• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Як вибрати колір ламінату? Поради від дизайнерів.

Під час ремонту власники квартир або будинків стикаються з великою кількістю проблем і часто стоять перед вибором. Підлогове покриття не є винятком, правильно підібраний колір підкреслить вигідні сторони приміщення і приховає недоліки. Багато людей задаються питанням: як підібрати колір ламінату, щоб він підходив під загальний інтер'єр і став родзинкою кімнати.

Наші поради допоможуть визначитися з ідеальним варіантом. З видом, кольором і класом зносостійкості варто визначитися заздалегідь.

Багато хто не може визначитися, який ламінат купити: світлий або темних. Варто звернути увагу, що світлі тони візуально збільшують простір, а темні роблять його менше.

Який колір ламінату вибрати?

На що варто звертати увагу?

при виборі кольору ламінату орієнтуйтеся на призначення кімнати, її стилю і планування. Не варто забувати про почуття, які хочете відчувати, заходячи в приміщення. Світлий ламінат створить затишок і комфорт у спальні і залі, темний нагородить кухню або ванну кімнату смаком і стилем, нейтральні кольори створять спокійну обстановку незалежно від виду і призначення кімнати.

Як правильно вибрати колір ламінату?

1. Нейтральна гамма, в основному, бежевий колір і його відтінки. Даний вид підходить практично під всі, його вибирають ті, хто не хоче морочитися і купити ламінат швидко і без утомливих походів по магазинах. Тут можна використовувати ясен, дуб, горіх, вишня. Білий ламінат використовується вкрай рідко, так як до нього досить складно підібрати дизайн, і догляд за ним доставляє багато незручностей. Але при правильній грі кольорів його можна підлаштувати під світлі тони кімнати.

2. Холодні кольори. В основному використовуються темний ламінат, рекомендується підбирати під темні кольори міжкімнатних дверей.

3. Теплі відтінки (переважно тони рудого). До такого покриття не підходять темні двері, він непогано виглядає з оливковими, цегляними, пісковими відтінками. Не рекомендується поєднувати з яскравими або кислотними квітами.

Як підібрати колір ламінату

Як вибрати ламінат за кольором і стилю приміщення

Стиль кімнати грає не останню роль у виборі кольору підлогового покриття. Під кожен стиль у вітальні, коридорі та інших видах кімнат підходять різні види ламінату:

1. Класика дотримується поширених світлих відтінків.

2. Хай-тек вітає темний і навіть ламінат чорного кольору.

3. Кантрі, ретро або етно воліють деревні мотиви: вишня, дуб або екзотичні породи.

4. Авангард дотримується яскравих кольорів і відтінків, ідеально, якщо підлогове покриття підходить під колір дверей.

Тепер ви знаєте, як вибрати колір ламінату. Пам'ятайте, що дуже важливо поєднувати загальну картину з підлогою. Не варто боятися експериментувати, ви можете оформити приміщення за власним смаком чи скористатися послугами професійного дизайнера. Досвідчені фахівці здатні в швидкому порядку втілити Ваші, самі неординарні задумки і фантазії.

Як вибрати колір ламінату? (Відео поради)

Наш магазин підлогового покриття надає кращий ламінат високої якості, завдяки яким будь-яка кімната перетворитися на витвір мистецтва.

Рекомендовані статті

Як мити ламінат, щоб не було розлучень? Відео-поради

Як захистити ламінат від води: практичні методи

Як прибрати подряпини з ламінату підручними засобами: способи та поради

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Как выбрать ламинат для гостиной? Секреты выбора

Вітаємо з Днем Конституції України! Графік роботи

День захисника України, Графік роботи

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток