• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Ковролін для кабінету

Ковролін для кабінету

зробити кабінет затишним і одночасно суворим можна за допомогою сучасного підлогового покриття – ковроліну. Ковролін зручний в експлуатації, настилати його дуже просто. Приміщення, оброблені ковроліном, відрізняються теплом і затишком.

Для кабінету начальника добре підійде тканий ковролін, оскільки він виготовляється за такою ж схемою, як і звичайний килим. Тканий ковролін є найбільш якісним видом таких виробів, але одночасно і самим дорогим. Такий ковролін готується за спеціальною технологією, коли ворс тчуть разом з основою ковроліну. Висока вартість цього виду підлогового покриття обумовлює невеликий на нього попит. Тим не менш, тканий ковролін багатий своїми малюнками, фактурами і квітами.

Більше інших затребуваний тафтинговий ковролін. Він, так само, як і тканий ковролін, нагадує килим. Для його виробництва застосовують петельний спосіб, при якому з вивороту основи встромляється голка, залишає петлю на лицьовій поверхні полотна. Петлі можуть залишатися як цільними, так і розрізати. Нижня частина обробляється латексом, який закріплює петлі з виворітного боку. Голкопробивний ковролін може створити комфорт в будь-якому приміщенні, в тому числі і в кабінеті. Крім того, такий матеріал має жорстку основу, що надає йому міцність і зносостійкість. Якщо вибрати петлевий ковролін з неоднаковою довжиною петель, так званий «Скролл», то кабінет скрасить м'яке покриття з поверхнею, схожої на оксамит. Таке покриття годиться для тих приміщень, які призначені для відвідування багатьма людьми. Більшість громадських будівель і офісних кабінетів на Заході облаштовані саме таким статевим покриттям. Головними його достоїнствами можна вважати нормальне звукопоглинання і невисоку ціну.

дуже зручно буде застосувати для кабінету ковролінову плитку. Так називають ковролін, який нарізаний квадратами 50Х50 сантиметрів. Ковролит в такому вигляді з'явився для зручності розташування комп'ютерних проводів на підлозі і зручності доступу до них. Таке покриття зручно і при укладанні, особливо якщо кабінет має складну форму. При пошкодженні такого покриття не потрібно буде міняти весь рулон, а досить замінити тільки один фрагмент. Лідерами у виробництві кабінетної підлогової продукції є американські, голландські, бельгійські та німецькі марки. При цьому потрібно відзначити, що ціна ковроліну залежить від його товщини.

Велике значення має догляд за ковроліном, де б він не був укладений. Доглядати за покриттям підлоги потрібно з урахуванням його основи. Килимове покриття краще чистити «сухим» пилососом. Миючий пилосос можна застосовувати тільки при чищенні голкопробивного килиму. Інші види-не слід, оскільки ворс потім дуже погано висихає і видає при цьому неприємний запах.

Читайте також:

Ковролін для вітальні

Ковролін для дитячої кімнати

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

З Новим Роком 2018! Покриття для підлоги «Еніта»

Полы на первом этаже – какие самые тёплые

Выбор пола для кухни: паркет, плитка или линолеум

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток