• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Статті RSS 2.0

Ковролін в сучасному інтер'єрі

Коли ремонт знаходиться на завершальній стадії, залишається останній штрих – це вибрати і укласти підлогове покриття. Здійснити це не так легко, як здається на перший погляд, адже сучасний ринок пропонує неймовірно великий вибір різноманітних варіантів. Незважаючи на це багато хто воліє купити ковролін. Саме про це підлогове покриття піде мова в даній статті.

Історія ковроліну, види, переваги

даний вид підлогового покриття з'явився на світ в 1950 році, коли американському інженеру на ім'я Кобблу вдалося розробити спеціальну машину для виготовлення побутового ковроліну та інших його різновидів. Завдяки цій людині, кожен може купити ковролін в Україні.

і так, розглянемо більш детально види ковроліну, які відрізняються між собою такими критеріями:

  • Натуральний матеріал або синтетика. Перший варіант виготовляють з 100% вовни або змішаної з іншими складовими. В такому випадку вміст вовни може становити від 15 до 50%. Синтетика вважається більш бюджетним і практичним рішенням. Для такого ковроліну використовують: акрил, поліестер, нейлон або поліамід;
  • Довжина ворсу, від якої залежить ціна ковроліну може бути різною. Для приміщень з великою прохідністю, такі, як коридор або зал, найкраще використовувати ворс коротше. Він більш зносостійкий і добре піддається прибиранню. У спальню і дитячу можна постелити високий ворс, це додасть тепла і затишку;
  • Метод виготовлення. Тканий спосіб вважається найдорожчим, так як він набагато міцніше і має характеристики звичайного килима. Тафлінговий користується великою популярністю серед покупців, він дещо грубіше тканого, але має велику кількість дизайнів ковроліну. Найдешевшим є ковролін з голкопробивна, він поступається перерахованим вище методам, але володіє хорошою звукоізоляцією.

Також, ковролін має масу переваг:

  • Теплоізоляція. Цей матеріал здатний протягом довгого часу утримувати тепло, допомагаючи заощадити на електроенергії. Тому це ідеальний варіант для приміщень зі слабким обігрівом;
  • Утримує пил. Ворсиста поверхня не дає пилу поширюватися в повітрі, коли щільні покриття відштовхують її;
  • Укладання ковроліну не займе багато сил і часу. Завдяки легкості монтажу, ковролін можна постелити самостійно;
  • Широкий асортимент. М'яке покриття для підлоги має велику кількість різноманітних кольорів, відтінків, малюнків і візерунків, що ви зможете підібрати ковролін для абсолютно будь-якого інтер'єру.

як Ви вже зрозуміли, ковролін-це універсальне покриття має широке застосування в кімнатах різного призначення. І так, розглянемо більш докладно.

Ковролін для вітальні

По фото в інтер'єрі, варіантів ковроліну для залу неймовірно багато. При виборі покриття для цієї кімнати не забувайте про практичність. Краще вибрати щільний ковролін з невеликим ворсом, ніж придбати гарний, але практичний варіант і відчувати дискомфорт під час прибирання.

Ковролін для ванної кімнати

Ковролін досить рідко використовують у ванних кімнатах, так як бояться, що матеріал не впоратися з підвищеним рівнем вологості. Про турбуватися не варто. Сучасний ринок пропонує великий вибір ковроліну, який здатний витримати такі навантаження і не втрачає своїх характеристик і привабливого зовнішнього вигляду.

Ковролін для дитячої спальні

в дитячу спальню найкраще вибирати ковролін з щільною структурою і коротким ворсом. Так як діти часом занадто активні і не можуть всидіти на місці, ви змушені постійно прибирати. Погодьтеся, що з довгим ворсом впоратися набагато складніше.

тенденції 2018/2019

Ковролін з кожним днем набирає популярність, завдяки своїм характеристикам і привабливому зовнішньому вигляду. Тому, фахівці стверджують, що він буде модним на протязі довгого часу.

Бажаєте купити в Києві і в будь-якій іншій частині України якісних ковролін за демократичною ціною? Звертайтеся в кращий інтернет-магазин коврлина «Энита». У нас ви отримаєте: приємний сервіс, якісне і швидке обслуговування, широкий асортимент товарів та багато іншого. Будемо раді співпраці з вами.

Читать далее

Що робити, якщо скрипить ламінат після укладання

Ламінат вважається одним з найкращих підлогових покриттів. Покриття має привабливий зовнішній вигляд і служить досить довго. Ще одним полюсом є легкість укладання, багато стелять ламінат самостійно.

Як правило, після укладання ніяких проблем в експлуатації не виникає. Але буває так, що підлогове покриття починає видавати неприємних скрип в тому чи іншому місці. У чому ж причина подібного стану? У даній статті ми розглянемо основні причини і надамо кілька слушних порад про те, як позбутися від скрипу.

Что делать, если скрипит ламинат после укладки

Причини скрипу

Незважаючи на велику кількість позитивних якостей, ламінат є досить вибагливим покриттям підлоги. Він може справно служити протягом кількох десятків років, а може почати скрипіти на наступний день після укладання.

Якщо ви чуєте дратівливі звуки під час ходьби, то для початку, необхідно визначити причину. Це допоможе знайти найбільш оптимальне рішення проблеми.

Причинами скрипу можуть бути наступними:

  • Порушення правил підготовки поверхні. Нерівна підлога є основною причиною виникнення скрипу;
  • через чур товста або тонка підкладка. Досить часто недосвідчені майстри використовують підкладку неправильної товщини, в результаті чого ламінат провисає і починає скрипіти;
  • Відсутність вільного простору між стіною і матеріалом. Ламінат не повинен щільно прилягати до плінтуса, адже матеріал не зможе деформуватися під навантаженнями;
  • Низька якість ламінату. Тому рекомендується купувати матеріали від перевірених виробників;
  • Потрапляння сміття. Якщо недостатньо очистити приміщення перед укладанням ламінату, попадання сміття під полотно не уникнути;
  • підвищена вологість в приміщенні. Перед укладанням виміряйте вологість в приміщенні і намагайтеся підтримувати її на одному рівні в подальшому. Якщо вологість постійно змінюється, тоді необхідно почекати трохи часу, щоб підлогове покриття адаптувалася під подібну середу, з часом скрип зникне.

Як позбутися від скрипу ламінату?

Что делать, если скрипит ламинат после укладки

Нижче будуть представлені основні поради щодо усунення скрипу в ламінаті:

  • Щоб позбутися від місцевого скрипу, необхідно нагріти звичайну свічку і натерти стики в області скрипу. Виконувати процедуру найкраще шпателем із пластику;
  • Якщо скрип спостерігається біля стін, в такому випадку необхідно зняти плінтуса і заповнити стики монтажною піною або звичайним клеєм ПВА;
  • При скрипе посеред кімнати, рекомендується просвердлити кілька отворів діаметром не більше 0.6 мм, і закачати клей ПВА в отвори за допомогою шприца. Після цієї процедури не можна наступати на поверхню протягом 48 годин;
  • Гулящие пороги необхідно приклеїти прозорим силіконом.

Не забувайте, що причина скрипу впливає на спосіб вирішення проблеми. Щоб уникнути появи скрипу, необхідно ретельно підготувати поверхню і зробити її ідеально рівною. Також, підібрати підкладку правильної величини, користуватися чистими матеріалами і звичайно ж, купувати ламінат високої якості.

Відео про способи усунення скрипу ламінату

Читать далее

Найдешевший ламінат: вибираємо недорогий ламінат разом

Ремонт – це скрутний і дорогий процес. Завдяки підлоговому покриттю можна заощадити і при цьому не втратити якість. інтернет-магазин Еніта пропонує своїм клієнтам Найдешевший ламінат, який прослужить не один рік. У наших каталогах є широкий асортимент різноманітних моделей на будь-який смак і докладним описом. Нижче будуть представлені найпопулярніші моделі.

Ламінат Kronopol Parfe Floor

Ламінат Кронопол виготовляється в Польщі і володіє високою якістю, а його сучасний дизайн, великий вибір кольорів і простота догляду підкорили велика кількість покупців. За рахунок природного декору, матеріал практично неможливо відрізнити від натурального дерева.

Ламінат Kronopol Parfe Floor

Позитивні якості:

  • Матеріал стійкий до води і вологи;
  • Має різну структуру дощок;
  • система замка "один клік", що забезпечує надійне з'єднання панелей;
  • Не викликає проблем під час укладання;
  • Порівняно недорогий ламінат;
  • Підходить для будь-якого типу приміщення: спальня, вітальня, офіс.

Для замовлення даної моделі переходьте за посиланням – http://enita.com.ua/product/kronopol-parfe-floor-7mm/.

Ламінат Коростень

Ламінат Коростень виготовлений із застосуванням сучасних технологій. Завдяки ретельному контролю якості і суворому дотриманню загальних технологій, модель завоювала особливу популярність по всій Європі.

Ламінат Коростень

Позитивні якості:

  • Просочення високої якості, яка забезпечує хорошу зносостійкість;
  • Демократична вартість;
  • Матеріал має сертифікат якості;
  • Широкий асортимент кольорів;
  • За ним досить легко доглядати;
  • При виготовленні використовується сучасне і якісне обладнання.

Для здійснення замовлення переходьте за посиланням – http://enita.com.ua/product/korosten/.

Ламінат Tarkett Unique з фаскою

ламінат Таркетт має досить складну структуру тиснення поверхні, яка стане чудовою і оригінальною прикрасою будь-якого будинку. Завдяки природним кольорам і відтінкам в приміщенні відчувається затишок і спокій. Якщо ви любитель натуральності і незвичайності, тоді дана модель просто створена для вас.

Ламінат Tarkett Unique з фаскою

Позитивні якості:

  • Привабливий зовнішній вигляд;
  • Застосування декількох видів технологій, що забезпечує високу якість;
  • Кожна модель створює враження ручної обробки;
  • Мінімальний термін служби 25 років;
  • Підходить для теплої підлоги;
  • Здатний витримувати серйозні навантаження;
  • Виготовлений з екологічно чистих матеріалів і не шкодить людському організму;
  • Коштує порівняно недорого.

Для покупки даної моделі переходьте за посиланням – http://enita.com.ua/product/unique-4v/.

Бажаєте купити ламінат в Україні високої якості і за найнижчими цінами? Звертайтеся до нас і отримаєте все необхідне. В інтернет-магазині ламінату в Україні працюють справжні професіонали своє справи і роблять все можливе. Щоб задовольнити індивідуальні потреби кожного.

Чому нас обирають більшість:

  • постачаємо екологічно чисті продукти;
  • Надаємо 100% гарантію якості;
  • Кожна модель відповідає Європейським стандартам;
  • здійснюємо доставку по території всієї України;
  • Тільки у нас найнижча вартість на кожну позицію.

Для здійснення замовлення залиште заявку на сайті або зв'яжіться безпосередньо з менеджером. При необхідності наші фахівці дадуть відповідь на будь-які питання, що цікавлять вас та нададуть кваліфіковану допомогу у виборі ідеального варіанту. Нагадувати. Що постійним клієнтам надається приваблива знижка.

Рекомендовані статті

Ламінат і плями: що робити? Кращі поради.

Як прибрати подряпини з ламінату підручними засобами: способи та поради.

Як вибрати колір ламінату? Поради від дизайнерів.

Читать далее

Ламінат і плями: що робити? Кращі поради

Багато господинь задаються питанням, як і чим вивести різні види плям з ламінату. Адже в повсякденному житті це поширене явище. Вони можуть з'явитися на рівному місці, особливо це стосується білого ламінату, так як на ньому видно будь-яке забруднення. Сьогодні ми розглянемо основні види забруднень і як з ними боротися.

Як позбутися від жирних плям

Як позбутися від жирних плям на ламінаті

Від жирних, маслянистих плям або жуйки можна позбутися за допомогою звичайного заморожування. Для цього можна використовувати лід, заморожені овочі і все, що знайдете в морозилці. Покладіть обраний варіант на пляму і почекайте приблизно 10 хвилин. За цей час жир замерзне і його можна без проблем видалити за допомогою скребка. Після процедури найкраще промити підлогу з миючим засобом.

жирні плями

Сліди від взуття

Неприємні чорні смуги, навіть на темному ламінаті, знайомі кожному. На перший погляд може здатися, що їх неможливо видалити. Це головна помилка, якщо у вас є звичайний ластик, то можливо все. Досить трохи потерти їм смуги, і вони безповоротно зникнуть.

Плями від овочів і фруктів

З подібною проблемою можна впоратися за допомогою вологої ганчірки. Тільки пам'ятайте, що ламінат Tarkett та інші різновиди не люблять воду і вологу, тому ретельно вичавлюйте ганчірку. Якщо забруднення не першої свіжості і встигли висохнути і вбратися, тоді нанесіть на поверхню підлоги трохи ацетону або рідини для зняття лаку.

Плями від чорнила

Чорнильні плями вважаються одними з найскладніших, так як звичайною ганчіркою або заморожуванням не обійтися. В даному випадку знадобиться ацетон або оцтова кислота високої концентрації. Процедура вимагає особливої уваги, так як розчин необхідно наносити виключно на місце забруднення, щоб не пошкодити чистий ламінат.

Хімічні плями

хімічні плями

сліди хімії видалити неможливо, але можна з замаскувати. Сучасний ринок надає широкий вибір відновлюють паст, які повернути підлоговому покриттю колишню красу і привабливість. Правда будьте готові витратити немаленьку суму.

Щоб не доводилося витрачати багато сил і енергії на очищення від важких плям, рекомендується щодня протирати підлогове покриття вологою ганчіркою. Це допоможе позбутися від пилу і видалити непомітні забруднення. Також, не забувайте про генеральне прибирання, яка проводиться раз на тиждень або дві. Тут необхідно використовувати спеціальні миючі засоби.

миючі засоби

Бажаєте купити ламінат в Україні високої якості і за найнижчими цінами? інтернет-магазин "Еніта" надати таку можливість. Лише у нас найширший асортимент на будь-який смак. Нас обирають завдяки таким перевагам:< / p>

  • Даємо можливість здійснити, як оптову, так і роздрібну закупівлю;
  • Можна оплатити покупку зручним способом;
  • Гнучка цінова політика;
  • Надаємо індивідуальний підхід до кожного;
  • В наших каталогах представлений великий вибір різноманітних варіантів підлогових покриттів. Кожна з позицій має докладний опис і завжди є в наявності;
  • Постійним клієнтам надається знижка;
  • маємо опеньків більше 7 років;
  • Доставка здійснюється по території всієї України;
  • Співпрацюємо як з великими закупівельниками, так і з дрібними.

Для здійснення замовлення необхідно залишити заявку на сайті. Через короткий час з вами зв'яжеться наш менеджер для підтвердження покупки і уточнення додаткових деталей. Якщо вам необхідна допомога у виборі, наші фахівці із задоволенням її нададуть і поберуть ідеальні варіант, згідно вашим, індивідуальним вимогам.

Читать далее

З 8 Березня!

Теплий промінь березневий
Розбудив дзвінку весну. 
Ароматом квітів перших
День святковий огорнув. 
Він вітання наші щирі
Передасть всім дамам милим, 
Щоб жили в добрі і мирі
Щоб здійснились їхні мрії, 
Щоб коханими були, 
Щоб у радості цвіли. 

Графік роботи інтернет- магазину "Еніта",  08.02.18 - 11.02.18 вихідний день.
Читать далее

Стелити білий ламінат? Аргументи за і проти.

В сучасних інтер'єрах досить важливу роль відіграють покриття для підлоги, їх якість, вид і колірна гамма. Світлий ламінат допоможе більш чітко висловити стилістику приміщення і зробити його візуально більше. Якщо ви вирішили почати ремонт, напевно ставите питанням чи варто стелити білий ламінат? У даній статті ви дізнаєтеся про плюси і мінуси ламінату білого кольору, і зможете самостійно вирішити підходить даний вид покриття для вашої підлоги чи ні.

Білий ламінат

Переваги білого ламінату

Позитивні якості:

  • Надається широкий асортимент ламінату Tarkett, Krono, Classen;
  • Робить приміщення світлим і не вимагає додаткового освітлення;
  • Світлі тони діють заспокійливо, тому в кімнатах зі світлим ламінатом можна розслабитися і зарядитися силами, після важкого робочого дня;
  • Білий колір створює ілюзію простору;
  • Підлогу світлого кольору ідеально підійде абсолютно будь-який стиль інтер'єру, починаючи від класики до хай-теком;
  • відсутня маркость, завдяки спеціальному верхньому шару, який відштовхує забруднення;
  • Відображають сонячні промені, що зберігає прохолодну підлогу в спекотні дні.

Недоліки світлих ламінатів

Крім плюсів, ламінат світлого кольору має деякі недоліки:

  • Не підходить для кухні. Ламінат не призначений для частого миття;
  • Перед тим, як купити білий ламінат, його необхідно розглянути при такій кількості світла, яке буде у вас в будинку;
  • У приміщеннях з маленькою площею не можна поєднувати білосніжний ламінат з темними тонами.

Пам'ятайте, абсолютно не обов'язково укладати світле підлогове покриття по всьому будинку, досить вибрати одну кімнату, де воно найбільш підійде. Це може бути спальня або дитяча. Ці приміщення, як правило, мають невелику площу, а білий колір допоможе візуально розширити простір.

Кілька порад:

  • щоб дитяча кімната сприятливо впливала на дитину, найкраще вибирати ламінат білого кольору під дуб. Він створить приємну атмосферу і додасть більше природного освітлення;
  • У вітальні важливо, щоб шпалери і двері були на 3 тони темніше, ніж стать;
  • У спальні світлі тони додадуть затишку і спокою, також, стануть привабливим доповненням будь-якого дизайну.

Необхідно купити ламінат в Україні, який прослужить не один рік? Ви звернулися за адресою, інтернет-магазин підлогових покриттів "Энита" надасть кожному клієнту великий вибір підлогового покриття на будь-який смак і за доступними цінами.

ми дбаємо про кожного клієнта і даємо можливість зробити, як оптову, так і роздрібну покупку підлогового покриття для будинку, офісу або адміністративного приміщення. Варто звернути увагу, що кожна позиція, представлена в каталогах, має докладний опис і завжди є в наявності. Також, ми здійснюємо доставку по території всієї України. Якщо у вас виникли питання, або ви не впевнені у виборі, зв'яжіться безпосередньо з нашими менеджерами, які проведуть повну консультацію.

Рекомендовані статті

Рейтинг ламінату: вибираємо ТОП-3 кращого ламінату

Все про побутовий лінолеум: що це, застосування, види

Як покласти ламінат на дерев'яну підлогу (Відео)

Читать далее

Рейтинг ламінату: вибираємо ТОП-3 кращого ламінату

Досить важко вибрати якісний ламінат, який буде служити справно тривалий час. Перед тим, як купувати ламіноване покриття, необхідно знати основні критерії і перевірених виробників. Дана стаття докладно опише найпопулярніші марки, які зарекомендували себе на ринку і радують покупців довгим терміном служби. Завдяки цій інформації, ви будете розуміти, який ламінат краще вибрати.

Рейтинг ламінату: вибираємо ТОП-3 кращого ламінату

ламінат Tarkett

Tarkett – це досить відома компанія, що користується популярністю по всій Європі. Марка випускає кращий ламінат за демократичною вартістю. Виробник використовує сучасне обладнання та інноваційні технології для створення максимального комфорту в будинку.

Багато воліють купити ламінат Таркетт, так як він володіє високим рівнем зносостійкості. Для виготовлення ламінату застосовуються HDF-плити, саме вони допомагають матеріалу протистояти негативним чинникам: вологи, перепаду температур, зовнішніх пошкоджень, реакції на хімічні речовини і виникненню тріщин на поверхні.

Покриття має ряд переваг:

  • Застосування сучасних технологій;
  • Висока міцність;
  • Приваблива ціна;
  • Великий вибір різноманітних моделей.

Ламінат Balterio (Балтеріо)

Ламінат Балтер – це великий вибір підлогового покриття для будинку, офісу і комерційних підприємств. Головна особливість виробника те, що він не використовує клей, саме тому н повністю екологічний і не шкодить здоров'ю. Також, він має такі відмінності:

  • Здатний витримувати колосальні навантаження;
  • Вологостійкий, підвищена щільність витримує будь-які контакти з водою;
  • <якщо>Його досить складно пошкодити або подряпати;
  • Легкість догляду;
  • Не викликає проблем під час укладання;
  • Матеріал просочений спеціальною речовиною, завдяки якому 33, 32 клас та інші види ламінату не запалюються.

Ламінат називають нас классен

Классен-це німецький ламінат, що володіє високою якістю і прийнятною вартістю. Більшість покупців вибирають саме його, тому що його замкові з'єднання забезпечують легкість укладання і не викликають проблем.

Ламінат Классен складається з 4 шарів, які мають спеціальну структуру:

  • Перший – захисний, він забезпечує довгий термін служби, за рахунок стійкості проти механічних пошкоджень, хімічних речовин і прямих сонячних променів. Фахівці гарантують, що підлогове покриття здатне прослужити до 25 років;
  • другий-декоративний, він являє собою спеціальний папір, на який наноситься візерунок, картинка або колір;
  • третій-плита, це спеціальний шар, що виготовляється з спресованої деревини. Він забезпечує вологостійкість і бере на себе основні навантаження;
  • Четвертий – відповідає за комфорт під час використання і підтримує функції перерахованих вище.

Сучасний ринок надає 32 і 33 клас зносостійкості. Вони визначають товщину панелей від 7 до 10 міліметрів.

шари ламінату

Тепер ви знаєте, які види ламінату є одними з найкращих. Якщо ви бажаєте купити ламінат в Україні, вибирайте одні з вищеперелічених і не пошкодуєте. Інтернет-магазин підлогового покриття «Еніта» надає своїм клієнтам широкий асортимент висококласного ламінату на будь-який смак. Кожна позиція супроводжується докладним описом, що дозволяє швидше визначитися з ідеальним варіантом.

Компанія більше 7 років спеціалізується на продажу підлогового покриття для різного виду приміщень. За цей період ми встигли завоювати довіру клієнтів, завдяки якісному виконанню роботи та надання демократичних цін.

Рекомендовані статті

Чому смердить ламінат: причини поганого запаху

Де купити підлогове покриття в Україні?

Як класти ламінат по відношенню до вікна?

Читать далее

Чому смердить ламінат: причини поганого запаху

Ремонт завжди супроводжується певними труднощами. Крім гармонійного підбору інтер'єру, зустрічається неприємний запах будівельних матеріалів. німецький ламінат не є винятком.

Основні причини

Натуральні матеріали, наприклад, дерево не виділяють випарів, чого не скажеш про штучних. Ламінат-це тонкі планки, що мають кілька шарів. В основному, вони виготовляються з дерева або пресованої тирси, але, щоб шару трималися між собою, їх просочують спеціальним клеєм. Він має в своєму складі хімічні елементи, які провокують огидних запах.

Важливо! Специфічний запах ламінату Таркетт – це нормальне явище, так як підлогове покриття нове і необхідно час, щоб позбутися від нього.

Неприятный запах ламината

Не забувайте, що матеріал упаковується відразу після виготовлення, і у нього немає часу на провітрювання. Період позбавлення від неприємного запаху для кожної моделі індивідуальний, якісного ламінату необхідно трохи менше часу, від 2 до 3 днів.

Якщо за цей час запах не пішов, необхідно:

  • 1. Зв'язатися з продавцями і проконсультуватися з цього приводу;
  • 2. Уточнити безпосередньо у виробника про властивості ламінату 31 класу;
  • 3. Дізнатися, які матеріали використовувалися під час укладання, можливо це клей.

Огидний аромат не пропав протягом 14 днів? Швидше за все вам продали браковане підлогове покриття. В такому випадку рекомендується провести експертизу і добре провітрювати кімнату, адже ви не знаєте якої шкоди здоров'ю можуть завдати випаровування. Якщо перевірка покаже, що ламінат бракований, негайно зробіть повну заміну, не варто ризикувати своїм здоров'ям і здоров'ям близьких.

Що робити?

Якщо ламінат хорошої якості, але запах все одно є, що ж робити? Існує кілька простих способів прибрати негативні аромати. Для початку необхідно ретельно промити підлогу, це допоможе прибрати залишки хімічної речовини, яким оброблявся матеріал.

Можна використовувати:

  • спеціалізовані миючі засоби по догляду за ламінатом;
  • Помити новий підлогу господарським милом, рекомендується виконати процедуру кілька разів; Мило допоможе не тільки прибрати запах, але і позбавити підлогове покриття від мікробів і негативних речовин;
  • Застосувати не концентрований розчин оцту. На 10-літрове відро знадобиться 2 столові ложки оцту від 3 до 5%.
Почему воняет ламинат: причины плохого запаха

щоб не стикатися з бракованим покриттям підлоги, необхідно купувати його в перевірених місцях, де надають якісну і перевірену продукцію. Також, майстри укладання повинні використовувати екологічно чисті матеріали.

якщо бажаєте купити ламінат, які не буде видавати противний запах довше 2 днів, звертайтеся в інтернет-магазин Еніта. Тільки тут ви знайдете найширший асортимент, що складається з понад 1000 позицій різноманітного дизайну.

протягом 7 років ми спеціалізуємося на продажу різних видів підлогових покриттів, а також, доставці і монтажі. Ми дбаємо і цінуємо своїх клієнтів, тому приймаємо на роботу майстрів своєї справи, які виконують свою роботу по вищому розряду.

Надаємо можливість придбати ламінат, паркет, штучну траву та інші види покриттів для підлоги, оптом і в роздріб, і оплатити покупку зручним способом. У нас найнижчі ціни, які підійдуть під клієнта з різним рівнем доходу.

Якщо ви сумніваєтеся в самостійному виборі, наші фахівці проведуть повну консультацію і готові відповісти на будь-які питання, що цікавлять вас. При необхідності, допоможуть визначитися з ідеальним варіантом, що підходить вашому інтер'єру.

Читать далее

Все про побутовий лінолеум: що це, застосування, види

Сучасний ринок надає широкий асортимент підлогових покриттів, і з кожним днем він розширюється. Але багато покупців зупиняються на лінолеумі, так як він перевірений часом і має велику кількість плюсів. Побутовий лінолеум ідеально поєднує в собі якість і цінову політику.

він ділиться на:

ці види відрізняються між собою товщиною, від якої залежить область їх застосування і термін служби.

Що таке побутовий лінолеум?

Даний вид покриття використовується для житлових приміщень. Його товщина складає від 1 до 4 міліметрів, і він здатний витримати невелику прохідність. При серйозних навантаженнях термін експлуатації становить не більше 2 років. Головний плюс в тому, що він володіє звукоізоляційним ефектом.

Побутовий лінолеум: що це таке?

До плюсів і мінусів можна віднести:

  • Привабливий блиск;
  • Широкий асортимент різних кольорів, візерунків і геометрії;
  • Універсальність;
  • Стійкість до води і вологи;
  • різноманітний спектр застосування в квартирі: на кухні, в кімнатах, в коридорі;
  • Легкість монтажу;
  • М'якість;
  • Довговічність.

Основні властивості

Спочатку лінолеум – це шар спеціального скловолокна, який не дозволяє матеріалу розтягуватися і розриватися. З обох сторін нанесені шари ПВХ, останній шар – декор. Термін служби покриття залежить від товщини верхнього шару ПВХ.

Основні властивості лінолеуму залежать від матеріалу, з якого вони виготовлені. Натуральний лінолеум є безпечним, але його вартість у кілька разів дорожче. Різноманітність дозволяє підібрати ідеальний варіант під будь-який інтер'єр.

також, він має такі властивості:

  • Не реагує на хімічні речовини;
  • Гігієнічність – лляна олія захищає покриття від розвитку мікробів;
  • Довгий термін служби – матеріал здатний прослужити до 30 років;
  • Стійкий до температурних перепадів;
  • Не накопичує електричний заряд, що не збирає на собі пил, на відміну від інших видів.

Натуральний лінолеум

Багато хто задається питанням, як вибрати якісний побутовий лінолеум? Фахівці рекомендують екологічно чисті варіанти. Вони абсолютно безпечні і володіють більш серйозними технічними характеристиками. Він складається з:

  • Пробкової муки;
  • олія льону, яка захищає покриття від шкідливих бактерій;
  • Вапнякового порошку;
  • Джутової тканини;
  • Натуральних барвників.

Такий лінолеум не запалюється, і за ним досить легко доглядати. Досить підмести і протерти вологою ганчіркою. При серйозних забрудненнях можна використовувати мильний розчин і спеціалізовані засоби. Натуральний матеріал не втрачає колір під дією прямих сонячних променів і стійкий до механічних пошкоджень.

Щоб купити лінолеум в Україні високої якості і за доступною ціною, необхідно звертатися до перевіреним фірмам, які існують на ринку не один рік, і зарекомендували себе як відповідальна і серйозна організація. Саме таким є магазин підлогових покриттів «Еніта», який спеціалізується на продажу, доставки та монтажу різних видах підлогового покриття, а також, штучної трави.

Відео про те, як вибрати побутовий лінолеум

Ми дбаємо про своїх клієнтів і надаємо їм можливість купити необхідний товар, як оптом, так і в роздріб. Оплата проводиться зручним для вас способом: Готівковий, безготівковий розрахунок. У нашому каталозі є більше 500 різних позицій, які завжди є в наявності. У нас працюють кваліфіковані фахівці, які спроможні надати професійну допомогу у виборі підлогового покриття, враховуючи побажання клієнта. Звертайтеся до нас, і вам обов'язково допоможуть.

Рекомендовані статті

Де купити підлогове покриття в Україні?

Укладання лінолеуму на підлогу

Склеїти лінолеум: основи робіт

Читать далее

Де купити підлогове покриття в Україні?

Підлогове покриття підбирається з урахуванням характеристик підлоги і призначення приміщення. Пол в дитячій і на кухні не може бути однаковим, так як вимоги до нього абсолютно різні.

Сучасний ринок пропонує широкий асортимент різних варіацій для будь-якого типу приміщення.

Якісний і недорогий ламінат

Ламінат – це складна конструкція, яка збирається безпосередньо на місці. Він може імітувати дерево, камінь, плитку і навіть метал. Головною перевагою є довгий термін служби і легкість у догляді.

Ламінат від Энита

вартість якісного матеріалу залежить від декількох факторів:

  • Виробник.
  • Його призначення. Для мало або часто прохідних приміщень.
  • Спосіб виготовлення і використовувані матеріали.
  • Побутові характеристики: довічний період експлуатації, стійкість до вологи і температурних перепадів.

Якщо ви бажаєте купити ламінат в Україні, найкраще обмежитися від китайських виробників і зупинитися на європейських. Китай не перебирає матеріалами і використовує для своєї продукції екологічно забруднені речовини. В Європі вони заборонені, і для виготовлення ламінату застосовується спресовану дерево.

Де купити лінолеум в Україні?

лінолеум-це універсальне підлогове покриття, що користується неймовірною популярністю. Це пояснюється демократичними цінами і якісними технічними характеристиками.

Лінолеум від Еніта

багато хто воліє купувати даний вид для підлоги через такі позитивні якості:

  • Покриття буде справно служити мінімум 20 років.
  • Не викликає труднощів під час догляду.
  • Не втрачає колір від прямих сонячних променів.
  • стійкий до пошкоджень.

Широкий вибір допоможе підібрати ідеальний варіант під будь-який дизайн.

Недорогий лінолеум можна придбати за посиланням: http://enita.com.ua/category/linoleum/.

поділяють кілька видів лінолеуму:

Європейський ковролін за найкращими цінами

Ковролін – це підлогове покриття з ворсом. Завдяки великому вибору, його можна використовувати як в домашній, так і в суспільній галузі. Він не зрівняється ні з чим по звукоізоляції, збереженню тепла і легкості в прибиранні. Ковролін ділиться на такі категорії:

  • < a target="_blank" href="/category/bytovoj/">побутовий . Підходить для квартир і будинків.
  • Комерційний. Призначений для місць з великим потоком людей.
  • Автомобільний. Стелитися на підлогу або стіни машини.
  • Імітація трави.

Великий каталог ковроліну тут: http://enita.com.ua/category/kovrolin/.

Ковролін від Энита

Щоб придбати якісне підлогове покриття за найкращими цінами, звертайтеся в компанію «Энита». Тільки у нас кращі європейські бренди від світових виробників. Ми дбаємо про своїх клієнтів і ретельно перевіряємо характеристики продукції, що продається.

У нас працюють кваліфіковані фахівці, які здатні надати допомогу в підборі кольору, моделі і виду ідеального покриття для підлоги, а також, готові відповісти на будь-які питання, що цікавлять вас. Доставка займає не більше, ніж 1-2 дні і поширюється по території всієї України. Надаємо можливість здійснити оптові закупівлі та отримати привабливу знижку.

Рекомендовані статті

Все про побутовий лінолеум: що це, застосування, види

Як вибрати колір ламінату? Поради від дизайнерів.

Який ламінат вибрати для спальні: практичні поради

Читать далее

  << Назад   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   Далі >>

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток