• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Лінолеум в квартиру

Лінолеум в квартиру лінолеум – один з найбільш затребуваних підлогових покриттів, завдяки своїй прийнятній ціні і універсальності. Лінолеум може бути натуральний і синтетичний (ПВХ).
 Синтетичний лінолеум найдешевший в ціні, володіє хорошою міцністю і довговічністю. Але, для житлового приміщення краще купувати натуральний. Натуральний лінолеум коштує дорожче синтетичного, але є екологічно безпечним, що дозволяє його експлуатувати в житлових, медичних, шкільних та інших установах.
 Щоб купити лінолеум в квартиру хорошої якості, який буде довговічний і безпечний, вибирайте лінолеум з натуральних матеріалів або зроблений на їх основі. Якщо підлога у вашій квартирі бетонний, то найкраще взяти лінолеум товщиною не менше 3-4 мм. Крім цього, лінолеум дуже ефективно може приховувати нерівності підлоги. Так, що якщо у вас немає можливості вирівняти підлогу, просто постеліть товстий лінолеум, він приховає нерівності і одночасно зробить підлога у вашій квартирі більш теплим.
В залежності від ваших побажань, ви можете купити лінолеум в квартиру, який може мати протиковзкі і звукоізолюючі властивості. Звичайно, такий матеріал обійдеться вам дорожче, але все ж він буде за вартістю набагато дешевше інших видів підлогових покриттів. За терміном служби лінолеум практично не поступається іншим покриттям. Якісний матеріал може прослужити до 20 років.
 Все більшим попитом користується лінолеум, що має антибактеріальні добавки. Такий лінолеум можна укласти на кухні або в дитячій.
 Одним з переваг лінолеуму, є легкість укладання. Ви можете укласти його самостійно або ж звернутися до фахівця.
 При виборі лінолеуму звертайте увагу на наявність на ньому тріщин, вм'ятин, а також запаху. Якісний натуральний лінолеум практично не має запаху. Дрібні тріщини і вм'ятини свідчать про низьку якість матеріалу і його недовговічності. Лінолеум гнучкий і міцний матеріал, тому при вигині, скручуванні, складанні на ньому не повинно залишатися слідів.

Читайте також:

Лінолеум і міфи про нього

Укладання лінолеуму на підлогу

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

ENITA.UA поздравляет с наступающим Новым 2024 годом и Рождеством! График работы

Уточняйте цены на ковролин, линолеум, ламинат

Что надо знать о выборе напольных покрытий для вашего дома

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток