• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Фильтр по цене

всі

Цоколь

всі

Потужність

всі

Кольорова температура

всі

Тип освітлення

Як вибрати колір ламінату? Поради від дизайнерів.

Під час ремонту власники квартир або будинків стикаються з великою кількістю проблем і часто стоять перед вибором. Підлогове покриття не є винятком, правильно підібраний колір підкреслить вигідні сторони приміщення і приховає недоліки. Багато людей задаються питанням: як підібрати колір ламінату, щоб він підходив під загальний інтер'єр і став родзинкою кімнати.

Наші поради допоможуть визначитися з ідеальним варіантом. З видом, кольором і класом зносостійкості варто визначитися заздалегідь.

Багато хто не може визначитися, який ламінат купити: світлий або темних. Варто звернути увагу, що світлі тони візуально збільшують простір, а темні роблять його менше.

Який колір ламінату вибрати?

На що варто звертати увагу?

при виборі кольору ламінату орієнтуйтеся на призначення кімнати, її стилю і планування. Не варто забувати про почуття, які хочете відчувати, заходячи в приміщення. Світлий ламінат створить затишок і комфорт у спальні і залі, темний нагородить кухню або ванну кімнату смаком і стилем, нейтральні кольори створять спокійну обстановку незалежно від виду і призначення кімнати.

Як правильно вибрати колір ламінату?

1. Нейтральна гамма, в основному, бежевий колір і його відтінки. Даний вид підходить практично під всі, його вибирають ті, хто не хоче морочитися і купити ламінат швидко і без утомливих походів по магазинах. Тут можна використовувати ясен, дуб, горіх, вишня. Білий ламінат використовується вкрай рідко, так як до нього досить складно підібрати дизайн, і догляд за ним доставляє багато незручностей. Але при правильній грі кольорів його можна підлаштувати під світлі тони кімнати.

2. Холодні кольори. В основному використовуються темний ламінат, рекомендується підбирати під темні кольори міжкімнатних дверей.

3. Теплі відтінки (переважно тони рудого). До такого покриття не підходять темні двері, він непогано виглядає з оливковими, цегляними, пісковими відтінками. Не рекомендується поєднувати з яскравими або кислотними квітами.

Як підібрати колір ламінату

Як вибрати ламінат за кольором і стилю приміщення

Стиль кімнати грає не останню роль у виборі кольору підлогового покриття. Під кожен стиль у вітальні, коридорі та інших видах кімнат підходять різні види ламінату:

1. Класика дотримується поширених світлих відтінків.

2. Хай-тек вітає темний і навіть ламінат чорного кольору.

3. Кантрі, ретро або етно воліють деревні мотиви: вишня, дуб або екзотичні породи.

4. Авангард дотримується яскравих кольорів і відтінків, ідеально, якщо підлогове покриття підходить під колір дверей.

Тепер ви знаєте, як вибрати колір ламінату. Пам'ятайте, що дуже важливо поєднувати загальну картину з підлогою. Не варто боятися експериментувати, ви можете оформити приміщення за власним смаком чи скористатися послугами професійного дизайнера. Досвідчені фахівці здатні в швидкому порядку втілити Ваші, самі неординарні задумки і фантазії.

Як вибрати колір ламінату? (Відео поради)

Наш магазин підлогового покриття надає кращий ламінат високої якості, завдяки яким будь-яка кімната перетворитися на витвір мистецтва.

Рекомендовані статті

Як мити ламінат, щоб не було розлучень? Відео-поради

Як захистити ламінат від води: практичні методи

Як прибрати подряпини з ламінату підручними засобами: способи та поради

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Какую подложку под ламинат выбрать? Преимущества, виды, советы

Особенности и сферы применения искусственной травы

ENITA.UA поздравляет с наступающим Новым 2024 годом и Рождеством! График работы

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток