• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Вибираємо ковролін для офісу

Офісний ковролін – унікальне килимове покриття, використовується в готелях, офісних будівлях, казино, дитячих садах, приватних лікарнях і т. п. Серед переваг матеріалу фахівці виділяють низьку травмоопасность, звукопоглинання і теплоізоляцію, а також теплоізоляцію. Завдяки таким перевагам ковролін для офісу стає кращим покриттям підлоги, яке привнесе додатковий комфорт при пересуванні і затишок всім співробітникам.

Вибираємо ковролін для офісу

Вибираючи ковролін для офісу необхідно враховувати кілька основних факторів, які чинять прямий вплив на термін його служби і особливості експлуатації. Одним з основних факторів є ціна. Недорогий комерційний ковролін виготовляють повністю з синтетичних матеріалів. Однак, варто пам'ятати, що занадто дешевий ковролін, швидше за все, буде поганої якості, тому ми рекомендуємо звертати увагу на середній і високий ціновий сегмент. Зносостійкість для офісного покриття є найважливішим показником. Щодня сотні людей будуть проходити по килимовому покриттю у взутті, тому, для того, щоб офісний ковролін залишався таким же привабливим, як при купівлі, він повинен бути максимально зносостійким. За цим параметром в Україні найкраще зарекомендувала себе продукція таких виробників як Balta, Domo, ITC.

Офісний (комерційний) ковролін: поради щодо вибору

покриття з більш дорогих сегментів проводиться повністю або частково з додаванням натуральних матеріалів, таких як шерсть. 

Комерційний ковролін володіє невисоким ворсом, за рахунок чого догляд за таким покриттям простий. Ще одним плюсом на користь покриття є широкий вибір варіантів, не тільки за кольором і візерунками, але і по довжині ворсу, а також за матеріалами виготовлення. Підібрати підходящий варіант для будь-якого типу комерційного приміщення дуже просто.

Правильно обрати офісний ковролін

Сьогодні найпростіше купити білий ковролін в інтернет-магазині Энита. Наші консультанти підберуть для вас оптимальний варіант, виходячи з естетичних переваг, очікуваного навантаження, бажаного терміну експлуатації, а також фінансових можливостей.

Рекомендуємо прочитати:

Секрети укладання ковроліну

переваги та недоліки килимового покриття

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

День Конституції України!

Какой пол выбрать для закрытого и открытого балкона?

Укладка ковролина на утеплитель

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток