• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Ковролін в сучасному інтер'єрі

Коли ремонт знаходиться на завершальній стадії, залишається останній штрих – це вибрати і укласти підлогове покриття. Здійснити це не так легко, як здається на перший погляд, адже сучасний ринок пропонує неймовірно великий вибір різноманітних варіантів. Незважаючи на це багато хто воліє купити ковролін. Саме про це підлогове покриття піде мова в даній статті.

Історія ковроліну, види, переваги

даний вид підлогового покриття з'явився на світ в 1950 році, коли американському інженеру на ім'я Кобблу вдалося розробити спеціальну машину для виготовлення побутового ковроліну та інших його різновидів. Завдяки цій людині, кожен може купити ковролін в Україні.

і так, розглянемо більш детально види ковроліну, які відрізняються між собою такими критеріями:

  • Натуральний матеріал або синтетика. Перший варіант виготовляють з 100% вовни або змішаної з іншими складовими. В такому випадку вміст вовни може становити від 15 до 50%. Синтетика вважається більш бюджетним і практичним рішенням. Для такого ковроліну використовують: акрил, поліестер, нейлон або поліамід;
  • Довжина ворсу, від якої залежить ціна ковроліну може бути різною. Для приміщень з великою прохідністю, такі, як коридор або зал, найкраще використовувати ворс коротше. Він більш зносостійкий і добре піддається прибиранню. У спальню і дитячу можна постелити високий ворс, це додасть тепла і затишку;
  • Метод виготовлення. Тканий спосіб вважається найдорожчим, так як він набагато міцніше і має характеристики звичайного килима. Тафлінговий користується великою популярністю серед покупців, він дещо грубіше тканого, але має велику кількість дизайнів ковроліну. Найдешевшим є ковролін з голкопробивна, він поступається перерахованим вище методам, але володіє хорошою звукоізоляцією.

Також, ковролін має масу переваг:

  • Теплоізоляція. Цей матеріал здатний протягом довгого часу утримувати тепло, допомагаючи заощадити на електроенергії. Тому це ідеальний варіант для приміщень зі слабким обігрівом;
  • Утримує пил. Ворсиста поверхня не дає пилу поширюватися в повітрі, коли щільні покриття відштовхують її;
  • Укладання ковроліну не займе багато сил і часу. Завдяки легкості монтажу, ковролін можна постелити самостійно;
  • Широкий асортимент. М'яке покриття для підлоги має велику кількість різноманітних кольорів, відтінків, малюнків і візерунків, що ви зможете підібрати ковролін для абсолютно будь-якого інтер'єру.

як Ви вже зрозуміли, ковролін-це універсальне покриття має широке застосування в кімнатах різного призначення. І так, розглянемо більш докладно.

Ковролін для вітальні

По фото в інтер'єрі, варіантів ковроліну для залу неймовірно багато. При виборі покриття для цієї кімнати не забувайте про практичність. Краще вибрати щільний ковролін з невеликим ворсом, ніж придбати гарний, але практичний варіант і відчувати дискомфорт під час прибирання.

Ковролін для ванної кімнати

Ковролін досить рідко використовують у ванних кімнатах, так як бояться, що матеріал не впоратися з підвищеним рівнем вологості. Про турбуватися не варто. Сучасний ринок пропонує великий вибір ковроліну, який здатний витримати такі навантаження і не втрачає своїх характеристик і привабливого зовнішнього вигляду.

Ковролін для дитячої спальні

в дитячу спальню найкраще вибирати ковролін з щільною структурою і коротким ворсом. Так як діти часом занадто активні і не можуть всидіти на місці, ви змушені постійно прибирати. Погодьтеся, що з довгим ворсом впоратися набагато складніше.

тенденції 2018/2019

Ковролін з кожним днем набирає популярність, завдяки своїм характеристикам і привабливому зовнішньому вигляду. Тому, фахівці стверджують, що він буде модним на протязі довгого часу.

Бажаєте купити в Києві і в будь-якій іншій частині України якісних ковролін за демократичною ціною? Звертайтеся в кращий інтернет-магазин коврлина «Энита». У нас ви отримаєте: приємний сервіс, якісне і швидке обслуговування, широкий асортимент товарів та багато іншого. Будемо раді співпраці з вами.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

С 8 Марта дорогие женщины!

Із Христовим Воскресінням

Весна пришла, скидки на ковролин принесла!

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток