• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Лінолеум на кухню

Лінолеум на кухню

У наш час такий підлоговий матеріал, як лінолеум, використовується в кухонних просторах в поєднанні з самими оригінальними інтер'єрами. Сучасні дизайнери зуміли гідно оцінити незвичайну фактуру, різноманітність кольорів і неповторні декори цього матеріалу.
Власники квартир цінують в лінолеумі його антибактеріальні властивості, легкість в догляді, він не продавлюється під найважчими меблями і йому не страшна підвищена вологість. Крім того, в порівнянні з такими підлоговими покриттями, ламінат і паркет, лінолеум відрізняється своєю демократичною ціною.

Варто відзначити, що є два основних види лінолеуму – натуральний штучний.

До головних достоїнств першого варіанту слід віднести високу гігієнічність і екологічну чистоту. Такий матеріал може прослужити на вашій кухні до сорока років, при цьому зберігаючи свої початкові властивості. 

матеріалом для виготовлення другого виду цього підлогового покриття служить ПВХ. Незважаючи на це такий лінолеум володіє великою кількістю позитивних якостей натурального лінолеуму, максимальний термін його служби становить від 25 років в залежності від якості і виробника. У нашому асортименті представлені такі марки як лінолеум Таркетт, Ютекс, Грабо і багато інші відомі марки. 
Фахівці радять вибирати на кухню не побутовий варіант цього покриття, а напівкомерційний, який не так чутливий до пошкоджень механічного характеру і володіє більш стійким до різних негативних впливів захисним шаром товщиною від 0,35 до 0,7 міліметрів. Вибираючи лінолеум на кухню, запам'ятайте один простий рада – більш щільний і важкий матеріал має кращу якість і тривалий період експлуатації.

Існує величезна кількість варіантів кольорів і дизайну лінолеуму. Якщо говорити про дизайнерські рішення штучного матеріалу, то слід зазначити, що їх набагато більше, ніж в натуральному варіанті. Останнім часом все більшою популярністю користується такий вид підлогового покриття, оформлений під керамічну плитку, камінь або дерево.

Прекрасним рішенням для вашої кухні в цьому питанні може стати однотонний лінолеум яскравих забарвлень з рельєфною структурою. Якщо ви хочете створити візуальні зони у вашому кухонному просторі (їдальня і кухня), то радимо використовувати матеріал, в оформленні якого присутні два різних декору. 

Особливе значення для цього специфічного приміщення мають протиковзкі властивості лінолеуму, завдяки яким ви зможете захистити себе і своїх близьких від можливого отримання травм.

Читайте також:

Лінолеум і міфи про нього

Вибираємо лінолеум в квартиру

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Чopнa П'ятниця 2021 в ENITA.UA

Как определить стабильность паркетной доски?

Искусственная трава для интерьера

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток