• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Як захистити приміщення від бруду?

На взутті приноситься велика кількість сміття, пилу і бруду. Це приносить дискомфорт, так як необхідно постійно прибирати, а це зайва трата часу. На сьогоднішній день є відмінне рішення у вигляді брудозахисних покриттів.

Для чого необхідні захисні покриття?

Покриття, що захищають від бруду призначені для:

  1. Очищення підошви від забруднень. Ворсиста поверхня утримує пил в собі, не дає їй поширюватися на інші матеріали;
  2. підлога залишається в чистому стані набагато довше;
  3. Як правило, такі покриття з антиковзаючим ефектом, що повністю виключає можливість отримати травму;
  4. забезпечує додатковий захист для основної підлоги, тим самим продовжує термін його служби;
  5. Допомагає економити на миючих засобах, так як їх використання скорочується в рази;
  6. Відповідає загальноприйнятим санітарним нормам.

Дане покриття можна використовувати не тільки в житлових будинках і квартирах, а також в офісах, громадських та адміністративних закладах. Тепер навіть велика прохідність людей не залишить багато бруду на підлозі.

Різновиди покриттів

Покриття для підлоги поділяють за такими критеріями:

  1. Якість і вид матеріалу, з якого виготовлено покриття;
  2. Його цінова категорія;
  3. Рівень захисту від бруду.

залежно від типу поверхні, покриття мають різне призначення:

  1. Чистячі моделі. Вони забезпечують максимальний захист від забруднень, принесених з вулиці на взуття. Як правило, укладаються в передпокої або перед входом в приміщення. Такі покриття досить щільні і довговічні. Завдяки широкому асортименту можна підібрати візерунок і забарвлення під будь-яке оформлення;
  2. Ворсові покриття з ефектом вбирання вологи. Вони активно поглинають бруд і воду, при цьому, не поширюючи її вглиб приміщення. Крім цього, такі матеріали мають позитивні якості: повністю очищають взуття, не викликають проблем у догляді за поверхнею, мінімальний термін служби 10 років, виготовляються з екологічно чистих складових, які не виділяють шкідливих речовин, не втрачають своїх властивостей і привабливості під дією хімічних миючих;
  3. Комбіновані варіанти. Ці моделі включають в себе обидві перераховані вище позиції, і користуються великою популярністю серед споживачів. Як правило, вони використовуються в громадських закладах з великим потоком людей;
  4. Модульні покриття – це універсальний варіант, який може пристосуватися до будь-якому приміщенню.

Чим вони ефективні?

Покриття вважається якісним, якщо, після проходу по ньому на взутті зовсім не залишається грязі. На це впливає кілька факторів:

  1. кількість людей, які по ньому проходять;
  2. Габарити матеріалу;
  3. Погода на вулиці.

Ширина покриття розраховується наступним чином: береться ширина дверей і до неї додається по одному метру з кожного боку. Це необхідно, щоб вхідні в приміщення наступали виключно на захисну поверхню.

Купити захисне покриття

Бажаєте придбати брудозахисне покриття за вигідними цінами? Компанія «Энита» надає широкий асортимент різних моделей на будь-який смак. Вся продукція супроводжується докладним описом і фото високої якості, щоб клієнт мав можливість максимально ознайомитися з товаром.

Для замовлення вподобаного варіанту залиште заявку на сайті або зв'яжіться безпосередньо з менеджер. Якщо у вас залишилися які-небудь питання. Наші фахівці з великим задоволенням на них дадуть відповідь і нададуть необхідну допомогу. Доставка проводиться по території всієї України.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Акция Паркет 259 грн!!!

Мобільний додаток доповненої реальності Enita AR - ПІДЛОГА

Ламинат для теплого пола

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток