• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Фильтр по цене

Як встановити теплу підлогу під ламінат? (Відео)

Ламінат є найбільш затребуваним і гаряче улюбленим покриттям серед мільйонів громадян.

Завдяки його неперевершеним характеристикам і прекрасному імітуванню деревних порід, він ідеально увійшов в повсякденне життя середньостатистичних жителів мегалополісів і маленьких містечок. Сфера його застосування вражає: дитяча, кухня, передпокій, зали і т. д. До того ж, він відмінно справляється з вологою, пилом, добре захищає квартиру від сторонніх шумів.

Ще зовсім недавно, багато будівельники навіть не думали про те, що ламінат можливо поєднувати разом з ще одним дивом будівельного ремесла як тепла підлога. Однак, як показала практика, вони відмінно працюють в тандемі, доповнюючи один одного. Так як встановити тепла підлога під ламінат? Чи є якісь особливі прийоми і технології, які варто враховувати в цьому копіткому процесі?

як покласти теплу підлогу під ламінат

Як укладати тепла підлога під ламінат?

Перш ніж приступати до безпосереднього укладання, необхідно визначитися з типом теплої підлоги, який ви будете використовувати в процесі ремонту. На будівельному ринку існує два види електричної підлоги:

  • кабельний – не застосовується для укладання під ламінат, у зв'язку зі своєю низькою тепловіддачею. Найбільш ефективний при монтажі під керамічну плитку, яка сприяє більшому поширенню тепла по всьому периметру підлоги. Не економічний в плані споживання електроенергії;
  • інфрачервоний або плівковий-вважається найвдалішим варіантом для використання під ламінат. такий вид підлоги вважається максимально зручним для монтажу і експлуатації, а також абсолютно безпечний для тварин, людей і підлогового покриття безпосередньо. Вигідний така підлога завдяки низькому споживанню електроенергії, але величезній віддачі тепла в результаті експлуатації.
як встановити теплу підлогу під ламінат

як укласти плівкову теплу підлогу під ламінат?

щоб домогтися максимального ефекту і не допустити прикрих помилок в процесі укладання інфрачервоної теплої підлоги, необхідно слідувати певним пунктам, які гарантовано, забезпечать вам правильну підлогу з максимально якісним підігрівом:

  • Вирівняти поверхню підлоги – прибрати всі нерівності, шорсткості.
  • Наступним етапом буде усунення тріщин і поглиблень в підлозі.
  • На наступному кроці знадобитися чистка поверхні від сміття, пилу та інших речовин.
  • Четвертим кроком слід укладання гідроізоляційного шару. Він актуальний для тих приміщень, які знаходяться в близькому контакті з погребом або відкритим ґрунтом.
  • на цьому етапі відбувається нарізка плівкової підлоги. Потрібно пам'ятати, що при укладанні слід відступити 1 см від стін, а також не допускати укладання плівки внахлест. Всі лінії повинні бути геометрично рівними і прямими.
  • Останнім етапом слід підключення підлоги до електромережі. Залежно від обраного Вами способу, воно може бути як внутрішнім, так і зовнішнім. Другий варіант передбачає формування спеціальної ніші в стіні, де буде знаходитися перемикач.

Відео, як зробити тепла підлога під ламінат

Якщо ви знаходитесь в пошуках якісних будівельних матеріалів і не знаєте, де купити тепла підлога, інтернет-магазин підлогового покриття в Україні «Еніта» радий допомогти вам у цьому питанні. Ми спеціалізуємося на продажу ламінату, лінолеуму, ковроліну та інших видів покриттів. Щоб ознайомитися з діючим асортиментом товару, достатньо пройти за посиланням- каталог ламінату тут.

Рекомендовані статті

Як укладати підкладку під ламінат? Відео

Як захистити ламінат від води: практичні методи

Як правильно укласти ламінат на бетонну підлогу?

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Выбор плинтуса для напольного покрытия

Самые бюджетные напольные покрытия

Какое напольное покрытие лучше выбрать для квартиры?

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток