• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Як покласти ламінат на нерівний підлогу? (Відео)

Ламінат Таркетт вважається найпопулярнішим, зручним і недорогим видом підлогового покриття. Сучасний ринок надає потенційним покупцям великий вибір квітів і різноманітних варіантів. Даний вид ламінату можна стелити в приміщеннях з підвищеною вологістю, але чи можна покласти ламінат на нерівний підлогу? Декоративний покриття досить вибагливо, а ідеально рівна підлога зустрінеш досить рідко.

чи можна покласти ламінат на нерівну підлогу?

Виробники постійно вдосконалюють ламінат, роблять його більш щільним і стійким до пошкодження. Але якщо ви постелите підлогове покриття на підлогу, навіть з невеликими відхиленнями, з часом, ви помітите, як матеріал деформується в нерівних місцях.

це не означає, що можна забути про красиве підлогове покриття. Рано чи пізно будь-яка підлога прийде в непридатність, через постійну експлуатацію. До того ж, укладання ламінату на нерівний пол цілком реальна, якщо здійснити попередню підготовку.

вирівнювання підлоги під ламінат

Як правильно покласти ламінат на нерівну підлогу

основний складовий елемент ламінату-це тирса, яка не розрахована на непередбачені навантаження. Саме тому без підготовки підлоги не обійтися. Існувавши кілька способи укладання ламінату на нерівний підлогу.

Підкладка

Якщо у вас допустима величина нерівності - 2 мм на 1 погонний метр, то можна скористатися тільки підкладкою. Вони виготовляються з:

  • Пінополіетилену.
  • Пінополістиролу.
  • Спіненого полістиролу.
  • Натуральної пробки або її суміші з іншими складовими.

Нагадуємо, що застосування цього способу можливе при незначних нерівностях.

вирівнювання основи< / H3>

дана процедура більш складна, але результат вас порадує. Основними видами підлоги є дерев'яні та бетонні підлоги, для яких існують різні способи вирівнювання.

Бетонний

Вирівнювання бетонної підлоги під ламінат

Даний вид зустрічається в квартирах багатоповерхівок і вимагає такої послідовності:

  • Підготовка - необхідно видалити старе покриття, очистити поверхню від сміття і закрити спеціальним розчином ямки і нерівності.
  • Грунтовка – сприяє кращому скріпленню бетону і суміші для вирівнювання.
  • Безпосередньо вирівнювання.

Якщо нерівності невеликі можна застосувати самовирівнюючу суміш. Вона дозволить заощадити сили і час. Але змусить витратити в кілька разів більше. Засіб необхідно завести в теплій воді і рівномірно нанести на підлогу за допомогою шпателя. Суміш висохне в протягом декількох годин, після чого можна приступати до укладання ламінату.

Дерев'яний

з часом в дерев'яній підлозі з'являються тріщини, невеликі щілини або він починає скриплячи. Дрібні нерівності легко перекрити за допомогою шпаклівки, а позбутися скрипу можна, закріпивши дошки саморізами.

серйозні нерівності усуваються циклюванням, просторі приміщення неможливо обробити самостійно, тому рекомендується скористатися послугами спеціальних компаній, які швидко і якісно зроблять необхідні роботи. А якщо необхідно купити ламінат в Україні, звертайтеся інтернет-магазин підлогових покриттів "Еніта". Компанія, протягом багатьох років займається постачанням якісних підлогових покриттів на будь-який смак. Тільки тут найякісніша продукція за найнижчими цінами. Кожен товар має докладний опис, що дозволяє зробити вибір в кілька разів швидше. Ви маєте можливість придбати товар оптом, при цьому отримати привабливу знижку.

Індивідуально підходимо до кожного покупця, надаємо допомогу у виборі і робимо все можливе, щоб ви повернулися до нас знову.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Укладка ковролина своими руками

Все об искусственном газоне

Осенняя акция! Бесплатная доставка ландшафтного газона CCGrass

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток