• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Ламінат і плями: що робити? Кращі поради

Багато господинь задаються питанням, як і чим вивести різні види плям з ламінату. Адже в повсякденному житті це поширене явище. Вони можуть з'явитися на рівному місці, особливо це стосується білого ламінату, так як на ньому видно будь-яке забруднення. Сьогодні ми розглянемо основні види забруднень і як з ними боротися.

Як позбутися від жирних плям

Як позбутися від жирних плям на ламінаті

Від жирних, маслянистих плям або жуйки можна позбутися за допомогою звичайного заморожування. Для цього можна використовувати лід, заморожені овочі і все, що знайдете в морозилці. Покладіть обраний варіант на пляму і почекайте приблизно 10 хвилин. За цей час жир замерзне і його можна без проблем видалити за допомогою скребка. Після процедури найкраще промити підлогу з миючим засобом.

жирні плями

Сліди від взуття

Неприємні чорні смуги, навіть на темному ламінаті, знайомі кожному. На перший погляд може здатися, що їх неможливо видалити. Це головна помилка, якщо у вас є звичайний ластик, то можливо все. Досить трохи потерти їм смуги, і вони безповоротно зникнуть.

Плями від овочів і фруктів

З подібною проблемою можна впоратися за допомогою вологої ганчірки. Тільки пам'ятайте, що ламінат Tarkett та інші різновиди не люблять воду і вологу, тому ретельно вичавлюйте ганчірку. Якщо забруднення не першої свіжості і встигли висохнути і вбратися, тоді нанесіть на поверхню підлоги трохи ацетону або рідини для зняття лаку.

Плями від чорнила

Чорнильні плями вважаються одними з найскладніших, так як звичайною ганчіркою або заморожуванням не обійтися. В даному випадку знадобиться ацетон або оцтова кислота високої концентрації. Процедура вимагає особливої уваги, так як розчин необхідно наносити виключно на місце забруднення, щоб не пошкодити чистий ламінат.

Хімічні плями

хімічні плями

сліди хімії видалити неможливо, але можна з замаскувати. Сучасний ринок надає широкий вибір відновлюють паст, які повернути підлоговому покриттю колишню красу і привабливість. Правда будьте готові витратити немаленьку суму.

Щоб не доводилося витрачати багато сил і енергії на очищення від важких плям, рекомендується щодня протирати підлогове покриття вологою ганчіркою. Це допоможе позбутися від пилу і видалити непомітні забруднення. Також, не забувайте про генеральне прибирання, яка проводиться раз на тиждень або дві. Тут необхідно використовувати спеціальні миючі засоби.

миючі засоби

Бажаєте купити ламінат в Україні високої якості і за найнижчими цінами? інтернет-магазин "Еніта" надати таку можливість. Лише у нас найширший асортимент на будь-який смак. Нас обирають завдяки таким перевагам:< / p>

  • Даємо можливість здійснити, як оптову, так і роздрібну закупівлю;
  • Можна оплатити покупку зручним способом;
  • Гнучка цінова політика;
  • Надаємо індивідуальний підхід до кожного;
  • В наших каталогах представлений великий вибір різноманітних варіантів підлогових покриттів. Кожна з позицій має докладний опис і завжди є в наявності;
  • Постійним клієнтам надається знижка;
  • маємо опеньків більше 7 років;
  • Доставка здійснюється по території всієї України;
  • Співпрацюємо як з великими закупівельниками, так і з дрібними.

Для здійснення замовлення необхідно залишити заявку на сайті. Через короткий час з вами зв'яжеться наш менеджер для підтвердження покупки і уточнення додаткових деталей. Якщо вам необхідна допомога у виборі, наші фахівці із задоволенням її нададуть і поберуть ідеальні варіант, згідно вашим, індивідуальним вимогам.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Укладка ламината по диагонали

Ламинат для кухни

Ковролин для гостиной

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток