• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Як вибрати ламінат для дитячої кімнати? Секрети вибору

Підібрати ламінат для дитячої – справа не з легкий. Адже матеріал повинен повністю відповідати стандартам якості, відповідати нормам безпеки, мати тривалий термін служби і виглядати привабливо. Даний матеріал підходить під перераховані вимоги, але неякісні моделі трапляються. Щоб уникнути помилок, необхідно знати основні критерії вибору ламінату, про які ми поговоримо в даній статті.

Багато хто задається питанням, чому саме ламінат вважається ідеальним варіантом для дитячої? Справа у тому, що діти, особливо маленькі, досить активні, грайливі і норовлять що-небудь зламати. Правильно підібраний матеріал неможливо зіпсувати, навіть якщо дуже сильно захочеться. 

Слід виділити й інші позитивні сторони матеріалу:

1. Широке розмаїття;

2. Складається з екологічно чистих складових, не виділяє шкідливих токсинів;

3. Не боїться води і вологи. Для дитячої це дуже вигідно, так як в кімнаті часто проводиться вологе прибирання;

4. Якщо підібрати правильний клас зносостійкості, ламінат буде служити досить довго, при це не втратить своєї привабливості;

5. < span>з підкладкою підлога буде теплою, і дитина зможе грати на ньому. Якщо ви сумніваєтеся у властивостях ламінату, постеліть зверху килим або встановіть систему тепла підлога.

Як говорилося вище, матеріал відповідає нормам безпеки, однак, зустрічаються виробники, які порушують стандартну технологію і для дешевизни товару, підмішують в нього шкідливі компоненти. 

Визначити безпеку можна кількома способами:

1. Слідкуйте за маркуванням, вона повинна бути Е0, якщо вказано Е1, значить в складі є формальдегід, який шкодить здоров'ю людини;

2. Для дитячої найкраще підійде ламінат, який оброблений спеціальною речовиною, відштовхуючим пил. Таким чином, малюк дихає свіжим повітрям, а прибирання проходить набагато легше;

3. Діти досить активні і біганина по слизькому підлозі підвищує ризик отримання травми. Тому підбирайте моделі з протиковзким покриттям.

Враховуючи дані критерії, ви захистите своє чадо від проблем зі здоров'ям.

Давайте тепер поговоримо про зовнішній вигляд. Якщо дитина більш дорослий, найкраще порадитися з ним. Адже він краще знає, що йому подобається і підійде в даному випадок. Для зовсім маленьких, слід враховувати деякі поради. Оригінально використовувати яскраві, насичені кольори або мультяшних героїв. Блакитний колір сприяє розслабленню, зелений сприятливо впливає на нервову систему, синій концентрує увагу.

Також, не варто обмежуватися одним кольором, можна комбінувати кілька. Головне не перестаратися, адже надто насичені і різноманітні кольори не дадуть малюкові спокійно спати.

Зовнішні характеристики і якість безпосередньо залежать від вартості матеріалу, тому не рекомендуємо економити на своїй дитині. До того ж, зробивши хорошу покупку один раз, ви забудете про заміну ламінату на багато років вперед.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Вітаємо з 9 Травня. Графік роботи

Ковролин в современном интерьере

Укладка ламината на линолеум

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток