• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Чи підходить ковролін для дитячої кімнати?

Підлогове покриття в житловому приміщенні відіграє велику роль. Крім того, що воно є частиною загального інтер'єру, часто воно задає тон загальному дизайну кімнати. Природно, що воно несе і інші функції, як захисне покриття для ніг від холодної підлоги.

В останні роки дуже багатьом подобається ковролін. Це дійсно дуже зручно, красиво, до того ж сучасні ковроліни дозволяють вибрати найрізноманітніші варіанти для вашого будинку. Якщо ви купуєте ковролін не для загальних кімнат, а для дитячої, то тут потрібні кілька інші правила вибору цього покриття.

Отже, ковролін це підлогове покриття, має різну ступінь ворсистості. Для дітей це важливий фактор, адже якщо ви виберете для дитячої кімнати ковролін з дуже коротким ворсом, то він може виявитися жорстким. Але ж діти часто грають саме на підлозі. Тому все ж варто подбати про те, щоб їм було комфортно і купити ковролін, який буде комфортним при дотику. До речі, якщо підлогове покриття буде м'яким, це вбереже дитину при падінні, пом'якшивши удар. Але саме високий ворс є збіркою для пилу, а це є не найкращим варіантом для дітей алергік.

Однак, не варто звинувачувати тільки ковролін у тому, що він збирає і утримує пил. Але погодьтеся, що пил осідає і на будь-яких інших покриттях, тому вважати, що тільки лише ковролін може стати причиною пилу не можна. Просто потрібно часте прибирання, в тому числі і волога, щоб знизити кількість пилу в приміщенні. А для дитячої кімнати ця умова особливо необхідно.

До речі, саме ковролін в плані прибирання найбільш невибагливий. Його можна просто пропилососити і все, він знову чистий. Ще однією незаперечною перевагою ковроліну є те, що він вас зовсім не обмежувати. Ви можете постелити його скрізь, де це необхідно і надати йому будь-яку форму, на відміну від килимів і килимів, які випускаються заданого розмір.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Графік роботи на Трійцю

От чего зависит цена и служебный срок ламината?

Как класть ламинат по отношению к окну?

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток