• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Як вибрати ламінат для вітальні? Секрети вибору

Оформлення вітальні має велике значення, оскільки в цій кімнаті сім'я проводити найбільша кількість часу. Оскільки в цій кімнаті приймають гостей, кожна деталь повинна бути в ідеальному стані, і підлога не є винятком. В якості матеріалу. Найкраще зупинитися на ламінаті, він має відмінні технічні та експлуатаційні характеристики, до того ж, його вартість доступна кожному. Однак, слід враховувати деякі правила у виборі ламінату для вітальні.

Серед позитивних якостей матеріалу можна виділити наступні:

1.    Великий вибір квітів, фактур і візерунків. Можна підібрати оптимальний варіант для будь-якого стилю в інтер'єр;< / o:p> < / span>

2.    Пожежна безпека. При контакті з вогнем не спалахує, а також не виділяє шкідливих речовин;

3.    Не втрачає яскравості і насиченості кольору під дією прямих сонячних променів;

4.    Має високий рівень міцності. Навіть важкі меблі не здатні продавити його;

5.    Не викликає складнощів у догляді;

6.    Довгий термін служби;

7.    Достатньо простий в укладанні.

Існує кілька класів зносостійкості, однак, якість може варіюватися в межах одного класу. Досить важливу роль грають складові компоненти. І так, основні критерії, за якими можна визначити низьку якість ламінату:

1. Якщо ви проведете рукою по поверхні і відчуєте, що вона нагадує пластик, відмовтеся від покупки такого матеріал; 

2. Верхній шар, на який нанесений малюнок легко зачепити і відірвати;

3. Ламінат видає різкий і неприємний запах.

Перед покупкою, продумайте колір і необхідні характеристики для матеріалу, вони повинні відповідати вашим вимогам і ідеально вписуватися в загальну картину. Багато покупців допускають одні й ті ж помилки. Щоб не стати одним з них, дотримуйтесь вказаних рекомендацій:

1. Якщо вітальня розташована на сонячній стороні, відмовтеся від темних кольорів. Справа в тому, що на них сильно помітна пил, а сонячні промені підкреслюють її знаходження і кімната виглядає недоглянутою;

2. не варто поєднувати колірну гамму підлоги і стін. В результаті ви отримаєте однотонну коробку, в якій все зіллється. Шпалери повинні бути темніше статі;

3. Якщо квартира не виділяється великою площею, постеліть скрізь однаковий ламінат, це візуально збільшить простір;

4. Якщо бажаєте покласти білий або молочний ламінат, переконайтеся, що в кімнаті є темні елементи декору, які розбавлять надмірну светлоту.

Бажаєте придбати висококласний ламінат для вітальні за вигідною вартістю? Інтернет-магазин «Еніта " надає своїм покупцям широкий асортимент різноманітних моделей на будь-який смак. Усі товари відповідають нормам і стандартам якості, тому ми гарантуємо повне відсутність шлюбу або підробки. Щоб замовити вподобаний ламінат, залиште заявку на сайті або зв'яжіться з менеджером самостійно. При наявності будь-яких питання. Наші фахівці проведуть повну консультацію і нададуть кваліфіковану допомогу.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Чистка и удаление пятен с ковролина

Із Христовим Воскресінням

Что лучше: реставрация или новый пол?

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток