• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Голкопробивний ковролін

Голкопробивний ковролін

На ринку підлогових покриттів особливо виділяється ковролін. Він широко доступний, придатний більшої частини інтер'єрних рішень. Особливо часто до ковроліну вдаються власники квартир в блокових будинках і приватних особняках з недостатнім опаленням, саме там потрібне додаткове утеплення підлоги і навіть стін.

Покривати і чистити

різновидів ковроліну досить багато, тут і тканинний, і тафтинговий, і голкопробивний. І якщо два перших види використовують здебільшого для часткового покриття, так як їх очищення є досить трудомістким заняттям, то голкопробивний істотно скорочує час прибирання при повному і частковому покритті. Саме по-цьому голкопробивне килимове покриття використовується в офісах і адміністративних будівлях з великою прохідністю.

Голкопробивний ковролін підходить для побутового та промислового використання. За рахунок специфіки виробництва килимового виробу, у якого ворсинки не є особливо довгими і надмірно м'яким. Тому при чищенні будь-яких забруднень він не піддається сильній деформації. Голкопробивний ковролін можна здавати в спеціалізовану хімчистку для килимових виробів.

Технологія: з утепленням і без

Сам декоративний зовнішній шар може бути з дрібними жорсткими щетинками – варіант більш перспективний для використання в офісах. Таке покриття ми часто називаємо комерційним ковроліном, так як воно має довгий термін експлуатації. Також щетинки можуть бути довгими і м'якими, нагадуючи собою справжній м'який килимовий ворс. Голкопробивний ковролін проводиться за допомогою голок, схожих за будовою на гачки. Беруть тканинний полотно і наносять від 800 до 1200 ударів на дюйм, за рахунок чого з'являються сотні тканинних крючков-вузликів, які і утворюють м'яке килимове покриття. Після проходження голкою всього полотна, декоративний елемент обробляють клейкою основою і за допомогою преса скріплюють з утеплювальним матеріалом, з гумовою або тканинної щільною підводним човном. Утеплювач нашаровують не у всіх різновидах голкопробивного ковроліну, тому споживачу потрібно шукати особливий матеріал, де цю можливість передбачають. Наявність утеплювача можна помітити, переглянувши покриття в розрізі: третій шар – це утеплений варіант, якщо немає – полегшений, якому буде потрібно додатковий настил для збереження тепла.

імітація килима-не єдиний аргумент на користь того, щоб купити ковролін голкопробивний. Достатня міцність, можливості сухого і вологого прибирання, колірна адаптація до загальних дизайнерських рішень в приміщенні і багато інших достоїнств цілком справедливо приваблюють користувачів.

Читайте також:

Ковролін для кабінету

Комерційний ковролін для офісу

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

С Днём Святой Троицы!

Какой пол выбрать для закрытого и открытого балкона?

Ламинат для ванной комнаты

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток