• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Осіння новинка! Ламінат Kastamonu Floorpan

Ламінат Kastamonu Україна

Orange, Black, Ruby - нові колекції ламінату Kastamonu Floorpan

Kastamonu Floorpan - осіння новинка в магазині підлогових покриттів Enita.com.ua. Кастамону це багатий вибір на будь-який смак, він представлений великий вибір декорів, в асортименті заводу більш 50 кольорів. Технологічна лінійка дозволяє виготовляти ламінат від 31 до 32 і 33 класу.

У нас в наявності ви можете придбати такі колекції ламінату:

32 клас RED, BROWN, ORANGE

33 клас BLACK, RUBY

Компанія була Kastamonu заснована в 1969 році холдингом HAYAT, який почав роботу аж в 1937 році. На сьогодні Kastamonu мають заводи в Туреччині, Румунії, Болгарії, Боснії і Герцеговині, Росії. Це близько 4 млн м2 відкритих і 0,9 млн м2 критої площі. Річний обсяг виробництва деревних плит становить 4,55 млн м2 з яких 2 млн м2 МДФ і 2,55 млн м2 ДСП. KASTAMONU входить в 5-ку найбільших компаній деревопереробної галузі в Європі. Компанія спеціалізується на виробництві деревних плит МДФ, ДСП, ламінованих підлогових покриттів, дверних накладок і меблевих панелей. Її річний оборот в 2015 році склав близько 900 млн. доларів.

Новітні технології і висока якість продукції в сукупності з турботою про довкілля дозволили компанії завоювати довіру мільйонів споживачів в усьому світі. Цей успіх надихнув KASTAMONU на досягнення нових висот. І компанія звернула свій погляд на український ринок.

В Україні KASTAMONU – відносне нове ім'я. Однак у своєму історичному ареалі – країнах Близького Сходу і Північної Африки, а в останні 15 років – на Балканах і в Східній Європі продукція компанії заслужила бездоганну репутацію і користується стабільно високим попитом.

Компанія залучає провідних фахівців галузі, використовує новітні технології та інвестує в найсучасніше німецьке обладнання. Керуючись принципами раціонального і бережливого природокористування компанія Кастамону випускає продукцію, що відповідає найвищим вимогам і світовим стандартам.

Купити ламінат Kastamonu ви зможете в нашому інтернет магазині Еніта в Києві, Кривому Розі з доставкою по всій Україні. Подивитися зразки Kastamonu ви зможете в нашому виставковому залі, або на сайті https://enita.com.ua/category/kastamonu/

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Графік роботи на Трійцю

Режим роботи на час карантину!

Противоскользящая подложка под ковролин

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток