• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Лінолеум для дитячої

лінолеум для дитячої

Перед початком облаштування дитячої кімнати слід пам'ятати про те, що вимоги до її обладнанню завжди набагато вище, ніж до інших приміщень в квартирі або будинку. Дуже важливо вибрати не тільки функціональні матеріали і красиві меблі, але і переконатися в їх безпеці для малюка.

Є цілий ряд вимог до підлогових покриттів для дитячої кімнати, яким обов'язково необхідно слідувати:

  • вони повинні легко забиратися і чиститися від різного роду забруднень;
  • щоб дитина не дихала пилом, вибирайте антистатичні покриття для підлоги;
  • велике значення має міцність матеріалу, що включає стійкість до різних впливів механічного характеру;
  • підлогове покриття в дитячій обов'язково має бути м'яким, щоб уникнути отримання травм вашим малюком;
  • одне з головних якостей такого матеріалу – теплота, так як діти часто грають саме на підлозі.

Якщо оцінити всі перераховані вище якості у різних видів підлогових покриттів для дитячих кімнат, то з'ясується, що найкраще відповідає саме лінолеум. Якщо порівняти з іншими видами покриттів то в кожному з них ми знайдемо ряд недоліків. Наприклад,ковролін дуже м'який на дотик, але програє в плані прибирання і виведенні плям. Ламінат красивий, але схильний до здуття і деформації в разі потрапляння води. Плитка практична, але холодна і тверда, небезпечна при падінні малюка.

так що відзначимо найбільш сильні сторони лінолеуму. Для початку варто відзначити його довгий період служби. У подібних приміщеннях вам не потрібно його міняти через рік після того, як ви постелите це підлогове покриття. Термін служби доходить до 25 років.

За лінолеумом можна дуже просто доглядати. Для дитячої кімнати це незамінний якість, так як час від часу вам доведеться видаляти з його поверхні різні засохлі солодощі, фарби, чорнило або пластилін. Завдяки цьому покриттю процес прибирання для вас не здасться чимось важким.

Лінолеум дуже м'який і теплий матеріал. Ви можете не побоюючись залишати на довгий час свою дитину на такій підлозі, він у вас не захворіє і не отримає ніяких травм.

Одним з привабливих якостей лінолеуму є його демократична ціна.

При покупці цього підлогового покриття для дитячої кімнати обов'язково зверніть увагу на деякі важливі характеристики. Бажано, щоб лінолеум був виготовлений з натуральних матеріалів. В цьому випадку ви убезпечите свою дитину від шкідливих випарів. Як правило, подібні види цього підлогового покриття випускаються з лляної олії та інших природних компонентів.

Товщина лінолеуму повинна бути не менше двох міліметрів. Якщо ви придбаєте в дитячу кімнату тонкий матеріал, то термін його служби може виявитися нетривалим.

Дуже добре, якщо для кімнати, в якій живе ваша дитина, ви виберете лінолеум яскравих забарвлень, який буде гармоніювати з загальним інтер'єрним рішенням цього приміщення.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Новогодняя акция на весь линолеум Ютекс!

Ремонт ламината без разборки своими руками

Уход за искусственной травой для тенниса. Практические советы

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток