGrass 10, яка була створена як для оздоблення, так і для мультиспортивных майданчик. Чудова якість з доступною ціною робить це покриття одним з кращих пропозицій. Спеціальна дренажна структура робить легким просочування води через що її можна укладати безпосередньо на будь-яку поверхню. Штучна трава рулон

доступний в 4-х метровій ширині рулону, по краях якого додатково присутній 10 см. спеціальної сполучної стрічки, завдяки чому вам не потрібно буде додатково витрачати гроші на її придбання. Краї штучної трави склеюються між собою клеєм. У покриття немає напрямку ворсу, що дозволить нашим клієнтам скоротити відходи так як частини можуть бути закладені і приєднані в будь-якому напрямку, щоб зменшити будь-які втрати матеріалу. Ідеально підходить для всіх видів побутового та комерційного використання, це робить ідеальне рішення як для часного будинку, полісадника, кафе, ресторану так і для спортивного майданчика школи або дитячого садка.

Мультиспортивная штучна трава CCGrass Green E 12 чудовий варіант для спортивного майданчика або річної тераса. Відмінні технічні параметри, технологія від сонячних променів "SUN PROTECT", подовжені краї для склеювання "SIDE+", гарантія 7 років, і все це при більш ніж доступною ціною! Спеціальна дренажна структура гарантує просочування води 60 л/м2 . 

штучна трава до

Штучна трава після

Купити штучну траву можна як для будинку (Заміна натуральному газону), так і для спортивного використання. На наш погляд оптимальне рішення як для годинного будинку, полісадника, кафе, ресторану так і для спортивного майданчика школи або дитячого садка.

Приємних покупок!

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Склеить линолеум: основы работ

С Новым 2014 Годом!

Укладка ламината на линолеум

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток