• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Який лінолеум вибрати для будинку

Лінолеум по праву можна назвати найпопулярнішим і поширеним покриттям підлоги в Україні. До його позитивних сторін можна віднести не тільки його вартість. Термін ефективної експлуатації матеріалу перевищує терміни навіть більш дорогих покриттів, а величезний вибір відтінків і малюнків дозволяють підібрати лінолеум для дому самому вимогливому людині.

Вибрати лінолеум для дому

для того, щоб вибрати лінолеум (каталог) для будинку якомога вдаліше необхідно вивчити основні особливості та характеристики матеріалу:

  • призначення - підлогове покриття необхідно підбирати під конкретне приміщення: зал, спальна кімната, кухня, передпокій і т. п.;
  • Вид матеріалу – виходячи з кількості людей, які проживають у будинку і призначення приміщення слід вибирати вид лінолеуму;
  • гармонія з інтер'єром - підлогове покриття повинно доповнювати інтер'єр, завершуючи гармонійний образ кімнати.

Керуючись цими критеріями вибрати лінолеум для дому буде набагато легше, а вибране підлогове покриття буде максимально відповідати всім вимогам замовника. 

Матеріал покриття може бути, як штучним, так і натуральним. Натуральний лінолеум – найпопулярніша різновид серед жителів Західної Європи. Через повну відсутність токсичних хімічних елементів він ідеально підходить для використання в дитячих кімнатах, а також в спальнях у людей, які страждають алергією або астмою.

Як вибрати лінолеум для дому

Навіть вітчизняний матеріал не поступається за якістю продукції з таких країн як Германия, Бельгия, Франция, однак, ціни на продукцію українських виробників на порядок нижче, ніж на європейські аналоги. Вибрати лінолеум для будинку натуральний вам допоможуть наші менеджери, вони дадуть відповідь на всі ваші запитання і оформлять заявку.

Який же лінолеум вибрати для будинку?

За призначенням матеріал класифікується таким чином:

найнадійнішим і зносостійким заслужено називають комерційний лінолеум, він стане чудовим доповненням не тільки в житловому приміщенні, але і в офісі, магазині, поліклініці та інших видах житлової та комерційної нерухомості.

Перед покупкою необхідно також враховувати якість поверхні підлоги в приміщенні, де планується укладання. Стяжку робити необов'язково, однак, товщина лінолеуму безпосередньо залежить від поверхні: чим рівніше поверхня підлоги, тим тонше матеріал можна використовувати.

Купити лінолеум для дому ви зможете в інтернет-магазині Энита, наші менеджери нададуть всю необхідну допомогу у виборі оптимального варіанту.

Рекомендуємо прочитати:

Як постелити лінолеум на дерев'яну підлогу

Як вибрати лінолеум для спальні

Як вибрати хороший лінолеум у вітальню

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Укладка ковролина на утеплитель

Пришла весна- пора купить искусственную траву!

Ламинат и пятна: что делать? Лучшие советы

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток