• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Чому смердить ламінат: причини поганого запаху

Ремонт завжди супроводжується певними труднощами. Крім гармонійного підбору інтер'єру, зустрічається неприємний запах будівельних матеріалів. німецький ламінат не є винятком.

Основні причини

Натуральні матеріали, наприклад, дерево не виділяють випарів, чого не скажеш про штучних. Ламінат-це тонкі планки, що мають кілька шарів. В основному, вони виготовляються з дерева або пресованої тирси, але, щоб шару трималися між собою, їх просочують спеціальним клеєм. Він має в своєму складі хімічні елементи, які провокують огидних запах.

Важливо! Специфічний запах ламінату Таркетт – це нормальне явище, так як підлогове покриття нове і необхідно час, щоб позбутися від нього.

Неприятный запах ламината

Не забувайте, що матеріал упаковується відразу після виготовлення, і у нього немає часу на провітрювання. Період позбавлення від неприємного запаху для кожної моделі індивідуальний, якісного ламінату необхідно трохи менше часу, від 2 до 3 днів.

Якщо за цей час запах не пішов, необхідно:

  • 1. Зв'язатися з продавцями і проконсультуватися з цього приводу;
  • 2. Уточнити безпосередньо у виробника про властивості ламінату 31 класу;
  • 3. Дізнатися, які матеріали використовувалися під час укладання, можливо це клей.

Огидний аромат не пропав протягом 14 днів? Швидше за все вам продали браковане підлогове покриття. В такому випадку рекомендується провести експертизу і добре провітрювати кімнату, адже ви не знаєте якої шкоди здоров'ю можуть завдати випаровування. Якщо перевірка покаже, що ламінат бракований, негайно зробіть повну заміну, не варто ризикувати своїм здоров'ям і здоров'ям близьких.

Що робити?

Якщо ламінат хорошої якості, але запах все одно є, що ж робити? Існує кілька простих способів прибрати негативні аромати. Для початку необхідно ретельно промити підлогу, це допоможе прибрати залишки хімічної речовини, яким оброблявся матеріал.

Можна використовувати:

  • спеціалізовані миючі засоби по догляду за ламінатом;
  • Помити новий підлогу господарським милом, рекомендується виконати процедуру кілька разів; Мило допоможе не тільки прибрати запах, але і позбавити підлогове покриття від мікробів і негативних речовин;
  • Застосувати не концентрований розчин оцту. На 10-літрове відро знадобиться 2 столові ложки оцту від 3 до 5%.
Почему воняет ламинат: причины плохого запаха

щоб не стикатися з бракованим покриттям підлоги, необхідно купувати його в перевірених місцях, де надають якісну і перевірену продукцію. Також, майстри укладання повинні використовувати екологічно чисті матеріали.

якщо бажаєте купити ламінат, які не буде видавати противний запах довше 2 днів, звертайтеся в інтернет-магазин Еніта. Тільки тут ви знайдете найширший асортимент, що складається з понад 1000 позицій різноманітного дизайну.

протягом 7 років ми спеціалізуємося на продажу різних видів підлогових покриттів, а також, доставці і монтажі. Ми дбаємо і цінуємо своїх клієнтів, тому приймаємо на роботу майстрів своєї справи, які виконують свою роботу по вищому розряду.

Надаємо можливість придбати ламінат, паркет, штучну траву та інші види покриттів для підлоги, оптом і в роздріб, і оплатити покупку зручним способом. У нас найнижчі ціни, які підійдуть під клієнта з різним рівнем доходу.

Якщо ви сумніваєтеся в самостійному виборі, наші фахівці проведуть повну консультацію і готові відповісти на будь-які питання, що цікавлять вас. При необхідності, допоможуть визначитися з ідеальним варіантом, що підходить вашому інтер'єру.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Замок ламината: типы крепления панелей

Классификация виниловой плитки

Топ-7 трендов в напольных покрытиях 2023 года в Украине: от ковролина до винилового пола

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток