• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Фильтр по цене

всі

Тип брудозахисту

всі

Виробник

всі

Ширина рулону

всі

Готові килимки (см)

всі

Сфера використання

всі

Матеріал:

Кварцвінілова плитка для вашої оселі

Плитка з кварцвініла зовсім недавно з'явилася на ринку підлогових покриттів і трохи відрізняється від керамічної. При виробництві плитки використовують два компоненти: дрібнодисперсний кварцовий пісок і в якості сполучного компонента вініловий склад. Перший і основний компонент плиткової суміші - кварц, мінерал володіє несприйнятністю до фізико-хімічних, атмосферних впливів, високих температур. Другий компонент, працює над зовнішнім виглядом майбутньої плити, відтінками і фактурою.

Кварцвиниловая плитка

Вінілова плита багатошарова, кожен з шарів несе певне призначення. Найнижчий вініловий шар служить підставою, наступний скловолоконний шар наносять для додання жорсткості конструкції і стійкості до механічних впливів, третій шар основна складова вироби - кварцовий склад, від нього залежать фізико-хімічні показники: вологостійкість, міцність, звукопоглинання, вогнестійкість. Широку кольорову гаму, різноманіття фактур, що імітують мармурові плити, природний камінь, дерев'яну структуру, плитці надає другий шар з декоративною плівки. Перший шар складається з прозорою поліуретанової плівки, яка служить додатковим захистом від зовнішніх впливів: подряпин, стирання малюнка.

Кварцвиниловая плитка

Кварцвінілові плити виробляють в двох формах: прямокутної (планка) і квадратної (плита). Монтувати такі плити можна чотирма способами, за якими їх і розрізняють: плита з нанесеною самоклейною смугою, з замком, беззамкова плита, плита для наклейки. Головна умова для укладання плит, наявність абсолютно рівної поверхні з будь-якого будівельного матеріалу, можна без підкладки. При виході з ладу одного елемента, існує можливість заміни тільки цієї частини. По фактурі вироби бувають з шорсткою або гладкою поверхнею.

Кварцвиниловая плитка

З огляду на хороші показники зносостійкості, вологостійкості, плиткою можна покривати підлоги у ванній кімнаті і на кухні, абсолютно не боячись посковзнутися, вона не ковзає навіть при попаданні на неї води. Грунтуючись на антибактеріальних, антистатичних властивостях має сенс застосування в торгових залах, в медичних клініках. Використовуючи всю різноманітність малюнків, текстур і фактур кварц вінілових плит, можна створити неповторний по красі та вишуканості інтер'єр.

Кварцвиниловая плитка

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Избавляемся от повреждений на ламинате

Как выбрать линолеум для больницы или медицинской клиники?

Пробковая подложка при укладке ламината

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток