• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Класи експлуатації ламінату

При будь-яких ремонтних роботах заміна підлогового покриття одна з найважливіших частин. Якщо ж ви вирішили постелити ламінат, то повинні знати про те, на які класи поділяють і що взагалі означає клас ламінату, адже саме від цього залежить міцність і довговічність ваших статей. На даний момент весь ламінат ділиться на кілька класів, і кожен клас призначений для окремого виду експлуатації. В першу чергу, розподіл ламінату залежить від його товщини.  Також важливо пам'ятати, що перша цифра класу теж має важливе значення:

  • 2 - для домашнього використання;
  • 3 - для комерційних будівель. 

Класифікація ламінату

Класифікація ламінату

Але, важливо знати, що домашній ламінат (21-,22-,23 - класи) вже нелегко знайти в будівельних магазинах. Зараз більш затребуваним став ламінат для комерційних приміщень. Причиною тому служить його акуратний зовнішній вигляд і довговічність:

  • 31-й клас — комерційний ламінат, призначений для приміщень з низькою прохідністю, наприклад, номера готелів, офіси, переговорні. Через хороше співвідношення ціни і якості є найпопулярнішим у всіх покупців. А в житлових будинках може прослужити до 10 років.   
  • 32-й клас — ідеально підійде для часто прохідних приміщень, а в домашніх умовах прослужить більше 10 років. 
  • 33-й клас - найпопулярніший і надійний клас ламінату на даний момент. Він ідеально підходить для комерційних приміщень з великими навантаженнями, а в домашніх умовах може прослужити більше 20 років. Товщина такого ламінату становить 12 мм
  • 34-й клас-не дарма цей ламінат вважається найміцнішим, Серед всіх існуючих. Його найчастіше стелять на танцполах, в спортзалах і аеропортах, і навіть в таких умовах він здатний прослужити до 15 років, але для домашнього використання такий ламінат практично не знайти.

Але в нашому інтернет-магазині «Энита» ви зможете знайти будь - ламінат, незалежно від класу. Величезний асортимент, представлений в каталозі ламінату, допоможе визначитися з забарвленням і візерунком, а швидка доставка і прийнятна ціна стануть помічниками в закінченні ремонту!

Рекомендовані статті

Який ламінат вибрати для спальні: практичні поради

Переваги і недоліки ковролінового покриття

Лінолеум або ламінат

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

День Конституції України!

Линолеум или ламинат

Достоинства и недостатки коврового покрытия

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток