• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Фильтр по цене

Класи експлуатації ламінату

При будь-яких ремонтних роботах заміна підлогового покриття одна з найважливіших частин. Якщо ж ви вирішили постелити ламінат, то повинні знати про те, на які класи поділяють і що взагалі означає клас ламінату, адже саме від цього залежить міцність і довговічність ваших статей. На даний момент весь ламінат ділиться на кілька класів, і кожен клас призначений для окремого виду експлуатації. В першу чергу, розподіл ламінату залежить від його товщини.  Також важливо пам'ятати, що перша цифра класу теж має важливе значення:

  • 2 - для домашнього використання;
  • 3 - для комерційних будівель. 

Класифікація ламінату

Класифікація ламінату

Але, важливо знати, що домашній ламінат (21-,22-,23 - класи) вже нелегко знайти в будівельних магазинах. Зараз більш затребуваним став ламінат для комерційних приміщень. Причиною тому служить його акуратний зовнішній вигляд і довговічність:

  • 31-й клас — комерційний ламінат, призначений для приміщень з низькою прохідністю, наприклад, номера готелів, офіси, переговорні. Через хороше співвідношення ціни і якості є найпопулярнішим у всіх покупців. А в житлових будинках може прослужити до 10 років.   
  • 32-й клас — ідеально підійде для часто прохідних приміщень, а в домашніх умовах прослужить більше 10 років. 
  • 33-й клас - найпопулярніший і надійний клас ламінату на даний момент. Він ідеально підходить для комерційних приміщень з великими навантаженнями, а в домашніх умовах може прослужити більше 20 років. Товщина такого ламінату становить 12 мм
  • 34-й клас-не дарма цей ламінат вважається найміцнішим, Серед всіх існуючих. Його найчастіше стелять на танцполах, в спортзалах і аеропортах, і навіть в таких умовах він здатний прослужити до 15 років, але для домашнього використання такий ламінат практично не знайти.

Але в нашому інтернет-магазині «Энита» ви зможете знайти будь - ламінат, незалежно від класу. Величезний асортимент, представлений в каталозі ламінату, допоможе визначитися з забарвленням і візерунком, а швидка доставка і прийнятна ціна стануть помічниками в закінченні ремонту!

Рекомендовані статті

Який ламінат вибрати для спальні: практичні поради

Переваги і недоліки ковролінового покриття

Лінолеум або ламінат

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Секреты по уходу за искусственной травой

Как положить ламинат на деревянный пол (Видео)

Пробковая подложка при укладке ламината

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток