• (067) 911-90-90
    Передзвоніть мені
    Введіть номер телефону.
    Ми Вам передзвонимо найближчим часом
    +38
  • (050) 321-75-22
каталог товарів
Немає товарів

Статті RSS 2.0

Як покласти ламінат на нерівний підлогу? (Відео)

Ламінат Таркетт вважається найпопулярнішим, зручним і недорогим видом підлогового покриття. Сучасний ринок надає потенційним покупцям великий вибір квітів і різноманітних варіантів. Даний вид ламінату можна стелити в приміщеннях з підвищеною вологістю, але чи можна покласти ламінат на нерівний підлогу? Декоративний покриття досить вибагливо, а ідеально рівна підлога зустрінеш досить рідко.

чи можна покласти ламінат на нерівну підлогу?

Виробники постійно вдосконалюють ламінат, роблять його більш щільним і стійким до пошкодження. Але якщо ви постелите підлогове покриття на підлогу, навіть з невеликими відхиленнями, з часом, ви помітите, як матеріал деформується в нерівних місцях.

це не означає, що можна забути про красиве підлогове покриття. Рано чи пізно будь-яка підлога прийде в непридатність, через постійну експлуатацію. До того ж, укладання ламінату на нерівний пол цілком реальна, якщо здійснити попередню підготовку.

вирівнювання підлоги під ламінат

Як правильно покласти ламінат на нерівну підлогу

основний складовий елемент ламінату-це тирса, яка не розрахована на непередбачені навантаження. Саме тому без підготовки підлоги не обійтися. Існувавши кілька способи укладання ламінату на нерівний підлогу.

Підкладка

Якщо у вас допустима величина нерівності - 2 мм на 1 погонний метр, то можна скористатися тільки підкладкою. Вони виготовляються з:

  • Пінополіетилену.
  • Пінополістиролу.
  • Спіненого полістиролу.
  • Натуральної пробки або її суміші з іншими складовими.

Нагадуємо, що застосування цього способу можливе при незначних нерівностях.

вирівнювання основи< / H3>

дана процедура більш складна, але результат вас порадує. Основними видами підлоги є дерев'яні та бетонні підлоги, для яких існують різні способи вирівнювання.

Бетонний

Вирівнювання бетонної підлоги під ламінат

Даний вид зустрічається в квартирах багатоповерхівок і вимагає такої послідовності:

  • Підготовка - необхідно видалити старе покриття, очистити поверхню від сміття і закрити спеціальним розчином ямки і нерівності.
  • Грунтовка – сприяє кращому скріпленню бетону і суміші для вирівнювання.
  • Безпосередньо вирівнювання.

Якщо нерівності невеликі можна застосувати самовирівнюючу суміш. Вона дозволить заощадити сили і час. Але змусить витратити в кілька разів більше. Засіб необхідно завести в теплій воді і рівномірно нанести на підлогу за допомогою шпателя. Суміш висохне в протягом декількох годин, після чого можна приступати до укладання ламінату.

Дерев'яний

з часом в дерев'яній підлозі з'являються тріщини, невеликі щілини або він починає скриплячи. Дрібні нерівності легко перекрити за допомогою шпаклівки, а позбутися скрипу можна, закріпивши дошки саморізами.

серйозні нерівності усуваються циклюванням, просторі приміщення неможливо обробити самостійно, тому рекомендується скористатися послугами спеціальних компаній, які швидко і якісно зроблять необхідні роботи. А якщо необхідно купити ламінат в Україні, звертайтеся інтернет-магазин підлогових покриттів "Еніта". Компанія, протягом багатьох років займається постачанням якісних підлогових покриттів на будь-який смак. Тільки тут найякісніша продукція за найнижчими цінами. Кожен товар має докладний опис, що дозволяє зробити вибір в кілька разів швидше. Ви маєте можливість придбати товар оптом, при цьому отримати привабливу знижку.

Індивідуально підходимо до кожного покупця, надаємо допомогу у виборі і робимо все можливе, щоб ви повернулися до нас знову.

Читать далее

Як класти ламінат по відношенню до вікна?

Ламінат в сучасному світі є одним з найбільш затребуваних і добре монтованих будівельних матеріалів. Він з легкістю вписується в абсолютно будь-який мешкання. Робить простір більш глибоким, масштабним і просторим, дозволяє візуально розширити або подовжити кімнату в залежності від побажання і вимоги клієнта. Подібний матеріал характеризується підвищеною міцністю, стійкістю до температурних коливань, величезних навантажень. крім того, добре відштовхує вологу при постійному прибиранні і не пропускає зайві шуми, які можуть виходити як з вулиці, так і з квартир, що знаходяться по сусідству.

ламінат привертає до себе не тільки ціновою доступністю, але також величезним асортиментом відтінків і колірних рішень. Він ідеально імітує як натуральну деревину, так і камінь, граніт, мармур та інші природні матеріали. Незважаючи на ці неперевершені якості, перед Користувачем виникає питання, Як правильно класти ламінат по відношенню до вікна, щоб малюнок допоміг створити закінчену картину приміщення.

Як класти ламінат по відношенню до вікна

Вибір ламінату

Перш ніж приступити до укладання, необхідно визначитися з колірною гамою матеріал. Дизайнери відзначають, що тенденція стелити на підлогу більш темне покриття за умови світлих стін – зійшла нанівець і є неактуальною на сьогоднішній день.

проте ні для кого не секрет, що світлий ламінат, відповідний за кольором до основний обробці кімнати, але трохи відрізняється по тону, допоможе візуально калічити і розширити простір, зробити його більш яскравим і глибоким. Білий ламінат стане ідеальним рішенням в прагненні зробити приміщення більш об'ємним. Чорний ламінат, в свою чергу стане своєрідним контрастом, за допомогою якого можна виділити певні зони в квартирі або кімнаті.

Варто відзначити, що в каталогах компанії присутні матеріали, які мають градацію за ступенем зносостійкості. Для ламінату подібна характеристика також актуально. Продавці відзначають даний критерій, як класи. Чим вище клас стійкості, тим більше довговічним є підлогове покриття.

Інтернет-магазин підлогових покриттів "Энита" пропонує купити ламінат у Україні за найбільш доступними і прийнятними цінами в регіоні та області. В каталозі компанії присутня ламінат 33 класу, 32 класу. Такий матеріал ще називають комерційний. Він відмінно підходить для використання і укладання, як в житлових приміщеннях, так і в офісних будівлях. Тим не менш ламінат з меншим класом стійкості також ідеальний для застосування.

Основні вимоги до монтажу матеріалу

Перш ніж починати роботу з укладання ламінату, необхідно дотримати певні вимоги до підлоги. Це дозволить вам не тільки продовжити експлуатаційний термін матеріалу, але і уникнути нерівностей і порушення цілісності покриття. Існує три основних правила, яких потрібно дотримуватися:

  • підлога повинна бути рівною;
  • поверхня повинна бути суха;
  • чорнове покриття обов'язково повинно бути міцним і стійким.

Перед укладанням, необхідно прискіпливо поставитися до цілісності дерев'яного покриття. Рекомендується провести ретельну ревізію дощок, перекриттів і лагів для усунення скрипів фіксацією за допомогою рідких цвяхів або саморезов.

Спочатку використовується водний або лазерний рівень, який покаже наявність критичних перепадів. Після їх усунення, доцільно пройтися циклювальної машиною для досягнення ідеально рівною підкладки для ламінату.

Наявні щілини можна закрити за допомогою шпаклівки по дереву. У випадку, коли домогтися ідеально рівного статі не вдалося, варто вдатися до допомоги фанерних листів, які укладаються поверх старих дощок. Вони прикручуються за допомогою саморізів.

у будь-якому випадку, їли ви сумніваєтеся, що зможете самостійно усунути наявні проблеми з покриттям і покласти ламінат, радимо звернутися до фахівцям нашої компанії, які в гранично короткі терміни швидко і якісно виконають будь-який обсяг робіт з монтування підлогового покриття.

Як укласти ламінат по відношенню до вікна

< h3>рекомендовані статті< / H3>

Як покласти ламінат на нерівна підлога?

як мити ламінат, щоб не було розлучень? Відео-поради

Як встановити тепла підлога під ламінат? (Відео)

Читать далее

Як покласти ламінат на дерев'яну підлогу (Відео)

При виборі підлогового покриття, споживач нерідко звертає увагу на якість і вид матеріалу, з якого виготовлений основний підлогу. Адже потрібно в першу чергу з'ясувати сумісність майбутнього покриття з уже існуючим, своєчасно виявити всі «за» і «проти» такого варіанту, щоб в процесі експлуатації не виникало додаткових незручностей.

Kak-ulozhit-laminat-na-derevyannyiy-pol-tehnologiya

Основні принципи

Як укласти ламінат на дерев'яну підлогу? Варто відзначити, що ламінат в даний час є найбільш затребуваним і довговічним матеріалом серед всіх інших видів, присутніх на будівельному ринку. Його панелі не потрібно додатково кріпити до початкового покриття. Правильно змонтований підлогу вільно і щільно лягає на підкладку, яка в свою чергу продовжує розширюватися і звужуватися в залежності від температурних коливань і рівня вологості в приміщенні.

Треба сказати, що спеціально продумана конструкція стиків і кріплень ламінатної дошки дозволяє не замазувати шви, не додавати герметика. Таким чином, споживач уникає необхідності стежити за цілісністю всього полотна і переживати, не розклеїтися стик під час чергової вологого прибирання.

Кожен з нас, перш ніж приступати безпосередньо до процесу укладання, задається питанням – як класти ламінат на дерев'яну підлогу? Спробуємо розібратися в цьому непростому, на перший погляд, справі.

Існує кілька основних етапів, що дозволяє отримати ідеально рівну підлогу без сколів, тріщин і зазорів, а також уникнути появи грибка, цвілі і інших хвороботворних мікробів, які можуть утворюватися між новим настилом і старою дерев'яною підлогою:

  • перш ніж починати укладання, необхідно вирівняти чернетку. У багатьох будинках, які мають термін експлуатації більше 20 років, жителі стикаються зі скрипом мостин і здуттям окремих ділянок підлоги. Перша проблема може бути викликана тим, що з часом розхиталися цвяхи, раніше прибиті до лагів і стали видавати звуки. Вам знадобитися, просто новими цвяхами прибити дошки на місце. У випадку з великими нерівностями необхідно скористатися фанерою, яка прикручується поверх заздалегідь укріплених дощок на шурупи. Таким чином, ви не тільки позбудетеся від скрипу, але і підготуєте основу для подальшого укладання ламінату;
  • далі необхідно провести демонтаж старого плінтуса, пропилососити і добре помити підлогу;
  • як покласти ламінат на стару дерев'яну підлогу? Якщо в якості підстави виступає стару підлогу рекомендується розібрати його до опорного бруса, провести ретельний огляд на предмет грибка, цвілі і т. д. Все, що має пошкодження – видаляється і замінюється новою стійкої деревиною. Після цього необхідно пройтися спеціальної циклювальної машиною і перегрунтувати антисептичної просоченням. У разі якщо ламінат буде укладатися на новий дощату підлогу, необхідно його відполірувати. А наявні зазори – заповнити сумішшю з клею з тирсою.

як покласти ламінат

Після виконаних кроків настає момент укладання ламінату. Споживач може укласти його як рівним малюнком, так і в геометричній послідовності, чергуючи цільні плити і розрізані. Таким чином, ви отримуєте елегантний, комбінований малюнок.

Вибираємо тільки якісне покриття

Не знаєте, де купити ламінат за прийнятною ціною і відмінної якості? Радимо відвідати інтернет-магазин доступного і якісного покриття «Энита». У каталозі компанії зібрані кращі екземпляри матеріалів для ремонту підлоги, в тому числі ламінат Таркетт, Классен, Балтер 33 класу міцності. Тільки у нас ви зможете знайти чорний ламінат, білий ламінат, використання якого дозволить привнести родзинку в декор вашого інтер'єру.

Для отримання детальної консультації та можливості оформлення замовлення достатньо заповнити форму на сайті і дочекатися зворотного дзвінка від менеджера.

Читать далее

З Новим Роком 2018! Покриття для підлоги «Еніта»

З Новим Роком 2018

Шановні клієнти і партнери!

Компанія «Еніта» вітає Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим! Хочемо побажати любові, миру та затишку у вашомі домі. Нехай підкоряються найвищі вершини і досягаються намічені цілі!

Нехай всі покупки будуть бажані та приносять Вам тільки радість! 

Щиро Ваш, колектив компанії «Еніта»

Графік роботи: 

1,2 - вихідний,

3,4,5- в звичайному режимі,

 6,7,8 - вихідний

Читать далее

Як вибрати колір ламінату? Поради від дизайнерів.

Під час ремонту власники квартир або будинків стикаються з великою кількістю проблем і часто стоять перед вибором. Підлогове покриття не є винятком, правильно підібраний колір підкреслить вигідні сторони приміщення і приховає недоліки. Багато людей задаються питанням: як підібрати колір ламінату, щоб він підходив під загальний інтер'єр і став родзинкою кімнати.

Наші поради допоможуть визначитися з ідеальним варіантом. З видом, кольором і класом зносостійкості варто визначитися заздалегідь.

Багато хто не може визначитися, який ламінат купити: світлий або темних. Варто звернути увагу, що світлі тони візуально збільшують простір, а темні роблять його менше.

Який колір ламінату вибрати?

На що варто звертати увагу?

при виборі кольору ламінату орієнтуйтеся на призначення кімнати, її стилю і планування. Не варто забувати про почуття, які хочете відчувати, заходячи в приміщення. Світлий ламінат створить затишок і комфорт у спальні і залі, темний нагородить кухню або ванну кімнату смаком і стилем, нейтральні кольори створять спокійну обстановку незалежно від виду і призначення кімнати.

Як правильно вибрати колір ламінату?

1. Нейтральна гамма, в основному, бежевий колір і його відтінки. Даний вид підходить практично під всі, його вибирають ті, хто не хоче морочитися і купити ламінат швидко і без утомливих походів по магазинах. Тут можна використовувати ясен, дуб, горіх, вишня. Білий ламінат використовується вкрай рідко, так як до нього досить складно підібрати дизайн, і догляд за ним доставляє багато незручностей. Але при правильній грі кольорів його можна підлаштувати під світлі тони кімнати.

2. Холодні кольори. В основному використовуються темний ламінат, рекомендується підбирати під темні кольори міжкімнатних дверей.

3. Теплі відтінки (переважно тони рудого). До такого покриття не підходять темні двері, він непогано виглядає з оливковими, цегляними, пісковими відтінками. Не рекомендується поєднувати з яскравими або кислотними квітами.

Як підібрати колір ламінату

Як вибрати ламінат за кольором і стилю приміщення

Стиль кімнати грає не останню роль у виборі кольору підлогового покриття. Під кожен стиль у вітальні, коридорі та інших видах кімнат підходять різні види ламінату:

1. Класика дотримується поширених світлих відтінків.

2. Хай-тек вітає темний і навіть ламінат чорного кольору.

3. Кантрі, ретро або етно воліють деревні мотиви: вишня, дуб або екзотичні породи.

4. Авангард дотримується яскравих кольорів і відтінків, ідеально, якщо підлогове покриття підходить під колір дверей.

Тепер ви знаєте, як вибрати колір ламінату. Пам'ятайте, що дуже важливо поєднувати загальну картину з підлогою. Не варто боятися експериментувати, ви можете оформити приміщення за власним смаком чи скористатися послугами професійного дизайнера. Досвідчені фахівці здатні в швидкому порядку втілити Ваші, самі неординарні задумки і фантазії.

Як вибрати колір ламінату? (Відео поради)

Наш магазин підлогового покриття надає кращий ламінат високої якості, завдяки яким будь-яка кімната перетворитися на витвір мистецтва.

Рекомендовані статті

Як мити ламінат, щоб не було розлучень? Відео-поради

Як захистити ламінат від води: практичні методи

Як прибрати подряпини з ламінату підручними засобами: способи та поради

Читать далее

Як встановити теплу підлогу під ламінат? (Відео)

Ламінат є найбільш затребуваним і гаряче улюбленим покриттям серед мільйонів громадян.

Завдяки його неперевершеним характеристикам і прекрасному імітуванню деревних порід, він ідеально увійшов в повсякденне життя середньостатистичних жителів мегалополісів і маленьких містечок. Сфера його застосування вражає: дитяча, кухня, передпокій, зали і т. д. До того ж, він відмінно справляється з вологою, пилом, добре захищає квартиру від сторонніх шумів.

Ще зовсім недавно, багато будівельники навіть не думали про те, що ламінат можливо поєднувати разом з ще одним дивом будівельного ремесла як тепла підлога. Однак, як показала практика, вони відмінно працюють в тандемі, доповнюючи один одного. Так як встановити тепла підлога під ламінат? Чи є якісь особливі прийоми і технології, які варто враховувати в цьому копіткому процесі?

як покласти теплу підлогу під ламінат

Як укладати тепла підлога під ламінат?

Перш ніж приступати до безпосереднього укладання, необхідно визначитися з типом теплої підлоги, який ви будете використовувати в процесі ремонту. На будівельному ринку існує два види електричної підлоги:

  • кабельний – не застосовується для укладання під ламінат, у зв'язку зі своєю низькою тепловіддачею. Найбільш ефективний при монтажі під керамічну плитку, яка сприяє більшому поширенню тепла по всьому периметру підлоги. Не економічний в плані споживання електроенергії;
  • інфрачервоний або плівковий-вважається найвдалішим варіантом для використання під ламінат. такий вид підлоги вважається максимально зручним для монтажу і експлуатації, а також абсолютно безпечний для тварин, людей і підлогового покриття безпосередньо. Вигідний така підлога завдяки низькому споживанню електроенергії, але величезній віддачі тепла в результаті експлуатації.
як встановити теплу підлогу під ламінат

як укласти плівкову теплу підлогу під ламінат?

щоб домогтися максимального ефекту і не допустити прикрих помилок в процесі укладання інфрачервоної теплої підлоги, необхідно слідувати певним пунктам, які гарантовано, забезпечать вам правильну підлогу з максимально якісним підігрівом:

  • Вирівняти поверхню підлоги – прибрати всі нерівності, шорсткості.
  • Наступним етапом буде усунення тріщин і поглиблень в підлозі.
  • На наступному кроці знадобитися чистка поверхні від сміття, пилу та інших речовин.
  • Четвертим кроком слід укладання гідроізоляційного шару. Він актуальний для тих приміщень, які знаходяться в близькому контакті з погребом або відкритим ґрунтом.
  • на цьому етапі відбувається нарізка плівкової підлоги. Потрібно пам'ятати, що при укладанні слід відступити 1 см від стін, а також не допускати укладання плівки внахлест. Всі лінії повинні бути геометрично рівними і прямими.
  • Останнім етапом слід підключення підлоги до електромережі. Залежно від обраного Вами способу, воно може бути як внутрішнім, так і зовнішнім. Другий варіант передбачає формування спеціальної ніші в стіні, де буде знаходитися перемикач.

Відео, як зробити тепла підлога під ламінат

Якщо ви знаходитесь в пошуках якісних будівельних матеріалів і не знаєте, де купити тепла підлога, інтернет-магазин підлогового покриття в Україні «Еніта» радий допомогти вам у цьому питанні. Ми спеціалізуємося на продажу ламінату, лінолеуму, ковроліну та інших видів покриттів. Щоб ознайомитися з діючим асортиментом товару, достатньо пройти за посиланням- каталог ламінату тут.

Рекомендовані статті

Як укладати підкладку під ламінат? Відео

Як захистити ламінат від води: практичні методи

Як правильно укласти ламінат на бетонну підлогу?

Читать далее

Как мыть ламинат, чтобы не было разводов? Видео-советы

Выбирая для отделочных работ пола ламинат, пользователь автоматически соглашается с необходимостью тщательной уборки без применения вредных веществ. Ведь само по себе подобное напольное покрытие хоть и обладает определенными свойствами и способно выдерживать значительные перепады температур, ежедневные сухие и влажные уборки.

Однако, как и любой другой материал, ламинат нуждается не только в постоянном уходе, но и в бережливом отношении и мытье только специальными средствами, которые не смогут повредить хрупкий внешний слой и разрушить водоотталкивающее свойство.

Стоит помнить, что основной из наиболее привлекающих потребителя особенностей, является достаточно красочный внешний вид ламината, так как в его составе имеются древесина и специальные волокна, покрытые специальным верхним защитным слоем. Поэтому, как только вы планируете помыть такое покрытие, нужно определиться, как правильно это сделать, чтобы в последствие не пришлось покупать новый материал. А главное, понять для себя – чем мыть ламинат, чтобы не было разводов и потеков?

Чем мыть ламинат?

Собственно, ни для кого не секрет, что существует огромное множество всевозможных вариантов и средств, которые применяются для мойки пола. В арсенале современной хозяйки уж точно найдутся такие средства для уборки как:

  • пылесос;
  • метла;
  • швабра с насадкой из микрофибры;
  • сухая тряпка.

Однако можно ли всё это применять к ламинату? Как показывает практика и проверенные опыты домохозяек, а также экспертов и строителей, указанный перечень средств для уборки является достаточно безобидным и даже полезным в борьбе за красивый внешний вид вашего напольного покрытия. Так, пылесос поможет справиться не только со сбором мелких и крупных частиц, но также успешно уберет соринки в мелких зазорах. Если применять моющий пылесос, целесообразным будет предварительно на поверхность напольного покрытия нанести специальный состав, состоящий из уксуса и воды, в пропорции одна четвертая часть белого уксуса на 2 литра жидкости. Это поможет не только убрать различного рода загрязнения с поверхности, но также сохранить блеск и чистоту без разводов. Это же смесь используется опытными хозяйками, чтобы ламинат блестел.

Сухой тряпкой или тряпками из микрофибры целесообразно будет натирать покрытие время от времени, чтобы избежать более серьезных загрязнений, царапин или повреждений от излишней влаги.

Чем нельзя мыть?

Ни для кого не секрет, что хорошее состояние ламината зависит от того, насколько пользователь тщательно соблюдает инструкцию по его эксплуатации. Поэтому, если вы решили обзавестись в своей квартире именно этим типом напольного покрытия, необходимо полнить следующие правила:

  • прежде чем начать использовать то или иное моющее средство, внимательно изучите его этикетку на предмет наличия вредных веществ для ламината;
  • никогда не мойте напольное покрытие абразивными порошками. Они царапают верхний слой, сдирая защитное покрытие и делая его более уязвимым к механическим повреждениям;
  • мыло и кислоты также пагубно воздействуют на структуру ламината, разъедают верхний слой, делая его более хрупким. Кроме того, они уничтожают глянцевое покрытие, что приводит к абсолютной матовости напольного покрытия и как результат – ухудшению внешнего вида помещения в целом;
  • категорически запрещается мыть ламинат металлической мочалкой, так как она не только снимает защитное покрытие, но и оставляет огромные царапины, портящие внешний вид пола;
  • не стоит забывать и об аккуратности в случаях передвижения мебели по ламинату, так как она также может вызвать царапины, повреждения, трещины и сколы.

Как мыть полы из ламината?

Если без пятна обойтись не удалось, и вы заметили на ламинате следы от праздника или творчества ребенка, необходимо определить тип пятна, его природу происхождения. В некоторых случаях применяют пятновыводители от следов шоколада, жирных пятен. Но такие средства должны быть подобранны специально для используемого в домашнем обиходе напольного покрытия, чтобы не повредить его и продлить эксплуатационный срок. Стоит также помнить, что для многих пятен используют средство для мойки стекол, которое не только замечательно выполняет свою функцию и убирает загрязнение, но и возвращает покрытию блеск без разводов и приятный запах.

Советы, как правильно мыть ламинат пол

Чтобы ваше напольное покрытие всегда выглядело идеальным, нужно помнить о нескольких легких правилах. Они помогут вам в рутинной каждодневной уборке и продлят срок жизни ламинату, вернув былой блеск и изящество:

  • не ждите выходных. Если на покрытие появились пятна от еды – не поленитесь стереть их мягкой сухой тряпочкой и в конце каждого дня делать сухую уборку;
  • раз в 2-3 дня проводить легкое влажное мытье полов, чтобы убрать накопившуюся пыль и мелкие частицы;
  • не допускать длительного контакта ламината с влагой, так как это повлечет за собой значительные деформации и нарушения целостности общей структуры покрытия;
  • очищать пол только с помощью специальных средств, в которых нет щелочей и кислот.

В случае если у вас возникнут вопросы по уходу, вы всегда можете обратиться в наш интернет-магазин Энита. Мы специализируемся на качественном напольном покрытие, помогаем не только в его приобретении, но и в установке и уходе. В каталоге компании имеется белый ламинат, влагостойкий ламинат, Германия, ламинат Таркетт и многое другое. Чтобы купить ламинат в Украине с доставкой по ее территории и заграницу, достаточно заполнить бланк заказа или оставить свой номер телефона для обратного звонка. Менеджер перезвонит в течение нескольких минут и предоставит полную консультацию относительно всех интересующих вас вопросов.

Читать далее

Як укладати підкладку під ламінат? Відео

Отже, ваш ремонт знаходиться на піку свого розвитку, і ви прийняли рішення використовувати ламінат в якості підлогового покриття для кімнат. Але, перед вами постало таке важливе питання, як укладання підкладки. Звичайно, при наявності коштів, найкраще довірити цю справу справжнім професіоналам, але покласти цей матеріал можна самостійно. Інтернет-магазин якісних підлогових покриттів в Україні «Энита» з радістю розповість вам про нюанси всього процесу, що допоможе вам створити максимально надійний фундамент для ламінату.

Навіщо потрібна підкладка?

в першу чергу, варто уважно піти до вибору самого підлогового покриття. Найпопулярнішими варіантами для України, незмінно залишаються ламінат 32 класу, 33 класу. Це обґрунтовано підвищеною надійністю, довговічністю і здатністю витримати абсолютно будь-які навантаження. Також, основною перевагою є те, що в такому ламінаті підкладки інтегровані спочатку, що дозволяє не укладати їх самостійно. Якщо ви вже встигли купити ламінат іншого класу, то перед вами постане цілком обгрунтоване питання - чи можна обійтися без підкладки?

Підкладка під ламінат (фото)

може здатися, що цей матеріал не має великого значення, але, по суті, все зовсім навпаки. Невидима для нашого ока деталь, виконають ряд функцій, які здатні забезпечити вам комфорт і продовжити термін експлуатації підлогового покриття. Якісно покладена підкладка:

  • ізолює шуми. Однією з основних проблем будь-якого ламінату, є підвищений шум при ходьбі. Це може проявитися в тому випадку, якщо ви вирішили заощадити на підкладці. Неприємний скрип буде заважати не тільки вам, але і вашим сусідам знизу. Наявність підкладки повністю усуває цю проблему. Якщо ж покласти додаткову підкладку під ламінат 32 та 33 класу, то ви можете бути впевнені в повній звукоізоляції;
  • робить підлогу більш рівною. Матеріал дозволяє максимально скорегувати дефекти стяжки підлог. Кращим варіантом стане товщина підкладки, яка не перевищує більш 3мм. Справа в тому, що товсті підкладки будуть негативно позначатися на тих місцях, де скріплюється ламінат, а в найгіршому варіанті подій, що можуть пошкодити замки. Не варто намагатися приховати ґрунтовні дефекти підлоги за допомогою підкладки, адже основним правилом укладання ламінату є рівні підлоги. Підкладка лише допоможе усунути незначні нерівності.
  • не пропускає вологу. Підкладка дозволяє прискорити процес укладання основного підлогового покриття. Справа в тому, що після стяжки підлог, їм необхідно висихати близько місяця. Не всі мають так багато часу. Але якщо класти обробний матеріал на вологі підлоги, то ви ризикуєте зіпсувати ламінат. Підкладка, в свою чергу, буде виступати, як захист.
  • робить приміщення теплим. При укладанні підкладки, ви можете забути про дорогі системах збереження тепла. Це зробить матеріал, підкладений під ламінат, не даючи теплу йти в підлогу.

Знаючи про такі якості підкладки, ви зможете зробити правильний вибір і вирішити, чи потрібно вам подбати про її укладанні. Далі ми розповімо, як вибрати необхідний матеріал, і на що звертати увагу.

Укладання підкладки під ламінат (фото)

Як вибрати підкладку?

вибір будь-якої підкладки ґрунтується на двох основних критеріях:

  • нова стяжка підлоги. Якщо підлога рівна, то немає необхідності виголити товсті варіанти підкладки – тоді 2 мм стане ідеальним рішенням;
  • старіший варіант статі. Якщо підлога в вадах, але незначний і практично непомітних-тоді 3 мм підкладки зможуть усунути всі нерівності.

Види підкладок під ламінат (фото)

Що стосується виду і матеріалу підкладки – ваш вибір абсолютно вільний. Кожен з матеріалів має свої переваги, які підходять для опряденного приміщення. Якщо ви захочете купити підкладку у нашому інтернет-магазині «Энита», то просто зв'яжіться з менеджером, який зможе повністю проконсультувати вас, розповівши про всі види підкладок.

Як правильно стелити підкладку під ламінат?

насправді, в укладанні підкладки немає нічого складного і надприродного, тому з цим завданням зможе впоратися абсолютно будь-який господар. Але, як і будь-який інший процес ремонту, це вимагає витрат часу, максимальної уважності і акуратності. Що стосується спеціальних інструментів – вони не знадобляться. Класти підкладку потрібно в 2 етапи:

Етап №1

  • перед початком процедури видаліть весь бруд і будівельні елементи з бетонної підлоги. Зробити це можна за допомогою звичайного пилососа. Якщо робите вологе прибирання, то не забудьте просушити підлогу.
  • стелимо поліетиленовий матеріал, який допоможе повністю ізолювати підлогу від вологи. Найкраще вибирати міцний варіант, наприклад, плівку в 0,2 мм.
  • Вирізаємо підкладку. Для цього знадобляться прості ножиці, метр і маркер.

Етап №2

  • Розкладаємо підкладку поперек укладання підлоги. Такий варіант постила, допоможе запобігти нерівності підлоги. Найкраще укладати матеріал з нахлестом біля стін, щоб він більше нагадував чашу.
  • Якщо ви вибрали рифлену підкладку, то її варто класти візерунком вниз, щоб запобігти нерівності на ламінаті.
  • Не варто стелити 2 або 3 шари підкладки, це тільки швидше деформує підлогу.

Як стелити підкладку під ламінат (фото)

знаючи всі ці хитрощі, ви без зусиль зможете створити ідеальний підлогу для свого будинку. Це допоможе не тільки зберегти тепло і позбавити від шуму, а й продовжити термін експлуатації ламінату. Хочете знати ще більше про секрети підлогових покриттів? Ми розповімо про це в нашому блозі!

Укладання підкладки під ламінат. Відео

Читать далее

Осіння акція! Безкоштовна доставка ландшафтний газон CCGrass

Штучна трава

З 6 листопада 2017 року вся штучна трава для будинку ССГрасс з безкоштовною доставкою при замовленні від 3500 гривень.

ви можете купити товар як оптом, так і в роздріб.

Штучний газон Ccgrass володіє чудовими експлуатаційними характеристиками з гарантією до 5 років і практично не відрізняється від натуральної трави. Вона стійка до будь-яких погодних умов, тому буде радувати око в будь-яку пору року.

в акції беруть участь: < / p>

CCGrass YP-7 (роздріб ширина 2 та 4 м., опт 70 і 140 кв. м. )

CCGrass Ample-20 (роздріб ширина 2 та 4 м., опт 50 і 100 кв. м. )

CCGrass Fine-35 (роздріб будь-який розмір, опт 50 і 100 кв. м. )

Читать далее

Чим різати ламінат: основні інструменти для різання

Коли справа стосується ремонту, як правило, в більшості випадків виникають ситуації з незнанням, як працювати з тим чи іншим матеріалом. Виходить це у зв'язку з обмеженістю знань людини, якій доручено виконати ряд функцій в певній області. Особливо складно працювати з ламінатом тим людям, які вирішили прикрасити їм свою стать вперше. Адже абсолютно всі види цього матеріалу випускаються стандартних фабричних розмірів. Спеціально під габарити вашої квартири або іншого приміщення, знайти підлогове покриття буде вкрай складно. Ось тут-то клієнти і стикаються з питанням – як підібрати правильний інструмент для різання ламінату?

Потрібно правильно вибрати інструмент

В першу чергу, якщо ви задумали купити ламінат, необхідно звернутися в спеціалізований магазин, в якому ви зможете придбати дійсно якісний матеріал і підлогове покриття. Одним з таких є інтернет-магазин «Энита», який пропонує своїм клієнтам величезний модельний ряд різних підлогових покриттів за найприйнятнішою ціною в регіоні та країні. Далі, варто зупинитися на виборі правильного інструменту. Він може бути як професійним (тобто придатним для використання в масштабах виробництва), так і домашнім.

для новачків в даній сфері, придумали інструменти зі спеціальними зубцями. Застосовуючи їх, ламінат ріжеться легко, швидко, без утворення відходів. Однак якщо ви не хочете занадто довго обтяжувати себе не тільки вимірами і ювелірної різкої потрібних шматків ламінату, радимо розглянути інші варіанти, якими інструментами можна виконати дану операцію.

Отже, в будівельній справі для якісної і швидкої нарізки ламінату під певні габарити застосовуються такі види пристроїв:

  • електролобзик;
  • болгарка;
  • циркулярна пила.

Розглянемо детальніше кожен з цих пристосувань.

Электролобзик

подібний інструмент стане незамінною знахідкою для непрофесіонала, який вперше стикається з укладанням і розпилом ламінату. Адже не дарма кажуть, що кращий спосіб-різання ламінату електролобзиком. Економиться не тільки час, але і витрати праці і сил. Для того щоб розпил вийшов максимально правильним, варто не забувати, що працювати потрібно на підвищених обертах, а також використовувати спеціальну пилку по ламінату. Все це дає можливість розрізати матеріал без грубих пошкоджень його структури і деформації форми.

Різання ламінату електролобзиком (фото)

Циркулярна пила (циркулярка)

При роботі з таким інструментом необхідно мати певні навички і розуміння. Адже неправильне різання може призвести до розколу матеріалу. Тому, перш за все, дошку ламінату варто укласти на рівну поверхню вгору обкладинкою, після чого починають плавне ковзання по наміченої лінії без різких відривів і стрибків. Істотний недолік такого способу різання – величезні хмари пилу. Так що не варто подбати про якісну вентиляцію.

Різання ламінату циркуляркою (фото)

Болгарка

Розрізати ламінат болгаркою – справа досить непроста, адже потрібно мати деякі навички і вправність, щоб рука не здригнулася в процесі виконання робіт. Основний недолік болгарки - велика кількість пилу, тому краще різати на відкритій місцевості (на балконі або на вулиці). Крім того, для різання вибираються диски по металу, бетону. Саме вони добре формують край зрізу і не допускають «розлохмачування» останнього.

Різання ламінату болгаркою (фото)

У тому випадку, якщо у вас немає жодного із наведених вище інструментів, підійде і абсолютно народний спосіб різання – від руки, з допомогою канцелярського або столового ножа. Але в такому випадку, варто очікувати величезну кількість нерівностей, які відмінно приховає плінтус (звичайний або високий).

Варто також пам'ятати, що добре піддається нарізці ламінат від фірм Таркетт, Балтер, Классен, який ви зможете отримати, відвідавши сайт інтернет-магазину «Еніта». Все, що потрібно зробити – це пройти по посиланню enita.com.ua.

Рекомендуємо прочитати:

Як захистити ламінат від води: практичні методи

Як правильно укласти ламінат на бетонну підлогу?

Як класти ламінат паркет: відео-поради, інструкція

Читать далее

  << Назад   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   Далі >>

декор

Завантажуйте наш мобільний додаток