• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Фильтр по цене

всі

Цоколь

всі

Потужність

всі

Кольорова температура

всі

Тип освітлення

Вибираємо ковролін для офісу

Офісний ковролін – унікальне килимове покриття, використовується в готелях, офісних будівлях, казино, дитячих садах, приватних лікарнях і т. п. Серед переваг матеріалу фахівці виділяють низьку травмоопасность, звукопоглинання і теплоізоляцію, а також теплоізоляцію. Завдяки таким перевагам ковролін для офісу стає кращим покриттям підлоги, яке привнесе додатковий комфорт при пересуванні і затишок всім співробітникам.

Вибираємо ковролін для офісу

Вибираючи ковролін для офісу необхідно враховувати кілька основних факторів, які чинять прямий вплив на термін його служби і особливості експлуатації. Одним з основних факторів є ціна. Недорогий комерційний ковролін виготовляють повністю з синтетичних матеріалів. Однак, варто пам'ятати, що занадто дешевий ковролін, швидше за все, буде поганої якості, тому ми рекомендуємо звертати увагу на середній і високий ціновий сегмент. Зносостійкість для офісного покриття є найважливішим показником. Щодня сотні людей будуть проходити по килимовому покриттю у взутті, тому, для того, щоб офісний ковролін залишався таким же привабливим, як при купівлі, він повинен бути максимально зносостійким. За цим параметром в Україні найкраще зарекомендувала себе продукція таких виробників як Balta, Domo, ITC.

Офісний (комерційний) ковролін: поради щодо вибору

покриття з більш дорогих сегментів проводиться повністю або частково з додаванням натуральних матеріалів, таких як шерсть. 

Комерційний ковролін володіє невисоким ворсом, за рахунок чого догляд за таким покриттям простий. Ще одним плюсом на користь покриття є широкий вибір варіантів, не тільки за кольором і візерунками, але і по довжині ворсу, а також за матеріалами виготовлення. Підібрати підходящий варіант для будь-якого типу комерційного приміщення дуже просто.

Правильно обрати офісний ковролін

Сьогодні найпростіше купити білий ковролін в інтернет-магазині Энита. Наші консультанти підберуть для вас оптимальний варіант, виходячи з естетичних переваг, очікуваного навантаження, бажаного терміну експлуатації, а також фінансових можливостей.

Рекомендуємо прочитати:

Секрети укладання ковроліну

переваги та недоліки килимового покриття

РЕКОМЕНДОВАННЫЕ СТАТЬИ

Осенняя акция! Бесплатная доставка ландшафтного газона CCGrass

Акция жаркое лето!

Какую подложку под ламинат выбрать? Преимущества, виды, советы

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток