• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Фильтр по цене

всі

Виробник

всі

Площа обігріву:

всі

Сфера застосування:

Як вибрати лінолеум для школи

Вибрати хороший лінолеум для школи зовсім просто, як ви думаєте. Необхідно враховувати велику кількість критеріїв, які повинні неодмінно відповідати вимогам навчального закладу, в іншому випадку, новий матеріал для підлоги доведеться міняти через рік.

Лінолеум в шкільний клас повинен володіти такими якостями:

  • Високий рівень зносостійкості, так як на нього будуть припадати постійні, високі навантаження, як лінолеум 34 клас;
  • Стійкість до механічних пошкоджень, адже діти великі любителі шкодничать;
  • Забезпечувати безпеку, тобто поверхня не повинна ковзати, щоб діти могли вільно ходити і бігати;
  • Не викликати складнощів під час монтажу;
  • Складатися з екологічно чистих компонентів;
  • Поглинати шум від кроків і біганини дітей;
  • Легко очищатися від забруднень.

Лінолеум для школи

Вимоги до лінолеуму для школи

основні вимоги для лінолеуму в школах обумовлені забезпеченням комфорту і безпеки учнів:

  • Школярі основну частину проводять у навчальному закладі, тому вимоги серйозні і відповідність стандартам лінолеуму буде ретельно перевірятися;
  • за вимогами підлоги покривається дощатою, плитковою, паркетною поверхнею або лінолеумом, який найкраще підходить в експлуатації і коштує порівняно недорого;
  • на підлозі в кожній кімнаті повинні повністю бути відсутніми будь-які дефекти і механічні пошкодження. Якщо на підлозі видно дірки, тріщини і відколи, його необхідно замінити;
  • Якщо купувати покриття для підлоги в школу, то зверніть увагу на пожежобезпечний лінолеум. При контакті з вогнем матеріал не горить, а починає тліти, тим самим не провокує поширення вогню.

Який лінолеум краще для школи

Якщо ви ще не визначилися з видом лінолеуму для шкільного закладу, зверніть увагу на комерційний лінолеум. Цей варіант відповідає загальноприйнятим вимогам, зручний в експлуатації і виділяється привабливим зовнішнім виглядом. Подібний варіант ділитися на дві категорії:

  1. Гомогенний. Він дуже вимогливий у догляді, що не зовсім зручно для шкільного закладу. Тому найкраще вибирати другий варіант;
  2. Гетерогенний ідеально підходить для приміщень з великою прохідністю, поєднує в собі ряд переваг, володіє високою якістю і привабливою ціною. До того ж, не вимагає особливого догляду, достатньо протерти вологою ганчіркою з використанням миючих засобів, при цьому буде служити тривалий час. Даний вид лінолеуму представляє великий вибір оригінальних дизайнів, які підійдуть під будь-яке оформлення шкільних кімнат. Він покритий спеціальним захисним шаром, що дозволяє комфортно пересуватися по ньому і не боятися завдати шкоди поверхні.

Бажаєте придбати висококласне підлогове покриття для школи? Інтернет-магазин "Еніта" надасть вам таку можливість. У нашому переліку товарів зібрані кращі варіанти для навчальних закладів та оригінальними і незвичайними дизайнами. Ми надаємо лінолеум 33 клас, а також інші його різновиди. Кожна позиція, представлена в каталозі, має докладний опис і якісні фото. Таким чином покупець має можливість максимально ознайомитися і вивчити характеристики матеріалу, що купується.

Щоб замовити вподобаний варіант необхідно залишити заявку на сайті і дочекатися дзвінка від менеджера. Він передзвонить вам, щоб підтвердити покупку, уточнити всі деталі і відповісти на питання. Доставка здійснюється по території всієї України.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Укладка ковролина своими руками

Подсказки: как ухаживать за спортивным покрытием

Выбор пола для кухни: паркет, плитка или линолеум

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток