• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Ламінат для кухні

Ламінат для кухніКухня-місце, де найчастіше жінки проводять стать життя. Тому, хочеться, щоб вона була комфортною і затишною. При виборі матеріалу для підлоги, слід звернути увагу на ламінат. Адже часто вважають, що він не підходить для кухні. А потрібно просто знати деякі нюанси і правильно вибрати підходящий.

Чому потрібно вибрати ламінат?

По-перше, представлене на ринку різноманітність ламінату дозволяє вибрати будь-який колір і стиль. Він може імітувати: плитку, будь-яку

Як вибрати ламінат?

Важливо звертати увагу на клас, дуже хороший 31 і 32. Часто консультанти рекомендують нижче клас, так як ці класи розраховані на використання в громадських приміщеннях. Найбільш кращим варіантом є ламінат 33 класу. Це: ресторани, магазини, офіси. Але слід враховувати, що чим вище клас, тим більше ламінат стійкий до зносу, волога для нього не страшна, більш стійкий до ударів, подряпин і інших можливих пошкоджень.

Водостійкість дуже важлива якість ламінату для кухні, де вологість підвищена. Важливо вибирати саме такий, він нормально переносить воду, яка на нього потрапляє. Але якщо вода потрапить між стиків і залишиться там тривалий час, то це призведе до збільшення внутрішньої структури і зовнішньої деформації. Щоб цього уникнути, рекомендується під час укладання ламінату обробити стики за допомогою спеціальної мастики і повторювати це через деякий час, в процесі експлуатації. Це допоможе захистити від вологи. 

вибирати необхідно саме водостійкий, так як він підходить навіть для ванної кімнати. Від вологостійкого, відрізняється складом деревної плити, в останньому це щільна волокниста структура, а у водостійкого – плита пластмасова і увібрати воду не може, тому і не розбухне. Відрізняється і верхній шар. У водостійкого ламінату - це міцний клейовий склад, з його допомогою наносять декоративний шар, а закріплюється шаром полімеру, який відштовхує воду. І служить надійним захистом від пошкоджень і вологи.

Як би там не було, потрібно намагатися, щоб ламінат не контактував занадто довго з водою і прибирати рідину протягом п'ятнадцяти хвилин.

Ми рекомендуємо наступні колекції ламінату для кухні (перехід за посиланням)

у кожного матеріалу є свої недоліки і у ламінату теж:

- Якщо це не вологостійкий, то боязнь вологи це найбільший недолік ламінату. У ситуації якщо на кухні протекла вода і вдома нікого немає, то можливо доведеться цілком міняти покриття. 

- Дзвінкий. Кроки по ламінату дуже чутні, щоб цього уникнути - необхідно покласти килимок. 

- В складі, як і будь-якого деревного матеріалу, є формальдегід, який згубно впливає на організм людини. Тому потрібно звертати увагу на маркування. Якщо є знак Е-1, то кількість небезпечної речовини мінімально і безпечно для життя.

Таким чином, вибравши для кухні ламінат, можна отримати цілком пристойне, якісне, довго служить покриття. Він не вимагає особливого догляду. Досить протерти трохи вологою ганчіркою. Можна застосовувати спеціальні засоби. Важливо не економити і звернути увагу на клас і характеристики.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Линолеум на кухню

Напольные покрытия с фаской

Укладка травы на League of Champions Kiev 2018 fan zone

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток