• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Особливості та сфери застосування штучної трави

На сьогоднішній день велику популярність і затребуваність отримала штучна трава з високим ворсом. Вона використовується в багатьох сферах і має велику кількість позитивних рис, які виділяють її перед натуральним газоном.

Штучна трава для різного застосування

Області застосування штучного газону

На самому початку, трава газонна універсальна застосовувалася виключно для спортивних майданчиків, де кліматичні умови не дозволяли виростити живу траву. Таке покриття використовується для гольфу, хокей, штучна трава для тенісу і навіть, можна зустріти штучне покриття для футболу. Взимку можна залити майданчик водою, перетворивши її в каток, головний плюс в тому, що на газон це ніяк не вплине. Єдине, що необхідно робити – це прибирати дрібне сміття і підтримувати рівність трав'яного ворсу.

Також, це штучна трава є улюбленим матеріалом у ландшафтних дизайнерів. Вона допомагає втілити в життя задумки будь-якої складності, заощадити час на здійснення робіт і полегшити власникам ділянок догляд на ній. Для даної сфери використовується матеріал, який відрізняється від спортивного призначення. В даній ситуації ухил робиться на привабливий зовнішній вигляд, як правило газон має середній рівень зносостійкості, що позитивно позначається на його ціні. Тому якщо ви бажаєте придбати покриття для дитячих майданчиків, цей варіант просто ідеальний для вас. Також, використовується штучна трава для виставки, що дає можливість створити оригінальну і незвичайну атмосферу, що відповідає загальній тематиці. Єдиний мінус штучної трави-це відсутність натурального аромату, однак, це не критичний недолік.

Штучний газон – це унікальний матеріал, який застосовується практично скрізь. Ви будете здивовані, але штучна трава для будинку теж існує. Її поєднують з різними підлоговими покриттями, тим самим вносячи якусь родзинку в оформлення інтер'єру. В офісний приміщеннях, цей матеріал визначає зону відпочинку персоналу. Подібне оформлення створює атмосферу спокою і дає можливість працівникам відволіктися від усіх проблем і як слід розслабитися.

Популярність штучного газону з кожним днем зростає, що дає можливість купити його по демократичній вартості, при цьому не втративши в якості.

Особливості штучної трави для різного застосування

крім широкої області застосування штучна трава має такі особливості:

  • не викликає проблем в монтажі і демонтажі. Великий плюс в тому, що можна здійснити заміну окремої ділянки, яка пошкодилася, без зняття всього покриття;
  • Не вимагає спеціального догляду. На відміну від натуральної трави, штучну не треба поливати, удобрювати, стригти. Досить видаляти з поверхні пил і сміття;
  • Гарний зовнішній вигляд. Сучасний ринок надає велику кількість різноманітних варіантів для будь-якого типу оформлення. Ви маєте можливість купити газон, ідентичний натуральному або замовити нестандартні моделі оригінальних кольорів. Все залежить від ваших особистих переваг;
  • Довгий термін служби. Виробник гарантує мінімум 15 років, за умови постійної експлуатації;
  • Приваблива ціна;
  • Не вбирає воду вологу.
  • Складається з екологічно чистих матеріалів;

Як бачите, позитивні якості штучного газону очевидні, тому. Якщо бажаєте купити трав'яне покриття високої якості і за демократичною вартістю, звертайтеся в інтернет-магазин «Еніта». У наших каталогах представлена велика кількість цікавих варіантів на будь-який смак.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

АКЦІЯ! Чашка за відгук!

Вiтаемо з Днем Незалежностi України!

ENITA.UA поздравляет с 2022 годом и Рождеством! График работы

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток