• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Поради з укладання ламінату на дачі або в неопалюваному будинку

Укладання підлоги є одним з найсерйозніших моментів під час ремонту. Оптимальним варіантом для заміського будинку або дачі вважається ламінат. Щоб робота проходила швидко і без проблем, рекомендується вибирати ламінат високої якості. У даній статті ви дізнаєтеся всю необхідну інформацію, яка допоможе вибрати ідеальне підлогове покриття.

Укладання ламінату на теплу підлогу

Зовні, ламінат являє собою плитку, що складається з декількох шарів:

  • Захисний. Являє собою спеціальне покриття, що захищає матеріал від механічних пошкоджень, подряпин і потертостей;
  • Декоративний. Його основна функція – це привабливий зовнішній вигляд. Зображення наноситься на спеціальний крафт-папір;
  • Основний. Виготовляється з деревного волокна, що має підвищену щільність. Цей шар бере на себе основні навантаження і виступає в ролі фундаменту;
  • Нижній. Він відповідає за згладжування всіх нерівностей і захищає матеріал від попадання вологи.

Варто звернути увагу, що ламінат не є універсальним підлоговим покриттям і не підійде для приміщень з підвищеною вологістю (ванна кімната, лазня, неопалювані приміщення та інші). А для передпокою, кухні або дачі рекомендується підбирати ламінат 33 класу зносостійкості. Він впоратися з великою прохідністю і частим миттям.

Пам'ятайте, що перед монтажем ламінату необхідно попередньо вирівняти підлогу, видаляючи порожнечі, тріщини та інші нерівності. Перепад рівня не повинен перебільшувати 3 міліметрів. Для захисту від вологості на рівну підлогу стелиться шар щільного поліетилену, кожен зріз необхідно проклеїти міцним скотчем. Щоб уникнути здуття матеріалу залиште невеликий зазор, приблизно 1 сантиметр, між стіною і ламінатом.

Укладка ламінату

Багатошарове покриття має замкове з'єднання. Укладання ламінату найкраще починати з лівого кута кімнати, наступна панель з'єднується з першою під кутом 30 градусів шляхом натискання, процес нагадує пазли. Кожна смужка з'єднання проклеюється герметиком, зайвий клей відразу витирайте, якщо він висохне, то зіпсує зовнішній вигляд ламінату. З'єднувальні шви в наступному ряду змістите приблизно на 30 або 40 сантиметрів, щоб домогтися шахового порядку. Це допоможе рівномірно розподілити тиск.

Кілька корисних порад:

  • Найкраще вибирати ламінат від відомих виробників, які зарекомендували себе як відповідальна і серйозна компанія;
  • Не варто економити на даному покритті для підлоги, більш якісний матеріал прослужить значно довше;
  • Звертайте увагу на вологостійкість. Стійкий матеріал впорається з різкими перепадами температури і не вздуется від підвищеної вологості.

бажаєте купити ламінат в Києві високої якості і за демократичною вартістю? Компанія «Энита» надасть вам таку можливість. У наших великих каталогах ви знайдете найоригінальніші і незвичайні варіанти для свого будинку, дачі або громадського закладу.

Ми спеціалізуємося на продажу підлогових покриттів більше 7 років, і за цей час завоювали довіру і визнання великої кількості клієнтів. Також виконуємо послуги з укладання, для нас немає нічого не можливого, кваліфіковані фахівці виконають свою роботу швидко, якісно та без будь-яких проблем. Доставка ламінату здійснюється по території всієї України.

Для оформлення замовлення залиште заявку на сайті, після чого вам передзвонить наш менеджер для підтвердження покупки і уточнення всіх деталей. При необхідності проведемо повну консультацію і допоможемо підібрати ідеальний варіант за вашим індивідуальним вимогам.

Рекомендовані статті

Найдешевший ламінат: вибираємо недорогий ламінат разом.

Ламінат і плями: що робити? Кращі поради.

Чому смердить ламінат: причини поганого запаху.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Как укладывать виниловую плитку своими руками?

Как появился ламинат - история напольного покрытия

Особенности и сферы применения искусственной травы

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток