• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Компанія Tarkett. Історія. Опис.

Історія компанії Tarkett Group

Tarkett Group - приватна, багатонаціональна французька компанія, що спеціалізується на стійких і спортивних підлогових покриттях. У 2010 компанія мала дохід у розмірі 1.9 мільярда євро, 30 виробничих майданчиків і приблизно 8,800 співробітників на більш, 100 ринках у всьому світі.

Ламінат Tarkettісторія Таркетта почалася в 1880 з French Alfred Sommer Company.

Sommer, спочатку спеціалізувалася на виробництві повсті, стала виробником підлогових покриттів.  Активи цієї компанії злилися в 1972 з French Allibert Company", заснованої в 1919 році як виробник гуми і спеціалізувалася на виробництві пластмаси (від садових меблів і кріплень для ванної до автомобільних частин і упаковки), щоб сформувати Sommer-Allibert Group.

в той же самий час Tarkett AB, заснована в 1886 як виробник паркету в Північній Європі, поглинула Pegulan Werke AG (засновану в 1946 як виробник лінолеуму) і стала Tarkett AG в 1987.

в 1997 Tarkett AG і активи Групи Sommer-Allibert були злиті, щоб сформувати Tarkett Sommer AG, згодом зареєстрованої на Франкфуртській фондовій біржі. У 2001 поступаючись тиску збільшується вартості на глобальному автомобільному ринку, Tarkett Sommer зрештою відмовилася від автомобільного бізнесу на користь Faurecia, філії PSA Peugeot Citroën. Два роки по тому група поміняла своє ім'я на Tarkett SA, що розмістилася в Нантеррі, в передмістях Парижа.

Tarkett виробляє ламінат і лінолеум для багатьох сегментів ринку підлогових покриттів, у тому числі охорони здоров'я, освіти, державного і приватного будівництва, роздрібної торгівлі, офісів і для закритих і відкритих спортивних споруд.

Процентна частка пролаж лінолеум Таркетт, вініл, паркет, представляють групу найбільшого сегмента  - 64% від річного обсягу продажу, далі йдуть спортивні покриття (13%), деревина та ламінат Таркетт (12%), гума та аксесуари (11%).Завод Tarkett

Компанія представлена брендами:

Tarkett, Johnsonite, Azrock, Nafco, Rhinofloor, Sintelon, Sinteros, Centiva, Marty, Polystyl, Tarkett Sports, FieldTurf, Beynon, Atlas, Poligras, EasyTurf.

Право власності

зі штаб-квартирою в Нантеррі, Франція, Tarkett SA Холдингова компанія Tarkett по всьому світу є приватною компанією. Його акції належать холдинговій компанії (SIF-сімейна інвестиційна компанія). Акціонери SIF в рівних частках є сім'я Deconinck та приватні акціонерні фонди, афілійовані з Kohlberg Kravis, Roberts & Co (KKR).

Дослідження та розвиток

Група створила спеціальний центр інновацій у Вільце,Люксембург і партнерами з зовнішніх ресурсів, таких, як університет Штату Пенсільванія , США, університет штату Мічиган, США, ENSAD - Вища Національна школа Мистецтв і ремесел, Франція, і EPEA (cradle to cradle model – дослівно від колиски до колиски, тобто формування екологічного бізнесу) – Німеччина.

Лінолеум Tarkett

Читайте також:

Лінолеум Ютекс завод, історія, опис

Лінолеум Айвісі (IVC) завод, історія, опис

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Совместимость искусственной травы с другими покрытиями

Ремонт ламината без разборки своими руками

Счета- фактыры действительны в течении одного дня!

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток