• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Укладання ламінату Egger. Система кріплення "Click it"

Замки на кшталт "Click it" - це якісний варіант замкових систем для ламінату.

Саме системи "Click it" позиціонуються як система, яку може вільно і швидко монтувати людина, що не володіє професійними навичками, можна зібрати і розібрати протягом короткого часу і перенести в інше приміщення.

Замкове з'єднання виду "Click it" виконано у вигляді паза з випирає елементом з одного боку панелі і шпунта за формою нагадує гачок з іншого боку панелі.

Суть click-замків в тому, що сусідні пластинки ламінату з'єднуються під кутом 45 *, а потім шляхом легкого натискання замок замикається. Для цього не потрібно докладати дуже великих фізичних зусиль і не потрібно використовувати спеціальні інструменти, що, безсумнівно, також є великим плюсом.

При навантаженнях на ламінат click-системи піддаються не тертю, а, навпаки, стиску, що додатково посилює міцність з'єднання.
Замки click мають хорошу якість, протягом усього зазначеного виробником гарантійного терміну вони ніколи не деформуються і не дають сусіднім плиткам розійтися.

Серед переваг замку "Click it" можна відзначити наступне:

  • Міцність - відсоток браку в ході монтажу і експлуатації ламінату з "Click" системою досить малий. В ході експлуатації замок не розходиться, не скрипить, не розхитується.
  • Термін служби - навіть після 7-10 років використання покриття замки не дають розбіжності в місцях стикування, що дає щільне з'єднання, яке частково перешкоджає попаданню пилу, бруду і вологи.
  • Можливість демонтажу - при необхідності ламінат з "Click" замком можна демонтувати і повторно настелити, без суттєвого ризику для покриття.
  • Варто зауважити, що дані переваги стосуються тільки фірмових панелей. Китайські підробки або покриття, що не відповідають міжнародним стандартам, рідко витримують заявлений термін служби і приходять в непридатність при спробі їх демонтажу.

 

Обов'язковий огляд перед установкою

Ламіноване покриття підлоги EGGER виготовляють за чіткими виробничим планом на сучасному обладнанні. Суворі перевірки якості проводяться регулярно: під час і в кінці виробничого процесу. Однак іноді окремі плити можуть бути пошкоджені, наприклад, під час транспортування, незважаючи на перевірки якості.
Відповідно, конструкційні плити слід оглянути щодо можливих дефектів, перш ніж монтувати і встановлювати їх. Пошкоджені конструкційні плити, а також плити, що відхиляються від норми, не слід встановлювати - їх треба повертати постачальнику для заміни.

Основа підлоги має бути рівним

Перевірка рівності спирається на загальні стандарти і проводиться шляхом розміщення вимірювальної лінійки / правила на високих точках поверхні і визначення рівня глибокого місця щодо опорних поверхонь (інтервалів вимірювання точок).
Передбачається вертикальне відхилення максимум на 2 мм з інтервалом точок вимірювання 100см. Великі відхилення слід вирівняти за допомогою відповідних засобів (наприклад, самовирівнюються сумішей).

 

Перевірка міцності / опорної здатності основи підлоги
Основа підлоги має бути герметичним, самоопорнім шаром.

Перевірка чистоти основи підлоги
Основа підлоги завжди повинна бути чистотою - очищеної за допомогою пилососа.

Перевірка атмосферних умов
До, під час і після установки слід дотримуватися таких умов:

  • температура повітря - не нижче 18 ° C;
  • температура поверхні підлоги - не менше 15 ° C;
  • відносна вологість повітря - 40-70%.

Ламіноване покриття підлоги EGGER з системою CLICit можна встановити трьома різними способами.

  • Спосіб А: під кутом з переднього довгої сторони плити один до одного
  • Спосіб Б: під кутом уздовж довгої сторони і постукуючи по короткому кінця плити (шарнірне з'єднання) один до одного
  • Спосіб C: рядами, нахиляючи передні і довгі сторони

Замки ламінату - це важливий атрибут, від якого залежить довговічність і надійність статі. Щоб отримати якісний результат, придбайте продукцію тільки відомих і перевірених виробників.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

З Новим Роком 2018! Покриття для підлоги «Еніта»

Как постелить линолеум на деревянный пол

В чем разница между SPC, LVT и WPC?

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток