• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Кварцвінілова плитка для вашої оселі

Плитка з кварцвініла зовсім недавно з'явилася на ринку підлогових покриттів і трохи відрізняється від керамічної. При виробництві плитки використовують два компоненти: дрібнодисперсний кварцовий пісок і в якості сполучного компонента вініловий склад. Перший і основний компонент плиткової суміші - кварц, мінерал володіє несприйнятністю до фізико-хімічних, атмосферних впливів, високих температур. Другий компонент, працює над зовнішнім виглядом майбутньої плити, відтінками і фактурою.

Кварцвиниловая плитка

Вінілова плита багатошарова, кожен з шарів несе певне призначення. Найнижчий вініловий шар служить підставою, наступний скловолоконний шар наносять для додання жорсткості конструкції і стійкості до механічних впливів, третій шар основна складова вироби - кварцовий склад, від нього залежать фізико-хімічні показники: вологостійкість, міцність, звукопоглинання, вогнестійкість. Широку кольорову гаму, різноманіття фактур, що імітують мармурові плити, природний камінь, дерев'яну структуру, плитці надає другий шар з декоративною плівки. Перший шар складається з прозорою поліуретанової плівки, яка служить додатковим захистом від зовнішніх впливів: подряпин, стирання малюнка.

Кварцвиниловая плитка

Кварцвінілові плити виробляють в двох формах: прямокутної (планка) і квадратної (плита). Монтувати такі плити можна чотирма способами, за якими їх і розрізняють: плита з нанесеною самоклейною смугою, з замком, беззамкова плита, плита для наклейки. Головна умова для укладання плит, наявність абсолютно рівної поверхні з будь-якого будівельного матеріалу, можна без підкладки. При виході з ладу одного елемента, існує можливість заміни тільки цієї частини. По фактурі вироби бувають з шорсткою або гладкою поверхнею.

Кварцвиниловая плитка

З огляду на хороші показники зносостійкості, вологостійкості, плиткою можна покривати підлоги у ванній кімнаті і на кухні, абсолютно не боячись посковзнутися, вона не ковзає навіть при попаданні на неї води. Грунтуючись на антибактеріальних, антистатичних властивостях має сенс застосування в торгових залах, в медичних клініках. Використовуючи всю різноманітність малюнків, текстур і фактур кварц вінілових плит, можна створити неповторний по красі та вишуканості інтер'єр.

Кварцвиниловая плитка

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Із Христовим Воскресінням

Ковровая плитка для дома

З Воскресінням Христовим!

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток