• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Догляд за штучною травою для тенісу. Практичні поради

Штучний газон для тенісу – це не тільки чудова альтернатива живій траві, але і забезпечення комфортних умов в процесі гри. Якщо порівнювати штучну траву для тенісу натуральною травою, то у першого варіанту спостерігається ряд переваг:

1. Прекрасні амортизуючі властивості;

2. Стійкість до різних механічних пошкоджень;

3. Зберігає привабливий зовнішній вигляд на весь період експлуатації;

4. Не викликає проблем в монтажі.

Спортсмени дуже задоволені штучною травою для тенісу CCGrass та іншими фірмами, оскільки її можна експлуатувати протягом цілого року. Також, матеріал знижує ризик отримання травм гравців. За рахунок щільності і висоти ворсу, трава поглинає основну силу удару.

Мінімальний термін служби штучного покриття становить 10 років. За умови дотримання правил догляду, цей період істотно збільшується. 

Інструкція по догляду вимагає виконання таких критеріїв:

1. Восени, в період опадання листя, необхідно постійно очищати поверхню корту. Якщо цього не робити, то процес гоніння змінить властивості матеріалу;

2. При виявленні бур'янів, їх необхідно видалити як можна швидше;

3. щотижня проводите перевірку покриття, слідкуйте, щоб воно було рівномірно покрите засипним матеріалом, а ворс був рівномірним і рівним. Якщо ви не забезпечите належну кількість матеріалу, знос трави відбудеться набагато швидше;

4. зайві предмети і бруд не повинні знаходитися на поверхні довгий час, найкраще здійснювати прибирання з певною періодичністю;

5. Те ж саме стосується ближньої території, вона повинна підтримуватися в чистоті.

Перераховані пункти є мінімальними вимогами, які вказуються в інструкціях. Вони вирішують проблеми в одному напрямку. Також, необхідно користуватися спеціальним обладнанням, яке допомагає стежити за робочим станом поверхні. До ним відносяться:

1. Пилосос для видалення пилу і листя;

2. Совки з дерева або пластику;

3. Щітки і мати, призначені для розчісування і додання форми трави.

Крім цього фахівці рекомендують звертатися в спеціальні компанії, які надають послуги глибокого очищення штучної поверхні.

Багато ігнорують прибирання штучної трави, і здійснюють її вкрай рідко, однак, вони вкрай недооцінюють важливість цього процесу. Адже експлуатаційний термін істотно знижується, якщо не проводити очищення поверхні. В результаті цього, зовсім скоро доводиться оновлювати покриття, а винні нібито недоброякісні виробники.

Тому вкрай рекомендуємо строго слідувати вказівкам в інструкції по догляду за штучним газоном, і пам'ятайте, догляд необхідний будь-якому покриттю, незалежно від його вартість.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Искусственная трава для кладбища

Поступление бюджетного полукоммерческого линолеума

Ошибки при укладке паркета

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток