• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Про ковролін загалом

ковролін-це мірне килимове підлогове покриття для використання будинках і громадських приміщеннях. Ковролін Енія виготовляється в рулонах по 3, 3,5 і 4 метри завширшки, і по 25 - 40 м завдовжки. У планах виготовлення ковроліну шириною 5 метрів. Ковролін може істотно відрізнятися за своїми характеристиками і зовнішнім виглядом. За способом виробництва на сьогодні домінують ткані, тафтингові і голкопробивні килимові покриття.

ковролін виготовляють з трьох типів матеріалу-вовни, нейлону (поліамід, капрон) і поліпропілену (олефін, поліолефін). Шерсть придаетковролину тепло і пружність, нейлон - володіє високою износоустойивостью стійкістю, а відмінною рисою поліпропілену є його дешевизна.

При виборі одного з матеріалів ковроліну неминуче доводиться відмовлятися від привілеїв інших, тому поширеною практикою є комбінування двох або трьох компонентів при виготовленні ковроліну. Так, найбільш прийнятним складом нитки для готельного ковроліну буде 80% вовни і 20% нейлону - таке співвідношення забезпечить пружність, стійкість кольору, пожежна безпека, легкість у прибиранні.

Для офісу ідеальним варіантом покупки ковроліну буде поєднання поліаміду з поліпропіленом - зносостійкість за помірні гроші. Ціни на ковролін істотно відрізняються і залежать від якості, характеристик, інших особливостей ковроліну.

Читайте також:

Голкопробивний ковролін

Комерційний ковролін для офісу

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Линолеум на кухню

Напольные покрытия для медицинских организаций

Стиль минимализм и напольные покрытия

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток