• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Яке покриття для підлоги краще вибрати для квартири?

Щоб облаштувати свою квартиру красиво та затишно, важливо правильно вибирати підлогове покриття. Від його якості, а також зносостійкості матеріалу залежатиме зовнішній вигляд інтер'єру в цілому.

Критерії вибору покриттів для підлоги

Підлогові покриття  мають відповідати насамперед функціональному призначенню приміщення. Для спальні, вітальні чи дитячої кімнати потрібні покриття, які забезпечують затишок та комфорт. Для ванної, а також кухні перш за все варто звернути увагу на зносостійкість та вологостійкість.

Будь-яке підлогове покриття має гармоніювати із загальним стилем інтер'єру. Сьогодні матеріали представлені в широкому асортименті:

  • Ламінат – відрізняється доступною ціною та привабливим зовнішнім виглядом, що імітує натуральне дерево або камінь. Він недорогий і простий у догляді.

  • Паркетна дошка має високі естетичні та експлуатаційні властивості. Вона виготовлена з натуральних матеріалів, тому коштуватиме дорожче.

  • Керамічна плитка – вологостійкий варіант. Вона  ідеально підійде для ванної, кухні, передпокою.

  • Лінолеум - легко миється та стійкий до зносу. Має широкий асортимент кольорів та малюнків. Матеріал підійде для облаштування вітальні, кухні та ванної.

  • Ковролін - роблять з натуральних або синтетичних матеріалів. Матеріал забезпечить гарну звукоізоляцію, комфорт і затишок.

Всі вироби мають різні експлуатаційні властивості та дизайнерські особливості. Представлено продукцію різної цінової категорії. Можна прочитати відгуки про конкретні товари, це допоможе зробити правильний вибір.

Де вигідно купити покриття для підлоги?

Маркетплейс Umall пропонує для клієнтів великий вибір товарів від найкращих виробників. Грамотно використовуючи клієнтську базу майданчика, компанії можуть збільшити впізнаваність свого бренду та залучати нових клієнтів. На майданчику продавці можуть торгувати товарами найрізноманітніших категорій. Передбачено різні способи оплати та доставки. Вибір товарів буде простим і швидким, якщо використовувати фільтри за параметрами та функцією пошуку в каталозі.

Новий український маркетплейс Umall пропонує найкращі умови співпраці. Сучасний сайт дозволяє замовити товари через інтернет у два кліки. Асортименти каталогу постійно поповнюються новими товарами.

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Линолеум на даче - особенности применения

Что делать, если скрипит ламинат после укладки

З Днем Конституції Украіни

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток