• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Фильтр по цене

Ковролін для кабінету

Ковролін для кабінету

зробити кабінет затишним і одночасно суворим можна за допомогою сучасного підлогового покриття – ковроліну. Ковролін зручний в експлуатації, настилати його дуже просто. Приміщення, оброблені ковроліном, відрізняються теплом і затишком.

Для кабінету начальника добре підійде тканий ковролін, оскільки він виготовляється за такою ж схемою, як і звичайний килим. Тканий ковролін є найбільш якісним видом таких виробів, але одночасно і самим дорогим. Такий ковролін готується за спеціальною технологією, коли ворс тчуть разом з основою ковроліну. Висока вартість цього виду підлогового покриття обумовлює невеликий на нього попит. Тим не менш, тканий ковролін багатий своїми малюнками, фактурами і квітами.

Більше інших затребуваний тафтинговий ковролін. Він, так само, як і тканий ковролін, нагадує килим. Для його виробництва застосовують петельний спосіб, при якому з вивороту основи встромляється голка, залишає петлю на лицьовій поверхні полотна. Петлі можуть залишатися як цільними, так і розрізати. Нижня частина обробляється латексом, який закріплює петлі з виворітного боку. Голкопробивний ковролін може створити комфорт в будь-якому приміщенні, в тому числі і в кабінеті. Крім того, такий матеріал має жорстку основу, що надає йому міцність і зносостійкість. Якщо вибрати петлевий ковролін з неоднаковою довжиною петель, так званий «Скролл», то кабінет скрасить м'яке покриття з поверхнею, схожої на оксамит. Таке покриття годиться для тих приміщень, які призначені для відвідування багатьма людьми. Більшість громадських будівель і офісних кабінетів на Заході облаштовані саме таким статевим покриттям. Головними його достоїнствами можна вважати нормальне звукопоглинання і невисоку ціну.

дуже зручно буде застосувати для кабінету ковролінову плитку. Так називають ковролін, який нарізаний квадратами 50Х50 сантиметрів. Ковролит в такому вигляді з'явився для зручності розташування комп'ютерних проводів на підлозі і зручності доступу до них. Таке покриття зручно і при укладанні, особливо якщо кабінет має складну форму. При пошкодженні такого покриття не потрібно буде міняти весь рулон, а досить замінити тільки один фрагмент. Лідерами у виробництві кабінетної підлогової продукції є американські, голландські, бельгійські та німецькі марки. При цьому потрібно відзначити, що ціна ковроліну залежить від його товщини.

Велике значення має догляд за ковроліном, де б він не був укладений. Доглядати за покриттям підлоги потрібно з урахуванням його основи. Килимове покриття краще чистити «сухим» пилососом. Миючий пилосос можна застосовувати тільки при чищенні голкопробивного килиму. Інші види-не слід, оскільки ворс потім дуже погано висихає і видає при цьому неприємний запах.

Читайте також:

Ковролін для вітальні

Ковролін для дитячої кімнати

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Как выбрать ламинат для гостиной? Секреты выбора

Зимние скидки на ламинат Balterio

Четыре поколения искусственной травы для спорта

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток