• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Підлоговий камяний ламінат: плюси і мінуси

Чим приваблює покупців кам'яний ламінат і які мінуси виявлені з моменту надходження покриття в продаж.

Підлогове покриття щодня витримує великі навантаження. Для його довгострокового терміну служби слід підходити досить уважно. З більшості існуючих видів особлива увага приділяється кам'яного ламінату - новинка в підлогове покриття. Має він багато позитивних сторін і може застосовуватися в будь-яких видах приміщення - в дитячих садах, лікарнях, в офісах; в основному в приміщеннях з великим навантаженням на підлогу. Кам'яний ламінат добре зіставляється з "теплими" підлогами.

каменный ламинат

Чим вирізняється покриття

Кам'яний ламінат відноситься до композитних матеріалів. Його основа складається з 67-78% карбонату кальцію, решта вініл, який тримає зв'язку. Структура такого підлогового покриття SPC складається з шарів:

  • основа складається з вапняку і полімеру;
  • декор, на підставі фотодруку;
  • якісне покриття;
  • захисний шар від ультрафіолетових променів.

Замкові з'єднання по периметру плитки дають можливість ідеально щільно укладати ламінат. При його монтажі необхідно мати спеціальну підкладку, вона в комплекті відсутній, але без підкладки не обійтися. З її застосуванням значно збільшується ізоляція шуму і звуку, стають вище технічні характеристики, підвищується термін служби.

ламінат з каменю

Плюси підлогового покриття

Підлоговий кам'яний ламінат має боку з хорошими якостями:

  1. Екологічність. Велика складова ламінату - це вапняк, який в природі екологічний і не завдає шкоди здоров'ю. Шкідливі фталати не застосовуються у вигляді пластифікаторів.
  2. Водостійкість. В матеріали додаються полівінілхлорид, через що вода не вбирається і покриття стає повністю стійким до вологи. Добре підходить для туалетної кімнати, кухні, балкона.
  3. Протистоїть появі грибка і бактерій. Наявність полімерного речовини виробляє антигрибкові і антибактеріальні властивості.
  4. Тримає сталу суму. Вологість і температурні перепади не мають впливу на розмір і форму покриття (відсутність щілин і деформації, не розходяться замки).
  5. Огнеупорность. Покриття не піддається впливу вогню і його поширенню, має клас пожежної - КМ 2.
  6. Витримує хімічні впливи. Різні хімічні речовини, такі як луги і кислоти не завдають покриттю шкоди.
  7. Жорсткість. При укладанні повністю приховує наявні дефекти поверхні підстави. Не ковзає. Навіть при постійно вологих підлогах покриття перешкоджає ковзанню через нанесеного спеціального складу, печний від травм.
  8. Не небезпечні механічні дії. Кам'яний ламінат має високу щільність (більше 2000 кг / куб. М.), Через що він схильний до великих навантажень. Повна відсутність слідів від важких меблів, або гострих луків.
  9. Імітація натуральних матеріалів. Нанесений на поверхню покриття декоративний принт, дає матеріалу видимість дорогої деревини або каменю.
  10. Простий в обслуговуванні. Застосовуються звичайні миючі засоби для його збирання.
ламінат з каменю

Негативні сторони підлогового покриття

Мінуси у кам'яного ламінату присутні, але щодо плюсів незначні:

  1. Низькі температури для покриття заборонені, він стає вразливим до крихкості.
  2. Гострі металеві предмети можуть залишити на покритті мітки.
  3. Вартість кам'яного ламінату може перевищувати 1000грн/м2, але якщо пошукати дешеві моделі, то можна придбати за 400-500грн/м2.

Кам'яний ламінат має плюси інших подібних покриттів для підлоги і не має їх мінусів. Термін служби такого матеріалу до 25 років, без втрати наявних властивостей і красивого зовнішнього вигляду.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Иглопробивной ковролин

На наш склад прибыла новая партия искусственной травы CCGrass

Характеристики коммерческого линолеума

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток