• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Ламінат для ванної кімнати

Практично кожна людина, що робить ремонт у ванній, вибирає в якості підлогового покриття кахель і вважає його єдиним підходящим. Адже відомо, що даний матеріал добре контактує з водою, не втрачає своєї привабливості і технічних характеристик. Насправді це не так, сучасний ринок здатний запропонувати вологостійкий ламінат у ванну. Погодьтеся, дивно чути щось подібне, адже вода і волога миттєво вб'є привабливість і якість. Саме тому виникають питання чи можна класти ламінат у ванну кімнату. У даній статті ви більш детально дізнаєтеся про властивості, особливості та методи укладання цього покриття для підлоги.

Ламінат для ванної

Водостійкий ламінат має ряд переваг:

  • Повна водостійкість. На відміну від класичного ламінату, цей можна повністю занурювати в воду, і він не розбухне;
  • Стійкий до стирання, навіть якщо його спеціально подряпати слідів не залишиться;
  • Має стійкість до механічних пошкоджень, при падінні важкого предмета поверхня не деформується;
  • Не реагує на різкі температурні перепади;
  • < li>З'єднувальні шви вдосконалені спеціальними ущільнювачами, що не дає волозі проникати між ними;
  • Якісні виробники гарантують мінімальний термін служби від 20 років.

Без недоліків, звичайно, не обійтися, в даному випадку це висока вартість. Якщо ви хочете, щоб ламінат радувала вас протягом довгого часу, будьте готові віддати пристойну суму, але погодьтеся, перераховані якості того варті.

Як вибрати вологостійкий ламінат

На сьогоднішній день споживачу надається неймовірно великий вибір різноманітного ламінату у ванну. З-за широкого асортименту досить складно зробити правильний вибір, до того ж, помилка призведе до викинуто на вітер не маленької суми. Нижче будуть представлені основні критерії, які варто враховувати при виборі:

  • Зносостійкість. Даний пункт визначає тривалість служби матеріалу. Фахівці рекомендують вибирати ламінат 32 або 33 класу зносостійкості;
  • просочення між-шовних з'єднань, воно може бути поверхневим або глибоким. У першому випадку на тривалий експлуатаційний термін можете не розраховувати. Другий варіант ідеально підходить для ванної кімнати. Перевірити спосіб просочення досить просто, проведіть нігтем по з'єднувальному замку, якщо на нігті залишився віск значить, це поверхневе просочення, яка не підійде для місць з підвищеним рівнем вологості;
  • Виробник. Звичайно, найкраще зупиняти свій вибір на відомих брендах, що мають бездоганну репутацію та позитивні відгуки задоволених клієнтів. Компанія «Энита» більше 7 років співпрацює зі світовими брендами і надає ламінат високої якості за доступними цінами. У нашому каталозі представлена велика кількість варіантів для будь-якого інтер'єру. Для більш докладного ознайомлення перейдіть за посиланням - http://enita.com.ua/category/laminat/.

Пам'ятайте, що не мало важливу роль відіграє забарвлення і правильно обраний візерунок. Постарайтеся підібрати варіант, зовні нагадує кахель, щоб створити відповідну атмосферу.

Водостійкий ламінат

Тонкощі укладання ламінату

Водостійкий ламінат у ванну укладається точно також, як і звичайний, за винятком кількох умов. Давайте розглянемо їх більш докладно:

  • Підкладка. В даному випадку, найкраще використовувати флізеліновий аналог або спінені полімери. Це допоможе збільшити термін експлуатації;
  • Стики. Хоч шви і мають додаткове просочення, все ж, найкраще застосовувати під час монтажу спеціальний клей, що забезпечує додатковий захист від вологи;
  • Шви між стіною і ламінатом. Деякі ігнорують правила і повністю прибирають цей простір. Але варто пам'ятати, що ламінат, при нагріванні, в будь-якому випадку буде розширюватися, і здуття не уникнути. В даному випадку відстань повинна бути менше звичайного, 5 міліметрів буде цілком достатньо.
Укладання ламінату в ванній

Незважаючи на широкий спектр застосування і великий вибір вологостійкого ламінату, багато хто сумнівається і не використовують його у ванній кімнаті. Не варто боятися чогось нового, адже розвиток не стоїть на місці і нові технології дають можливість проявляти свою фантазію і створювати оригінальні і незвичайні дизайни.

Для здійснення замовлення ламінату та інших видів підлогового покриття залиште заявку на сайті. Через невеликий проміжок часу з вами зв'яжеться наш менеджер для підтвердження покупки і уточнення всіх деталей. При необхідності допоможе підібрати ідеальний варіант і відповімо на будь-які запитання.

Рекомендовані статті

Поради з укладання ламінату на дачі або в неопалюваному будинку.

ламінат і плями: що робити? Кращі поради.

Чому смердить ламінат: причини поганого запаху.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Вітаємо з 9 Травня. Графік роботи

День Конституції України!

Как положить ламинат на неровный пол? (Видео)

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток