• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Статті RSS 2.0

Кращі варіанти підлогових покриттів для ресторану і кафе

Кафе – це місце, яке щодня відвідують велика кількість людей. Тому, цілком очевидно, що в подібному закладі повинен укладатися пол, який витримає великі навантаження, при цьому не втратить своєї привабливості. Крім міцності, підлога повинна справлятися з вологістю, великою кількістю бруду і різкими змінами температур, далеко не кожен матеріал впоратися з подібними критеріями. У даній статті ми детально розглянемо основні варіанти, їх особливості і позитивні якості.

Критерії вибору покриттів на підлогу

Багато підприємців задаються питанням, чи можна стелити лінолеум в кафе? Або краще підібрати інше підлогове покриття? Для початку розберемося із загальними критеріями, яким повинен відповідати будь-який матеріал для громадського закладу:

  • Зносостійкість. Ламінат в кафе або будь-яке інше покриття для підлоги повинно справлятися з великою і постійної прохідністю, також, він повинен бути досить міцним, щоб не змінювати форму під тиском меблів;
  • Гігієна. Підлогове покриття повинно легко очищатися від забруднень. Найкраще підбирати суцільні матеріали, так як у шви забивається пил і сміття, від яких без витрати сил і часу не позбудешся. Матеріал повинен добре переносити вологу, адже в кафе і ресторанах її буде достатньо, при цьому зберігати свої властивості і привабливий зовнішній вигляд;
  • Безпека. Це один з найважливіших критеріїв, які пред'являються підлогового покриття. В першу чергу, матеріал повинен бути виготовлений з екологічно чистих складових і не виділяти токсичні речовини. Також, не менш важлива пажаробезопасность, тобто при контакті з вогнем підлогу не запалюється. Варто звернути увагу, що поверхня підлоги повинна швидко висихати після мийки і не ковзати.

Дерев'яні покриття для громадського харчування-переваги та недоліки

Дерев'яні покриття користуються особливою популярністю і досить затребувані на ринку. Як правило, власники вважають за краще паркет в кафе або масивні дошки. Такі підлоги мають ряд позитивних якостей:

  • Привабливий зовнішній вигляд. Подібне оформлення підлоги, добре впишеться практично в усі стилі інтер'єру і підкреслить його позитивні сторони;
  • Довгий термін служби, при правильному підборі, матеріал буде служити мінімум 15 років;
  • Створить затишну атмосферу в приміщенні;
  • На відміну від лінолеуму для ресторану, дерево – це натуральний матеріал, який не зашкодить здоров'ю людини;
  • добре зберігає тепло, навіть в найсуворіші морози в закладі буде тепло і комфортно.

Ламінат для кафе і ресторанів

< p>варто звернути увагу, що дерев'яна підлога, в обов'язковому порядку, повинна покриватися лаком. Через великі навантаження потрібне додаткове захисне покриття. Фахівці рекомендують вибирати дуб, так як це невередливий і стійкий матеріал, а якщо він зіпсується, його можна частково замінити.

Як бачите, плюсів у дерева достатньо, а чи є мінуси? Так, давайте розглянемо їх більш докладно:

  • Висока вартість. Натуральні матеріали завжди виділяються пристойними цінами на них. Навіть за умови, що ви здійсните монтаж самостійно, вам все одно доведеться витратити чималу суму;
  • По закінченню часу, матеріал просочується вологою і загниває, також, через певний період часу починає скрипіти. Якщо здійснити установку з порушеннями загальноприйнятих правил, незабаром ви отримаєте щось подібне;
  • На ньому швидко з'являються подряпини, особливо, якщо зітреться лакове покриття;
  • Монтаж займає багато часу і сил. Пол повинен бути ідеально рівним;
  • Незважаючи на велику кількість переваг, при контакті з вогнем дерево запалюється, що робить його небезпечним.

Використовувати дерево в якості підлогового покриття для підлоги в кафе чи ні – це ваша справа, однак, перед покупкою оцініть всі за і проти.

ПВХ-покриття - особливості вибору

ПВХ-покриття для підлоги з кожним роком набирають популярність. Це пояснюється привабливою вартістю, довгим терміном служби і зручністю монтажу. Погодьтеся, тільки за ці критерії можна віддати перевагу такій підлоговому покриттю. Кожен покупець здійснює свій вибір статі згідно з такими критеріями:

  • Ціна. Тут можна знайти, як бюджетні варіанти, так і дорожчі. Вартість визначається згідно з технічними характеристиками і формою матеріалу, прямокутна є більш дорогою. Також, ПВХ-покриття з замковим кріпленням обійдуться в чималу суму;< / li>
  • Складність укладання. Якщо порівнювати з іншими матеріалами, то цей досить простий в монтажі. Він не вимагає серйозної попередньої підготовки і вирівнювання статі. Здійснити всі роботи можна самостійно.

Вініловий підлогу в кафе

< P>також, подібні покриття мають додаткові плюси:

  • не викликають проблем в транспортуванні;< / li>
  • Можливість підібрати варіант для будь-якого стилю інтер'єру;
  • Стійкість до вологи і різких температурних перепадів;
  • За рахунок своїх особливостей, може витримувати колосальні навантаження.

Ковролін для кафе і ресторанів

Якщо ви вирішили придбати ковролін для кафе, тоді досить серйозно поставтеся до вибору, так як матеріал повинен володіти підвищеною міцністю, щоб справлятися з серйозними навантаженнями.

Звертайте увагу на структуру матеріалу, фахівці рекомендують купувати моделі з перерізом поліамід. Такі вироби виділяються довгим терміном служби і без проблем очищаються від забруднень.

Ковролін для кафе

до того ж, ковролін виділяється таким якостями:

  • Велика різноманітність кольорів, фактур і візерунків;
  • Прийнятні ціни;
  • Підходить для приміщень різного призначення;
  • Можна придбати, як синтетичні варіанти, так і натуральні;
  • має високу шумоізоляцію;
  • Не втрачає своїх властивостей під дією води і вологи;
  • Не викликає алергічної реакції;
  • Досить простий у догляді;
  • Буде справно служити не один рік.

Крім усього іншого, він зберігає тепло, абсолютно безпечний і здатний створити атмосферу тепла і затишку. Негативних якостей у цього матеріалу зовсім не багато: його необхідно закріплювати під плінтус для повної безпеки і зовсім бюджетні моделі можуть фарбуватися і втрачати колір.

Читать далее

Лінолеум на дачі - особливості застосування

Сучасний ринок пропонує великий вибір лінолеуму, який використовується в різних типах приміщень. Дивно, але для кожної області є певна модель, наприклад, лінолеум на дерев'яну підлогу на дачі обов'язково повинен бути морозостійким, щоб власники не відчували дискомфорт і холод. Однак, навіть у однієї категорії є досить багато різновидів, тому необхідно відповідально підійти до питання вибору.

Чи можна стелити лінолеум на дачі

Безумовно, купити лінолеум для дачі – це хороша ідея, адже він підійде, як для внутрішнього приміщення, так і для зовнішнього використання. Завдяки своїм технічним характеристикам, матеріал зберігає свої якості під дією температурних перепадів і погодних опадів.

Який лінолеум краще для дачі ви вже знаєте. Утеплений лінолеум повинен виготовлятися з джутової тканини, яка просякнута деревної борошном, смолами і спеціальними компонентами натурального походження. Покриття для підлоги, виготовлене з таких складових, збережеться досить довго за умови дотримання певних навантажень на нього.Лінолеум для дачі

Як вибрати лінолеум для дачі

Якщо ви збираєтеся стелити лінолеум в дачному будиночку, то цілком підійдуть класичні варіанти. Вони здатні витримати прохідність середнього рівня і мають привабливу вартість.

Бувають такі види лінолеуму:

найкраще використовувати комерційний лінолеум на неопалюваній дачі. Він стійкий до стирання і не деформується від механічних ударів, що ідеально підходить для такого типу приміщень.

Також, зверніть увагу на саме покриття, для кращого догляду зупиніть свій вибір на лаковій поверхні, і не забувайте про антибактеріальне покриття. Перед тим, як здійснювати покупку лінолеуму, зробіть попередні виміри. Ширина матеріалу в рулоні може варіюватися від 2 до 5 метрів. Фахівці рекомендують вибирати покриття без внутрішніх швів, це полегшить процес монтажу. Колір, теж має не останнє значення, відштовхуйтеся від загального інтер'єру, матеріал повинен вписуватися в загальну картину. Найкраще віддавати перевагу природні кольори.

Укладання лінолеуму не викликає особливих складнощів, досить дотримуватися певних правил:

  1. Попередньо вирівняти і вимити підлогу;
  2. Підібрати відповідні плінтуса;
  3. Постелити новий матеріал.

Якщо старе покриття знаходиться в нормальному стані, то його очищають і укладають на нього нове. Це дозволить забезпечити додаткове тепло.


Лінолеум під паркет на дачі

Щоб не задаватися питанням, як покласти лінолеум на дачі, скористайтеся послугами професіоналів, які виконають всю брудну роботу швидко, якісно і по демократичній вартості. Завдяки роботі кваліфікованих майстрів компанії "Еніта" на вашій дачі буде затишно і тепло, навіть взимку. Якщо у вас є додаткові питання, зв'яжіться безпосередньо з менеджером і отримаєте повну консультацію з усіма деталями.

Читать далее

Особливості та сфери застосування штучної трави

На сьогоднішній день велику популярність і затребуваність отримала штучна трава з високим ворсом. Вона використовується в багатьох сферах і має велику кількість позитивних рис, які виділяють її перед натуральним газоном.

Штучна трава для різного застосування

Області застосування штучного газону

На самому початку, трава газонна універсальна застосовувалася виключно для спортивних майданчиків, де кліматичні умови не дозволяли виростити живу траву. Таке покриття використовується для гольфу, хокей, штучна трава для тенісу і навіть, можна зустріти штучне покриття для футболу. Взимку можна залити майданчик водою, перетворивши її в каток, головний плюс в тому, що на газон це ніяк не вплине. Єдине, що необхідно робити – це прибирати дрібне сміття і підтримувати рівність трав'яного ворсу.

Також, це штучна трава є улюбленим матеріалом у ландшафтних дизайнерів. Вона допомагає втілити в життя задумки будь-якої складності, заощадити час на здійснення робіт і полегшити власникам ділянок догляд на ній. Для даної сфери використовується матеріал, який відрізняється від спортивного призначення. В даній ситуації ухил робиться на привабливий зовнішній вигляд, як правило газон має середній рівень зносостійкості, що позитивно позначається на його ціні. Тому якщо ви бажаєте придбати покриття для дитячих майданчиків, цей варіант просто ідеальний для вас. Також, використовується штучна трава для виставки, що дає можливість створити оригінальну і незвичайну атмосферу, що відповідає загальній тематиці. Єдиний мінус штучної трави-це відсутність натурального аромату, однак, це не критичний недолік.

Штучний газон – це унікальний матеріал, який застосовується практично скрізь. Ви будете здивовані, але штучна трава для будинку теж існує. Її поєднують з різними підлоговими покриттями, тим самим вносячи якусь родзинку в оформлення інтер'єру. В офісний приміщеннях, цей матеріал визначає зону відпочинку персоналу. Подібне оформлення створює атмосферу спокою і дає можливість працівникам відволіктися від усіх проблем і як слід розслабитися.

Популярність штучного газону з кожним днем зростає, що дає можливість купити його по демократичній вартості, при цьому не втративши в якості.

Особливості штучної трави для різного застосування

крім широкої області застосування штучна трава має такі особливості:

  • не викликає проблем в монтажі і демонтажі. Великий плюс в тому, що можна здійснити заміну окремої ділянки, яка пошкодилася, без зняття всього покриття;
  • Не вимагає спеціального догляду. На відміну від натуральної трави, штучну не треба поливати, удобрювати, стригти. Досить видаляти з поверхні пил і сміття;
  • Гарний зовнішній вигляд. Сучасний ринок надає велику кількість різноманітних варіантів для будь-якого типу оформлення. Ви маєте можливість купити газон, ідентичний натуральному або замовити нестандартні моделі оригінальних кольорів. Все залежить від ваших особистих переваг;
  • Довгий термін служби. Виробник гарантує мінімум 15 років, за умови постійної експлуатації;
  • Приваблива ціна;
  • Не вбирає воду вологу.
  • Складається з екологічно чистих матеріалів;

Як бачите, позитивні якості штучного газону очевидні, тому. Якщо бажаєте купити трав'яне покриття високої якості і за демократичною вартістю, звертайтеся в інтернет-магазин «Еніта». У наших каталогах представлена велика кількість цікавих варіантів на будь-який смак.

Читать далее

День Конституції України!


Сьогодні свято на моїй землі,
Де вітер гладить золоте колосся,
І ластівку несе у неба синю гладь,
Яку розділить лиш літака полоска.
Сьогодні свято на моїй землі,
Де проживають вільні люди вже віками,
В степу,в горах,на заході і сході,
Тріпоче волі вітер жовто-синіми лиш прапорами.
Сьогодні свято на моїй землі,
За яке боролись і за яке вмирали,
Діди і прадіди твої й мої і про яке,
Поети мріяли і тишкома писали.
Сьогодні свято на моїй Вкраїні,
І ми про нього можем написати вільно,
Свобода слова і права людини-наш закон,
Із чим вітаю вас шановні щиро!


графік роботи магазину Еніт: 29.06.2018-1.07.2018 - вихідний день, з 2.07.2018 в звичайному режимі.

Читать далее

Класифікація лінолеуму

незважаючи на широке розмаїття підлогових покриттів, більшою популярністю користується лінолеум. При чому, як в громадських, так і житлових приміщеннях. Подібна затребуваність пояснюється великою різноманітністю, легкістю монтажу і простотою в догляді. У зв'язку з широким асортиментом, багато хто задається питанням, який лінолеум найкраще вибрати, щоб не помилитися? У даній статті ми представимо всю необхідну інформацію.

Класи і групи лінолеуму

Класи зносостійкості лінолеуму

клас зносостійкості позначає:

  • Товщину матеріалу;
  • рівень навантаження, який він може витримати;
  • Для яких типів приміщень може використовуватися;
  • Ступінь стирання.

Давайте розберемо кожен клас більш докладно:

  • Лінолеум клас застосування 21, підійде для кімнат з невеликою прохідністю і навантаженнями. Найбільш часто укладаються в спальних кімнатах;
  • клас 22 для залів, кухонь і дитячих;
  • Лінолеум класу 23 призначений для коридорів;
  • 31 клас є більш міцним, тому здатний витримати більш сильну прохідність. Використовується в офісних кабінетах, готелях, готелях;
  • Лінолеум 32 клас. У будівлях, де постійно знаходиться велика кількість людей: дитячі садки, школи, коридори в офісних приміщеннях;
  • 33 клас. Великі магазини, гіпермаркети;
  • 34 клас. Аеропорти, залізничні вокзали, кінотеатри та інші місця, де підлогове покриття постійно стикається з серйозними навантаженнями;
  • 41 клас. Невеликі фабрики, де в основному працюють сидячи: швейна фабрика, цехи для ремонту техніки та інші;
  • 42 клас. Заводи з середнім рівнем інтенсивності. Іноді допускається рух великої техніки;
  • 43 клас є самим міцним і застосовується для промислових виробництв і великих складів, де використовується велика техніка і механізми на постійній основі.

Це не означає, що лінолеум з високою зносостійкістю не може застосовуватися в домашній сфері. Все залежить від особистих переваг кожного, проте варто звернути увагу, що чим вище зносостійкість, тим дорожче матеріал.

Групи горючості лінолеуму

Також, слід звернути увагу на клас пожежної небезпеки лінолеуму. Так як покупець зацікавлений в безпеці, слід звернути увагу на такі характеристики:

  • Група горючості. Всього налічується 4 типи: Г1-Г4. Лінолеум групи горючості Г1 означає, що при контакті з вогнем матеріал не горить, а тліє і загасає;
  • Займистість. В1-В3, де перша показує, що знадобиться тривалий час контакту лінолеуму з відкритим вогнем, щоб матеріал хоч якось почав реагувати;
  • Виділення диму. Позначення Д1-Д3 показують скільки виділяє матеріал шкідливих компонентів при контакті з вогнем;
  • Токсичність Т1-Т4. Перша свідчить, що матеріал повністю безпечний і не виділяє негативних токсинів, які згубно впливають на організм людини;
  • Рівень поширення вогню. РП1-РП4 демонструє наскільки швидко вогонь поширюється по поверхні.

Лінолеум з пожаростойким властивістю обов'язкова умова для застосування в громадських місцях - офісах, школах, кафе, ресторанах, кінотеатрах і т. п. Навіть якщо мінімізувати ризик виникнення пожежі, все одно необхідно дотримуватися вимог діючих будівельних норм і правил.

Однак це зовсім не означає, що пожежобезпечний лінолеум не може використовуватися в приміщеннях, де ймовірність займання мінімальна. По-перше, це додатковий захист, на випадок, якщо пожежа все-таки виникне. По-друге, подібні моделі здатні витримувати колосальні навантаження і не деформуються під вагою великих предметів.

Читать далее

Як вибрати лінолеум для школи

Вибрати хороший лінолеум для школи зовсім просто, як ви думаєте. Необхідно враховувати велику кількість критеріїв, які повинні неодмінно відповідати вимогам навчального закладу, в іншому випадку, новий матеріал для підлоги доведеться міняти через рік.

Лінолеум в шкільний клас повинен володіти такими якостями:

  • Високий рівень зносостійкості, так як на нього будуть припадати постійні, високі навантаження, як лінолеум 34 клас;
  • Стійкість до механічних пошкоджень, адже діти великі любителі шкодничать;
  • Забезпечувати безпеку, тобто поверхня не повинна ковзати, щоб діти могли вільно ходити і бігати;
  • Не викликати складнощів під час монтажу;
  • Складатися з екологічно чистих компонентів;
  • Поглинати шум від кроків і біганини дітей;
  • Легко очищатися від забруднень.

Лінолеум для школи

Вимоги до лінолеуму для школи

основні вимоги для лінолеуму в школах обумовлені забезпеченням комфорту і безпеки учнів:

  • Школярі основну частину проводять у навчальному закладі, тому вимоги серйозні і відповідність стандартам лінолеуму буде ретельно перевірятися;
  • за вимогами підлоги покривається дощатою, плитковою, паркетною поверхнею або лінолеумом, який найкраще підходить в експлуатації і коштує порівняно недорого;
  • на підлозі в кожній кімнаті повинні повністю бути відсутніми будь-які дефекти і механічні пошкодження. Якщо на підлозі видно дірки, тріщини і відколи, його необхідно замінити;
  • Якщо купувати покриття для підлоги в школу, то зверніть увагу на пожежобезпечний лінолеум. При контакті з вогнем матеріал не горить, а починає тліти, тим самим не провокує поширення вогню.

Який лінолеум краще для школи

Якщо ви ще не визначилися з видом лінолеуму для шкільного закладу, зверніть увагу на комерційний лінолеум. Цей варіант відповідає загальноприйнятим вимогам, зручний в експлуатації і виділяється привабливим зовнішнім виглядом. Подібний варіант ділитися на дві категорії:

  1. Гомогенний. Він дуже вимогливий у догляді, що не зовсім зручно для шкільного закладу. Тому найкраще вибирати другий варіант;
  2. Гетерогенний ідеально підходить для приміщень з великою прохідністю, поєднує в собі ряд переваг, володіє високою якістю і привабливою ціною. До того ж, не вимагає особливого догляду, достатньо протерти вологою ганчіркою з використанням миючих засобів, при цьому буде служити тривалий час. Даний вид лінолеуму представляє великий вибір оригінальних дизайнів, які підійдуть під будь-яке оформлення шкільних кімнат. Він покритий спеціальним захисним шаром, що дозволяє комфортно пересуватися по ньому і не боятися завдати шкоди поверхні.

Бажаєте придбати висококласне підлогове покриття для школи? Інтернет-магазин "Еніта" надасть вам таку можливість. У нашому переліку товарів зібрані кращі варіанти для навчальних закладів та оригінальними і незвичайними дизайнами. Ми надаємо лінолеум 33 клас, а також інші його різновиди. Кожна позиція, представлена в каталозі, має докладний опис і якісні фото. Таким чином покупець має можливість максимально ознайомитися і вивчити характеристики матеріалу, що купується.

Щоб замовити вподобаний варіант необхідно залишити заявку на сайті і дочекатися дзвінка від менеджера. Він передзвонить вам, щоб підтвердити покупку, уточнити всі деталі і відповісти на питання. Доставка здійснюється по території всієї України.

Читать далее

Укладка трави на League of Champions Kiev 2018 fan zone

 League of Champions Kiev 2018 fan zone

раді узагальнити що компанія Еніта (офіційний представник CCGrass в Україні) стала частиною грандіозної події, яка проходитиме в Києві 26 травня — фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Ми із задоволенням допомогли з облаштуванням Фан зони, яка розташувалася на Хрещатику. Наша команда виконала поставку і укладання штучної трави CCGrass Soft 35. Чекаємо вас, відкриття 24 Травня!

 League of Champions Kiev 2018 fan zone

 League of Champions Kiev 2018 fan zone League of Champions Kiev 2018 fan zone

Штучна трава на League of Champions Kiev 2018Фан Зона Київ Ліга Чемпіонів 2018 League of Champions Kiev 2018 fan zone

Читать далее

Штучна трава для інтерєру

Ландшафтний дизайн вражає своєю різноманітністю і оригінальними ідеями. Для створення тієї чи іншої картини використовуються різні матеріали: натуральні і не натуральні. У другому випадку це штучна газонна трава. Вона являє собою спеціальне полотно, що імітує натуральну траву. Його використовують не тільки на вулиці, але і всередині будівель.

Штучну гумову траву можна зустріти біля басейнів, на дитячих майданчиках, біля альтанок і на декоративних клумбах. Досить часто можна зустріти подібний матеріал в магазинах з відповідною тематикою, також використовується декоративна штучна трава для інтер'єру, що дозволяє внести в приміщення особливу атмосферу тепла і затишку.

Штучна трава рулон

Види штучної трави

Кожен вид штучної трави для ландшафту відрізняється між собою:

  • Розміром;
  • Товщиною полотна;
  • Структурою волокна;
  • Вартістю;
  • Кольором;
  • Зовнішнім виглядом.

В цілому, прийнято розділяти газонну траву на дві категорії:

  • Фібрильована. Дане волокно являє собою широкі волокна з поздовжнім розрізом. Така доріжка не сильно схожа на натуральну траву, але з такою структурою поле ніколи не запилитися і не з'їде в сторону. Настил виготовляється з поліетилену, що пояснює привабливу ціну;
  • Монофиламентовая. За зовнішнім виглядом вона являє собою пучок з декількох травинок, які з'єднуються до низу в одне стебло. Пучки можуть бути однаковими, а також, відрізнятися між собою по товщині, довжині і кольором, наприклад, кілька штук можуть бути зеленими, інші жовтими або коричневими, все залежить від побажання покупця. Настил має кілька позитивних якостей: натуральний зовнішній вигляд, тривалий термін служби; легкість догляду, можливість швидко відновлювати структуру волокон.
  • Види штучної трави

Також, висока штучна трава може бути тафтинговій і тканинної. Другий варіант виділяється особливою міцністю, завдяки можливості пропускати воду. Деякі виробники пропонують траву в рулонах зі спеціальним підшерстям, який збільшує термін служби матеріалу. Варто звернути увагу, що більш дешеві моделі не виділяються різноманітністю кольорів. Більш дорогі варіанти дають можливість вибрати щось оригінальне.

Штучна трава для декору

Використовувати штучний газон можна, як в інтер'єрі, так і в екстер'єрі. Подібний килим буде ідеально виглядати в японському, прованському або екологічному стилях. Також, ковролін створить комфортну обстановку в дитячій кімнаті. Звичайно, подібний дизайн в квартирі зустрінеш не часто, але це і на краще. Адже ви зможете вразити гостей оригінальністю, здатністю створювати щось незвичайне і переконаєте всіх, що у вас є хороший смак.

Штучна трава в інтер'єрі

Інтернет-магазин «Еніта» спеціально створений, щоб кожен клієнт міг замовити для себе якісний штучний газон, за своїм індивідуальним перевагам. Ми надаємо не тільки великий вибір товарів високої якості, але і послуги професіоналів. Наші працівники обріжуть полотно, згідно із загальноприйнятими правилами, здійснять швидку доставку і зроблять укладання, дотримуючись точних технологій.

Ландшафтна штучна трава

Бажаєте купити штучну траву рулоном по демократичній вартості? Залиште заявку на сайті з вподобаним товаром і дочекайтеся дзвінка від менеджера. Він передзвонить вам для підтвердження покупки і уточнення всіх деталей. При необхідності ми з задоволенням проведемо повну консультацію і відповімо на будь-які питання, що цікавлять вас. Доставка здійснюється по території всієї України.

Рекомендовані статті

Поради з укладання ламінату на дачі або в неопалюваному будинку.

Ковролін в сучасному інтер'єрі.

Ламінат і плями: що робити? Кращі поради.

Читать далее

Ламінат для ванної кімнати

Практично кожна людина, що робить ремонт у ванній, вибирає в якості підлогового покриття кахель і вважає його єдиним підходящим. Адже відомо, що даний матеріал добре контактує з водою, не втрачає своєї привабливості і технічних характеристик. Насправді це не так, сучасний ринок здатний запропонувати вологостійкий ламінат у ванну. Погодьтеся, дивно чути щось подібне, адже вода і волога миттєво вб'є привабливість і якість. Саме тому виникають питання чи можна класти ламінат у ванну кімнату. У даній статті ви більш детально дізнаєтеся про властивості, особливості та методи укладання цього покриття для підлоги.

Ламінат для ванної

Водостійкий ламінат має ряд переваг:

  • Повна водостійкість. На відміну від класичного ламінату, цей можна повністю занурювати в воду, і він не розбухне;
  • Стійкий до стирання, навіть якщо його спеціально подряпати слідів не залишиться;
  • Має стійкість до механічних пошкоджень, при падінні важкого предмета поверхня не деформується;
  • Не реагує на різкі температурні перепади;
  • < li>З'єднувальні шви вдосконалені спеціальними ущільнювачами, що не дає волозі проникати між ними;
  • Якісні виробники гарантують мінімальний термін служби від 20 років.

Без недоліків, звичайно, не обійтися, в даному випадку це висока вартість. Якщо ви хочете, щоб ламінат радувала вас протягом довгого часу, будьте готові віддати пристойну суму, але погодьтеся, перераховані якості того варті.

Як вибрати вологостійкий ламінат

На сьогоднішній день споживачу надається неймовірно великий вибір різноманітного ламінату у ванну. З-за широкого асортименту досить складно зробити правильний вибір, до того ж, помилка призведе до викинуто на вітер не маленької суми. Нижче будуть представлені основні критерії, які варто враховувати при виборі:

  • Зносостійкість. Даний пункт визначає тривалість служби матеріалу. Фахівці рекомендують вибирати ламінат 32 або 33 класу зносостійкості;
  • просочення між-шовних з'єднань, воно може бути поверхневим або глибоким. У першому випадку на тривалий експлуатаційний термін можете не розраховувати. Другий варіант ідеально підходить для ванної кімнати. Перевірити спосіб просочення досить просто, проведіть нігтем по з'єднувальному замку, якщо на нігті залишився віск значить, це поверхневе просочення, яка не підійде для місць з підвищеним рівнем вологості;
  • Виробник. Звичайно, найкраще зупиняти свій вибір на відомих брендах, що мають бездоганну репутацію та позитивні відгуки задоволених клієнтів. Компанія «Энита» більше 7 років співпрацює зі світовими брендами і надає ламінат високої якості за доступними цінами. У нашому каталозі представлена велика кількість варіантів для будь-якого інтер'єру. Для більш докладного ознайомлення перейдіть за посиланням - http://enita.com.ua/category/laminat/.

Пам'ятайте, що не мало важливу роль відіграє забарвлення і правильно обраний візерунок. Постарайтеся підібрати варіант, зовні нагадує кахель, щоб створити відповідну атмосферу.

Водостійкий ламінат

Тонкощі укладання ламінату

Водостійкий ламінат у ванну укладається точно також, як і звичайний, за винятком кількох умов. Давайте розглянемо їх більш докладно:

  • Підкладка. В даному випадку, найкраще використовувати флізеліновий аналог або спінені полімери. Це допоможе збільшити термін експлуатації;
  • Стики. Хоч шви і мають додаткове просочення, все ж, найкраще застосовувати під час монтажу спеціальний клей, що забезпечує додатковий захист від вологи;
  • Шви між стіною і ламінатом. Деякі ігнорують правила і повністю прибирають цей простір. Але варто пам'ятати, що ламінат, при нагріванні, в будь-якому випадку буде розширюватися, і здуття не уникнути. В даному випадку відстань повинна бути менше звичайного, 5 міліметрів буде цілком достатньо.
Укладання ламінату в ванній

Незважаючи на широкий спектр застосування і великий вибір вологостійкого ламінату, багато хто сумнівається і не використовують його у ванній кімнаті. Не варто боятися чогось нового, адже розвиток не стоїть на місці і нові технології дають можливість проявляти свою фантазію і створювати оригінальні і незвичайні дизайни.

Для здійснення замовлення ламінату та інших видів підлогового покриття залиште заявку на сайті. Через невеликий проміжок часу з вами зв'яжеться наш менеджер для підтвердження покупки і уточнення всіх деталей. При необхідності допоможе підібрати ідеальний варіант і відповімо на будь-які запитання.

Рекомендовані статті

Поради з укладання ламінату на дачі або в неопалюваному будинку.

ламінат і плями: що робити? Кращі поради.

Чому смердить ламінат: причини поганого запаху.

Читать далее

Поради з укладання ламінату на дачі або в неопалюваному будинку

Укладання підлоги є одним з найсерйозніших моментів під час ремонту. Оптимальним варіантом для заміського будинку або дачі вважається ламінат. Щоб робота проходила швидко і без проблем, рекомендується вибирати ламінат високої якості. У даній статті ви дізнаєтеся всю необхідну інформацію, яка допоможе вибрати ідеальне підлогове покриття.

Укладання ламінату на теплу підлогу

Зовні, ламінат являє собою плитку, що складається з декількох шарів:

  • Захисний. Являє собою спеціальне покриття, що захищає матеріал від механічних пошкоджень, подряпин і потертостей;
  • Декоративний. Його основна функція – це привабливий зовнішній вигляд. Зображення наноситься на спеціальний крафт-папір;
  • Основний. Виготовляється з деревного волокна, що має підвищену щільність. Цей шар бере на себе основні навантаження і виступає в ролі фундаменту;
  • Нижній. Він відповідає за згладжування всіх нерівностей і захищає матеріал від попадання вологи.

Варто звернути увагу, що ламінат не є універсальним підлоговим покриттям і не підійде для приміщень з підвищеною вологістю (ванна кімната, лазня, неопалювані приміщення та інші). А для передпокою, кухні або дачі рекомендується підбирати ламінат 33 класу зносостійкості. Він впоратися з великою прохідністю і частим миттям.

Пам'ятайте, що перед монтажем ламінату необхідно попередньо вирівняти підлогу, видаляючи порожнечі, тріщини та інші нерівності. Перепад рівня не повинен перебільшувати 3 міліметрів. Для захисту від вологості на рівну підлогу стелиться шар щільного поліетилену, кожен зріз необхідно проклеїти міцним скотчем. Щоб уникнути здуття матеріалу залиште невеликий зазор, приблизно 1 сантиметр, між стіною і ламінатом.

Укладка ламінату

Багатошарове покриття має замкове з'єднання. Укладання ламінату найкраще починати з лівого кута кімнати, наступна панель з'єднується з першою під кутом 30 градусів шляхом натискання, процес нагадує пазли. Кожна смужка з'єднання проклеюється герметиком, зайвий клей відразу витирайте, якщо він висохне, то зіпсує зовнішній вигляд ламінату. З'єднувальні шви в наступному ряду змістите приблизно на 30 або 40 сантиметрів, щоб домогтися шахового порядку. Це допоможе рівномірно розподілити тиск.

Кілька корисних порад:

  • Найкраще вибирати ламінат від відомих виробників, які зарекомендували себе як відповідальна і серйозна компанія;
  • Не варто економити на даному покритті для підлоги, більш якісний матеріал прослужить значно довше;
  • Звертайте увагу на вологостійкість. Стійкий матеріал впорається з різкими перепадами температури і не вздуется від підвищеної вологості.

бажаєте купити ламінат в Києві високої якості і за демократичною вартістю? Компанія «Энита» надасть вам таку можливість. У наших великих каталогах ви знайдете найоригінальніші і незвичайні варіанти для свого будинку, дачі або громадського закладу.

Ми спеціалізуємося на продажу підлогових покриттів більше 7 років, і за цей час завоювали довіру і визнання великої кількості клієнтів. Також виконуємо послуги з укладання, для нас немає нічого не можливого, кваліфіковані фахівці виконають свою роботу швидко, якісно та без будь-яких проблем. Доставка ламінату здійснюється по території всієї України.

Для оформлення замовлення залиште заявку на сайті, після чого вам передзвонить наш менеджер для підтвердження покупки і уточнення всіх деталей. При необхідності проведемо повну консультацію і допоможемо підібрати ідеальний варіант за вашим індивідуальним вимогам.

Рекомендовані статті

Найдешевший ламінат: вибираємо недорогий ламінат разом.

Ламінат і плями: що робити? Кращі поради.

Чому смердить ламінат: причини поганого запаху.

Читать далее

  << Назад   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   Далі >>

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток