• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Як вибрати лінолеум для школи

Вибрати хороший лінолеум для школи зовсім просто, як ви думаєте. Необхідно враховувати велику кількість критеріїв, які повинні неодмінно відповідати вимогам навчального закладу, в іншому випадку, новий матеріал для підлоги доведеться міняти через рік.

Лінолеум в шкільний клас повинен володіти такими якостями:

  • Високий рівень зносостійкості, так як на нього будуть припадати постійні, високі навантаження, як лінолеум 34 клас;
  • Стійкість до механічних пошкоджень, адже діти великі любителі шкодничать;
  • Забезпечувати безпеку, тобто поверхня не повинна ковзати, щоб діти могли вільно ходити і бігати;
  • Не викликати складнощів під час монтажу;
  • Складатися з екологічно чистих компонентів;
  • Поглинати шум від кроків і біганини дітей;
  • Легко очищатися від забруднень.

Лінолеум для школи

Вимоги до лінолеуму для школи

основні вимоги для лінолеуму в школах обумовлені забезпеченням комфорту і безпеки учнів:

  • Школярі основну частину проводять у навчальному закладі, тому вимоги серйозні і відповідність стандартам лінолеуму буде ретельно перевірятися;
  • за вимогами підлоги покривається дощатою, плитковою, паркетною поверхнею або лінолеумом, який найкраще підходить в експлуатації і коштує порівняно недорого;
  • на підлозі в кожній кімнаті повинні повністю бути відсутніми будь-які дефекти і механічні пошкодження. Якщо на підлозі видно дірки, тріщини і відколи, його необхідно замінити;
  • Якщо купувати покриття для підлоги в школу, то зверніть увагу на пожежобезпечний лінолеум. При контакті з вогнем матеріал не горить, а починає тліти, тим самим не провокує поширення вогню.

Який лінолеум краще для школи

Якщо ви ще не визначилися з видом лінолеуму для шкільного закладу, зверніть увагу на комерційний лінолеум. Цей варіант відповідає загальноприйнятим вимогам, зручний в експлуатації і виділяється привабливим зовнішнім виглядом. Подібний варіант ділитися на дві категорії:

  1. Гомогенний. Він дуже вимогливий у догляді, що не зовсім зручно для шкільного закладу. Тому найкраще вибирати другий варіант;
  2. Гетерогенний ідеально підходить для приміщень з великою прохідністю, поєднує в собі ряд переваг, володіє високою якістю і привабливою ціною. До того ж, не вимагає особливого догляду, достатньо протерти вологою ганчіркою з використанням миючих засобів, при цьому буде служити тривалий час. Даний вид лінолеуму представляє великий вибір оригінальних дизайнів, які підійдуть під будь-яке оформлення шкільних кімнат. Він покритий спеціальним захисним шаром, що дозволяє комфортно пересуватися по ньому і не боятися завдати шкоди поверхні.

Бажаєте придбати висококласне підлогове покриття для школи? Інтернет-магазин "Еніта" надасть вам таку можливість. У нашому переліку товарів зібрані кращі варіанти для навчальних закладів та оригінальними і незвичайними дизайнами. Ми надаємо лінолеум 33 клас, а також інші його різновиди. Кожна позиція, представлена в каталозі, має докладний опис і якісні фото. Таким чином покупець має можливість максимально ознайомитися і вивчити характеристики матеріалу, що купується.

Щоб замовити вподобаний варіант необхідно залишити заявку на сайті і дочекатися дзвінка від менеджера. Він передзвонить вам, щоб підтвердити покупку, уточнити всі деталі і відповісти на питання. Доставка здійснюється по території всієї України.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

День захисника України, Графік роботи

Выставка DOMOTEX Shanghai 2016

Ковролин нестандартных размеров. Услуга Любой Размер

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток