• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Лінолеум на дачі - особливості застосування

Сучасний ринок пропонує великий вибір лінолеуму, який використовується в різних типах приміщень. Дивно, але для кожної області є певна модель, наприклад, лінолеум на дерев'яну підлогу на дачі обов'язково повинен бути морозостійким, щоб власники не відчували дискомфорт і холод. Однак, навіть у однієї категорії є досить багато різновидів, тому необхідно відповідально підійти до питання вибору.

Чи можна стелити лінолеум на дачі

Безумовно, купити лінолеум для дачі – це хороша ідея, адже він підійде, як для внутрішнього приміщення, так і для зовнішнього використання. Завдяки своїм технічним характеристикам, матеріал зберігає свої якості під дією температурних перепадів і погодних опадів.

Який лінолеум краще для дачі ви вже знаєте. Утеплений лінолеум повинен виготовлятися з джутової тканини, яка просякнута деревної борошном, смолами і спеціальними компонентами натурального походження. Покриття для підлоги, виготовлене з таких складових, збережеться досить довго за умови дотримання певних навантажень на нього.Лінолеум для дачі

Як вибрати лінолеум для дачі

Якщо ви збираєтеся стелити лінолеум в дачному будиночку, то цілком підійдуть класичні варіанти. Вони здатні витримати прохідність середнього рівня і мають привабливу вартість.

Бувають такі види лінолеуму:

найкраще використовувати комерційний лінолеум на неопалюваній дачі. Він стійкий до стирання і не деформується від механічних ударів, що ідеально підходить для такого типу приміщень.

Також, зверніть увагу на саме покриття, для кращого догляду зупиніть свій вибір на лаковій поверхні, і не забувайте про антибактеріальне покриття. Перед тим, як здійснювати покупку лінолеуму, зробіть попередні виміри. Ширина матеріалу в рулоні може варіюватися від 2 до 5 метрів. Фахівці рекомендують вибирати покриття без внутрішніх швів, це полегшить процес монтажу. Колір, теж має не останнє значення, відштовхуйтеся від загального інтер'єру, матеріал повинен вписуватися в загальну картину. Найкраще віддавати перевагу природні кольори.

Укладання лінолеуму не викликає особливих складнощів, досить дотримуватися певних правил:

  1. Попередньо вирівняти і вимити підлогу;
  2. Підібрати відповідні плінтуса;
  3. Постелити новий матеріал.

Якщо старе покриття знаходиться в нормальному стані, то його очищають і укладають на нього нове. Це дозволить забезпечити додаткове тепло.


Лінолеум під паркет на дачі

Щоб не задаватися питанням, як покласти лінолеум на дачі, скористайтеся послугами професіоналів, які виконають всю брудну роботу швидко, якісно і по демократичній вартості. Завдяки роботі кваліфікованих майстрів компанії "Еніта" на вашій дачі буде затишно і тепло, навіть взимку. Якщо у вас є додаткові питання, зв'яжіться безпосередньо з менеджером і отримаєте повну консультацію з усіма деталями.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

ENITA.UA поздравляет с 2022 годом и Рождеством! График работы

Склеить линолеум: основы работ

Как избавиться от скрипа полов

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток