• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Характеристики комерційного лінолеуму

Лінолеум по праву вважається одним з найпопулярніших підлогових покриттів для приміщень різного типу. З матеріалом легко працювати, він чудово виглядає у всіх приміщеннях, а найголовніше, його вартість нижче будь-яких аналогів. Однак, при всіх своїх позитивних характеристиках декоративний шар покриття швидко втрачає свій зовнішній вигляд. Особливо помітні такі зміни в місцях громадського відвідування, таких як магазини, дитячі садки, школи, офіси і т. п. Проте, фахівці знайшли вихід з цієї проблеми, матеріал покриття був вдосконалений і з звичайного зробили комерційний лінолеум, експлуатаційні характеристики якого на порядок вище стандартного покриття. 

Види комерційного лінолеуму

Гомогенний і гетерогенний комерційний лінолеум

Матеріал може бути декількох видів:

  • Гомогенний;
  • Гетерогенний.

гомогенний лінолеум

Гомогенний лінолеум виготовляється на основі чистого полівінілхлориду, дорогого матеріалу, тому, для того щоб знизити собівартість готової продукції в неї додають різні добавки. З-за великої кількості домішок і добавок на поверхні покриття, з часом, можуть з'являтися білі смуги, які, практично, неможливо забрати, навіть використовуючи воду з миючим засобом. Однак, така неприємність відбувається тільки з покриттям від недобросовісних виробників.

Інтернет-магазин Энита не працює з неперевіреними виробниками, ми співпрацюємо тільки з перевіреними постачальниками і шанованими виробниками. У нас ви зможе купити лінолеум, який навіть через роки експлуатації буде зберігати свої початкові характеристики і гідний зовнішній вигляд. 

гетерогенний лінолеум

Гетерогенний лінолеум комерційного типу складається з декількох шарів. Верхній шар гетерогенного лінолеуму являє собою щільну поверхню, чудово переносить механічні дії. Нижній шар виготовлений з ПВХ матеріалу і забезпечує відмінну шумоізоляцію. Технологія виробництва припускає додавання різних добавок, в якості яких найчастіше використовують металевий пил або кам'яну крихту, таким чином вдається домогтися оригінальної структури покриття.

Зробивши вибір на користь цього підлогового покриття, ви надовго забудете про його заміну не тільки вдома, але і в приміщеннях громадського користування. Вартість матеріалу з лишком окупається довгими роками успішної експлуатації.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Новый ковролин Ideal

От чего зависит цена и служебный срок ламината?

Осенняя акция! Бесплатная доставка ландшафтного газона CCGrass

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток