• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Секрети укладання штучної трави?

Штучний газон може укладатися, як на вулиці, так і в приміщенні, все залежить від особистих переваг і загального оформлення. Трава для спорту дещо відрізняється від декоративної, оскільки вимагає максимально росного і якісного підстава. Матеріал для краси може бути покладений на будь-яку поверхню, навіть нерівну, якщо це дозволяє дизайн майданчика. Також, в цьому випадку відсутні певні критерії укладання, єдине, що необхідно-це забезпечити висококласну і довговічну дренажну систему.

Штучна трава для спорту вимагає більш серйозного приготування і дотримання технологій укладання. 

укладання штучної трави

Враховуйте дані поради і отримаєте рівну і привабливу поверхню:

1. Основа повинна бути ідеально рівною, без тріщин, пустот або поглиблень;< / o: p>

2. Забороняється укладати траву на мокре або вологе підстава, тому обов'язково просушіть поверхню;

3. По краях поля укладається дренажна система, вона захистить поверхню від надмірної вологи. Це здійснюється незалежно від різновиди використовуваного матеріалу для підстави. Не забувайте про спеціальні отвори для відводу води; < o: p>< / o:p>

4. Пам'ятайте, що підстава істотно впливає на експлуатаційний термін служби штучного газону. Вибирайте якісні матеріали, які справно прослужать мінімум 15 років;< / o:p>

5. Щоб не допустити отримання травм в процесі ігри, основа повинна мати оптимальну щільність, відповідну загальноприйнятим вимогам. Найпопулярнішими матеріалами є щебінь, як ґрунтова різновид, і бетон або асфальт в якості литих.

Після завершення підготовки підстави, на його поверхню розстеляється штучний газон. Листи склеюються між собою, допоміжне кріплення не потрібно. Полотно не зміщується з місця завдяки силі тертя. Кінцевим етапом вважається засипка трави спеціальним наповнювачем. Він трохи придавлює поверхню і дозволяє комфортно пересуватися по ній в спеціальному взутті. Завдяки цьому спортсмени захищені від виникнення травм. Засипка складається з піску і спеціалізованої крихти, де перший компонент займає від 1 до 2 сантиметрів, а другий від 1 до 3, все залежить від щільності висоти травинок. Чим вище наповнювач, тим краще рівень захисту матеріалу від пошкоджень різного роду.

Укладання штучного газону в приміщенні виконується або на дерев'яне, або на бетонну основу. В цьому випадку необхідно забезпечити ідеально рівну поверхня. Тому деревина є оптимальним варіантом, оскільки її можна підрівняти за допомогою шліфувального пристрою. Навіть у закритому приміщенні потрібне використання засипки, це дозволяє продовжити термін життя матеріалу і дає можливість контролювати висоту волокон. Також, наповнювач захищає спортсменів від травм і отримання подряпин в результаті тертя. Кращим матеріалом в якості засипки є каучуковий гранулят.

Як бачите робота не викликає особливих складнощів, тому можна виконати її самостійно. Однак, якщо ви не маєте досвіду, найкраще довірити цю справу професіонал.

Бажаєте придбати висококласну штучну траву за демократичними цінами? Інтернет-магазин «Энита» надає широкий вибір унікальних моделей на будь-який смак. Для здійснення замовлення залиште заявку на сайті або самостійно зв'яжіться з менеджером. При наявності додаткових питань, наші фахівці із задоволенням на них дадуть відповідь. Доставка виробляється по всій Україні.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Линолеум на даче - особенности применения

День Незалежності України!

Как правильно выбрать плинтус для пола?

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток