• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Для кожної кімнати своя підлога

Раніше покриття для підлоги не виділялися оригінальністю, в основному, на всю площу використовувався один і той же матеріал. Незважаючи на те, що виглядало це не привабливо і було абсолютно не практичним. На сьогоднішній день ситуація змінилася і варіантів підлог у квартирі досить багато, адже сучасний ринок не поскупився на різноманітність.

Особливості матеріалів

Фахівці рекомендують використовувати різні підлогові покриття для ванної кімнати або будь-якого іншого приміщення. Візьмемо, наприклад, паркет. Це якісний матеріал, що має привабливий зовнішній вигляд, який прослужить не один десяток років, за умови дотримання правил експлуатації. Саме тому він не підходить для місць з високим рівнем прохідності: по-перше, збільшується ризик отримати механічні пошкодження, по-друге власники втомляться закладати подряпини на ньому. Тому кухня і коридор не кращі місця для паркет. Пред'явити подібних прикладів можна велика кількість, тому переходимо далі.

Зонування квартири

Квартиру можна поділити на три основні функціональні зони:

  1. Зал;
  2. Кімнати відпочинку;
  3. Робочі кімнати з найбільшою прохідністю.

< p>сильне навантаження підлогу отримує в коридорі. Він стикається з брудом, пилом, принесеної з вулиці, по ньому проходять в грубому взутті, яка завдає шкоди поверхні. До того ж, перше на що звертають гості, Зайшовши в ваш будинок-це підлога в передпокої.

саме тому, найкраще вибрати ламінат для коридору< / a> або ламінований паркет. Даний матеріали здатні витримувати серйозні навантаження, не втрачають своїх характеристик і привабливості, стійкі до хімічних засобів, не бояться води і вологи і є повністю безпечними для людського організму.

Якщо придивитися, то ламінований паркет має велику кількість переваг, тому більшість дизайнерів вважають за краще використовувати його і на кухні. Він комфортно себе відчуває в приміщенні з високим температурами і не вбирає жир.

Ще одним універсальним варіантом вважається плитка, яка має такі позитивні сторони:

  1. Неймовірно великий вибір. Можна підібрати оригінальний варіант для будь-якого стилю інтер'єру;
  2. Довгий термін служби, будь-який виробник дає 100% гарантію: мінімум 15 років;
  3. легко очищається від різних забруднень, досить протерти вологою ганчіркою з використанням мильного розчину.

Єдиним недоліком плитки для кухні та інших приміщень є її деформація від механічних ударів. Якщо ви упустите на неї важкий предмет, то найімовірніше вона трісне. Також, плитка не зовсім безпечна. При попаданні води на глянцеві моделі, поверхня стає дуже слизькою, що збільшує ризик отримати травму.

Вітальня виділяється красою і особливою атмосферою. Адже тут збирається вся сім'я для відпочинку, відзначає свята і просто спільно відпочиває. Саме тому, в якості підлогового покриття для вітальні необхідно вибирати паркет. Якщо придбати якісний матеріал і найняти професіонала для монтажу, тоді ваш підлогу буде привертати загальну увагу.

Сьогодні існує велика кількість різних варіантів укладання паркету, що дозволяє створювати дивовижні композиції, незрівнянні ні з чим. Паркет для вітальні – це дуже добре, вишукано і дорого. Тому, якщо ви не готові витрачати пристойну суму на підлогу, можна використовувати паркетну дошку.

Звичайно, вони не зрівняються з складальним паркетом, проте виглядають досить привабливо і справляються зі своїми функціями. Практично всі виробники подібного матеріалу надають великий вибір.

Ідеальне покриття для зони відпочинку – це килимове, тобто ковролін. Він вносить у приміщення атмосферу тепла, спокою і затишку, а великий вибір кольорів, малюнків або візерунків дозволять підібрати відповідний вид для будь-якого дизайну. Але не варто забувати, що такий матеріал вимагає особливого і постійного догляду.

Також, до зони відпочинку відноситься дитяча кімната. Таке приміщення найкраще обладнати ламінованим паркетом, так як це витривале покриття, яке впорається з постійною біганиною і іграми на підлозі.

Чимало важливим пунктом є стики між різними варіантами покриттів для підлоги. Найкраще використовувати спеціальні пороги, виготовлені з дерева або певного сплаву металу.

Як бачите, вибір матеріалів для пора різноманітний, тому слід ретельно продумати для якого приміщення можна використовувати ту чи іншу модель. Повір'я, якщо заздалегідь визначитися і продумати всі тонкощі, то ви заощадите дорогоцінний час і сили на раптові пошуки.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Ковролин нестандартных размеров. Услуга Любой Размер

Как выбрать ковролин для детской комнаты и детского сада

Как установить теплый пол под ламинат? (Видео)

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток