• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Як вибрати хороший лінолеум для офісу

лінолеум офісний

Одним з видів лінолеуму є комерційний, який призначений для покриття підлог у приміщеннях з великою прохідністю. Ще одним типом цього підлогового покриття є напівкомерційний лінолеум, який чудово підходить для офісних приміщень з невеликою кількістю працюючого персоналу. Варто відзначити, що побутовий лінолеум буде найгіршим варіантом в якості підлогового покриття для офісів. Він підходить тільки для житлових приміщень.

виходячи з вищесказаного, можна зробити висновок, що кращим покриттям підлоги для офісу є комерційний лінолеум. Його головною привабливою особливістю вважається міцність. Такий лінолеум витримує істотні навантаження. У складі цього матеріалу є корунд,

На сьогоднішній день в торговельній мережі можна знайти два типи лінолеуму – гомогенний і гетерогенний.

основою гомогенного матеріалу є гранули ПВХ, барвники та вапно. Гетерогенний лінолеум складається з декількох шарів, за ним досить просто доглядати. Зате у гомогенного варіанту хороша витривалість і більший термін експлуатації.

Якщо у вас офіс невеликих розмірів і ви вирішили постелити в ньому зручне, витривала і привабливе підлогове покриття, то радимо зупинити свій вибір на напівкомерційний лінолеум, який не потребує особливих зусиль при укладанні, надовго зберігає підлогу від впливу різних несприятливих факторів, простий у догляді та використанні.

Пам'ятайте, що основну частину робочого часу ваші співробітники знаходяться в офісі. Саме з цієї причини для підлогового покриття в таке приміщення існують деякі особливі вимоги.

Якщо ви використовуєте в офісі тонкий лінолеум, то він дуже швидко змінить свій якісний товарний вигляд до невпізнанності. Жінки, які носять взуття на тонких високих підборах, будуть регулярно проколювати це підлогове покриття. Краще вибирати лінолеум товщі, тоді термін його експлуатації триватиме на довгі роки.

Існує ще одна форма класифікації цього підлогового покриття по горючості. Такий матеріал може бути середньо пальним і сильно пальним. Звичайно ж, для офісу кращим буде перший варіант лінолеуму.

Ще одним моментом, який необхідно враховувати при виборі даного підлогового покриття для офісного приміщення, є рівень розтягування. Якщо лінолеум легко розтягується, то не варто його купувати. В місцях найбільшої прохідності він відразу почне деформуватися і втратить первісний зовнішній вигляд.

Велике значення має колір лінолеуму для офісного приміщення. Бажано вибрати підлогове покриття, яке буде гармоніювати із загальним інтер'єрним рішенням Вашого офісу. Фахівці не радять купувати в подібні приміщення лінолеум світлих тонів. Це пов'язано з тим, що навіть при попаданні на нього найменшого бруду він втратить свій первісний зовнішній вигляд, стане непривабливим і завдасть шкоди престижу компанії. Хорошим варіантом для офісу стане лінолеум темних тонів з геометричним малюнком.   

Читайте також:

Лінолеум і міфи про нього

Комерційний лінолеум. Укладання комерційного лінолеуму

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Противоскользящие ленты - для чего нужны

Графік роботи на нооворічні свята 2023

Милые дамы! Поздравляем С 8 МАРТА!

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток